Ήλιος: Η Αθηνά βρίσκεται σε δύσκολη θέση - Η Άρτεμις βγαίνει εκτός εαυτού

Mην χάσετε τις συνταρακτικές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ήλιος: Η Αθηνά βρίσκεται σε δύσκολη θέση - Η Άρτεμις βγαίνει εκτός εαυτού

Οι εξελίξεις στον Ήλιο συνεχίζουν και κρατούν το κοινό σε εγρήγορση καθώς είναι πολλές και συνεχείς. Στο επεισόδιο της Τρίτης 5/4 θα δούμε τη σχέση Λήδας και Άρτεμις να μην έχει ξεθυμάνει, αφού και οι δύο διατηρούν μια κόντρα.

Σε επίσης δύσκολη θέση βρίσκεται και η Αθηνά δίνοντας εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της, ενώ ο Στέφανος δεν το βάζει κάτω και ετοιμάζεται να θέσει σε εφαρμογή ένα σκοτεινό σχέδιο.

Οι εξελίξεις στο Ήλιο για την Τρίτη 5/4

Η Αθηνά βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς απολογείται για την έκρηξη στο σπίτι της. Η εμφάνιση της Γεωργίας απομακρύνει τον Παύλο από την Αλίκη, καθώς αυτός παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Οι υποψίες για τους φόνους των νοσηλευτριών αρχίζουν να στρέφονται στον Αντρέα, την ίδια στιγμή που αυτός φλερτάρει με την Ελένη. Η Νέλλη κι ο Σπύρος ζουν στιγμές ευτυχίας, με την Αλίκη να βρίσκεται στο πλευρό τους. Η εμφάνιση του Ιάσωνα στο σπίτι της Ελένης, σηματοδοτεί το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Ήλιος

Η Άρτεμη βγαίνει εκτός εαυτού με τη Λήδα και ο Αντώνης κι ο Νικήτας ανησυχούν. Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται ανάμεσα στις δυο κόρες του και δεν ξέρει τι να κάνει, καθώς η συμπεριφορά της Άρτεμης τον προβληματίζει. Η Άρτεμη από την πλευρά της είναι αποφασισμένη να “πολεμήσει” τη Λήδα, με όποιο τρόπο μπορεί, και συγκρούεται έντονα μαζί της. Ο Στέφανος εφαρμόζει το σκοτεινό σχέδιο του, με την Αθηνά να πέφτει στην παγίδα του και τον Αχιλλέα να κινδυνεύει για μια ακόμη φορά.

Η πρωταγωνίστρια Ντόρα Μακρυγιάννη μιλά για την απώλεια που θα θυμάται για πάντα

Η Ντόρα Μακρυγιάννη βρέθηκε καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι! Η γνωστή ηθοποιός παρακολουθώντας το βίντεο αφιέρωμα για την ζωή και την καριέρα που είχαν φτιάξει για εκείνη, είδε τις στιγμές που είχε ζήσει με τον Πάνο Νάτση και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της (δείτε εδώ τον ηθοποιό που παραλίγο να χάσει τη ζωή του στο ίδιο σημείο).

Η ταλαντούχα ηθοποιός ανέφερε: «Επειδή έπρεπε να είμαι πάντα εκεί για τη δουλειά. Πρέπει να έχεις χρόνο να πενθήσεις, να το βιώσεις όσο άσχημο κι αν είναι σαν συναίσθημα πρέπει να συμβεί. Όταν δεν σου δίνεται η δυνατότητα και ο χρόνος να το κάνεις σου μένουν… πέρασα μια πολύ άσχημη περίοδο».

«Η δουλειά μας όντως βοηθάει, είναι λίγο σαν ψυχοθεραπεία. Μπορείς να ξεχαστείς, να μπεις στον ρόλο και να φύγεις. Έχω ζοριστεί πολύ με τη δουλειά τη δική μου, δεν υπάρχει το περιθώριο λίγο…Ζορίστηκα πολύ, είμαι πολύ εργασιομανής, τυπική αλλά πριν τον Πάνο επειδή είχα χάσει έναν άνθρωπο δικό μου, πριν τρεις μήνες ήταν η πρώτη τεράστια απώλεια της ζωής μου, πολύ άσχημο, πολύ ξαφνικό. Με τον Πάνο συνειδητοποίησα ότι δεν έχω πενθήσει ποτέ σωστά»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη είπε επίσης: «Επειδή έπρεπε να είμαι πάντα εκεί για τη δουλειά. Πρέπει να έχεις χρόνο να πενθήσεις, να το βιώσεις όσο άσχημο κι αν είναι σαν συναίσθημα πρέπει να συμβεί. Όταν δεν σου δίνεται η δυνατότητα και ο χρόνος να το κάνεις σου μένουν… πέρασα μια πολύ άσχημη περίοδο».