MasterChef 6: Ποιος παίκτης είναι ο νικητής του Mystery Box;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Ποιος παίκτης είναι ο νικητής του Mystery Box;

Το αποψινό επεισόδιο του MasterChef 6 ήταν αρκετά ιδιαίτερο καθώς όπως είδαμε ανακοινώθηκε το θέμα των δοκιμασιών της εβδομάδας, το οποίο δεν ήταν άλλο από την πράσινη εβδομάδα.

Μετά από την ιδιαίτερη δοκιμασία του Mystery Box, το οποίο δυσκόλεψε και τους περισσότερους, σειρά είχε το τεστ δημιουργικότητας. Ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις ήταν η Φανή Ζιώγα η οποία μεταξύ άλλων μετά από αυτήν την επίδοση, είχε και τα ισχυρά πλεονεκτήματα του τεστ δημιουργικότητας.

Η ανακοίνωση για τον παίκτη που κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef 6

Φανή Ζιώγα -Η πραγματική ηλικία, η αγάπη με την μαγειρική και οι ερασιτεχνικές θεατρικές παραστάσεις

Το φετινό μαγειρικό ριάλιτι του Star έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς αρκετοί είναι εκείνοι οι παίκτες οι οποίοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τόσο τους κριτές του MasterChef 6 όσο και τους τηλεθεατές.

Πιο συγκεκριμένα, η Φανή Ζιώγα βρίσκεται ανάμεσά τους καθώς με το ιδιαίτερο ταλέντο της στην μαγειρική έχει βάλει στόχο να φτάσει αρκετά ψηλά προκειμένου να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο.

Ωστόσο, ποιες είναι η σπουδές της και η πραγματική της ηλικία; Η Φανή Ζιώγα είναι 22 ετών και έχει καταγωγή από την Βέροια. Η ίδια έχει τελειώσει σχολή μαγειρικής ενώ έχει σπουδάσει επίσης Οινολογία και Αμπελουργία.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό δούλευε σε ένα ιταλικό εστιατόριο στη Γλυφάδα ενώ κάτι που δεν γνώριζε κανείς είναι το γεγονός πως έχει συμμετάσχει σε ερασιτεχνικές θεατρικές παραστάσεις.

Αυτή είναι η Φανή Ζιώγα από το MasterChef 6