Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος; - Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος; - Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Το κανάλι του ANT1 φέρνει στο προσκήνιο άλλο ένα τηλεπαιχνίδι από το παρελθόν και φαίνεται πως θα έχει μεγάλη επιτυχία. Αυτό γιατί το έπαθλο είναι τεράστιο και σίγουρα πολλοί είναι αυτοί που θα θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους, ώστε να το κατακτήσουν.

Παρόλα αυτά, όλοι περιμένουμε να δούμε και τον νέο ρόλο του παρουσιαστή, ο οποίος δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους εκπομπές και θα είναι για όλους μία έκπληξη.

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος - Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το τηλεπαιχνίδι

Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων επιστρέφει μέσα από τον ΑΝΤ1! 15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια και 100.000 ευρώ για τον παίκτη που θα φτάσει μέχρι το τέλος. Αγωνία, συγκινήσεις και απρόοπτα!

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Τα γυρίσματα του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», του κλασικού game show που έχει προβληθεί σε 120 χώρες και σε 92 διαφορετικές γλώσσες, ξεκίνησαν και… παιχνίδι κάνει ο μοναδικός Γρηγόρης Αρναούτογλου.

ANT1: Σε αυτή τη ζώνη θέλει να βάλει τον «Εκατομμυριούχο»

Μπορεί η σεζόν να βρίσκεται στα μισά της ωστόσο ο ΑΝΤ1 έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για την επόμενη χρονιά, και έγινε γνωστό σε ποια ζώνη θέλει να τοποθετήσει το κανάλι τον «Εκατομμυριούχο».

Βασικός στόχος των ανθρώπων του ΑΝΤ1 είναι να «χτίσουν» την απογευματινή ζώνη με τηλεπαιχνίδια. Έτσι και ο Εκατομμυριούχος πρόκειται να μπει σε αυτή τη ζώνη, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Εκατομμυριούχος ΑΝΤ1

Από εκεί και πέρα έγινε και η πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής, που είναι πιθανό να συνεχιστεί και τη νέα σεζόν, όποτε δεν είναι γνωστό ακριβώς ποια θα είναι η ακριβής ώρα προβολής, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο πρόγραμμα υπάρχουν «Ρουκ Ζουκ» και «The Chase» ,πλέον, που αποτελούν σταθερές αξίες και ενδέχεται να συνεχιστούν και τη νέα τηλεοπτική χρονιά.