Elif - αποκλειστικό: Άγριος καυγάς Μαχίρ και Κιγιμέτ! Τα επεισόδια που δεν πρόλαβαν να παιχτούν στην τηλεόραση

Συνεχίζουμε την σειρά από εκεί που σταμάτησε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif - αποκλειστικό: Άγριος καυγάς Μαχίρ και Κιγιμέτ! Τα επεισόδια που δεν πρόλαβαν να παιχτούν στην τηλεόραση

Μπορεί η σειρά Elif να σταμάτησε να προβάλλεται στην τηλεόραση έτσι ξαφνικά και να την αντικατέστησε η νέα σειρά Τρία Μίλια (δείτε εδώ τι θα συμβεί απόψε) αλλά το περιοδικό TiViSirial συνεχίζει τις εξελίξεις από εκεί που έμειναν οι φανατικοί τηλεθεατές.

Μετά το τροχαίο της Κιγιμέτ, όλοι είναι ανάστατοι και περισσότερο ο Μαχίρ που προσπαθεί να κρύψει την αγωνία του για να μην αποκαλυφθεί ότι είναι η μητέρα του. Από την άλλη προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει την αθωότητα της Μελέκ, η οποία μεταφέρεται στις φυλακές. Η οικογένεια Χακτανίρ δεν την πιστεύει, ωστόσο η Ματσιντέ που μαθαίνει την αληθινή της ταυτότητα πάει να τη συναντήσει. Ομως από τη συγκίνηση παθαίνει ξανά μια κρίση και ξεχνάει πάλι ποια είναι στην πραγματικότητα η Σερτσέ.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Η Κιγιμέτ ανοίγει τα μάτια της, αλλά εκείνη σκέφτεται νέα σχέδια για να καταστρέψει την οικογένεια Χακτανίρ και προσπαθεί να στρέψει εναντίον της Μελέκ τον Μαχίρ. Η Μελέκ στη φυλακή βρίσκεται στο στόχαστρο δύο κρατουμένων, που τρομοκρατούν τις υπόλοιπες.

Η Φιντάν επιστρέφει στη φυλακή και αμέσως παίρνει τον έλεγχο της κατάστασης, ενώ όλες οι κρατούμενες επιστρέφουν στην προηγούμενη συμπεριφορά τους και ξεχνάνε τα πάντα. Η Νεσρίν συμμαχεί με τη Φιντάν και μαζί τρομοκρατούν τη Μελέκ μέρα και νύχτα. Η Ασλί προσπαθεί να μιλήσει στη Χουμεϊρά για την άσχημη συμπεριφορά της Κιγιμέτ στην Ελίφ αλλά δυσκολεύεται και δεν τα καταφέρνει:

«Εμαθα ότι η θεία σας θα πάρει εξιτήριο! Θέλω να μου υποσχεθείτε πως θα προσέχετε την Ελίφ πάση θυσία ό,τι κι αν γίνει», την εκλιπαρεί. Ο Μαχίρ επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή και προσπαθεί να την εμψυχώσει λέγοντας πως θα βρει τον καλύτερο δικηγόρο, που θα αποδείξει την αθωότητά της και σύντομα θα είναι ελεύθερη και πάλι. Ομως, εκείνη δεν πιστεύει πως θα είναι σύντομα ελεύθερη και χωρίς να γνωρίζει τη σχέση του Μαχίρ με την Κιγιμέτ, μοιράζεται μαζί του την ανησυχία της για την Ελίφ: «Φοβάμαι για την Ελίφ! Εχει μείνει μόνη της και κανείς δεν θα την προστατεύσει από την Κιγιμέτ. Θα της κάνει κακό κι εγώ δεν θα μπορώ να είμαι εκεί να τη σώσω», του εμπιστεύεται με δάκρυα, ενώ εκείνος της απαντάει:

«Δεν είναι μόνη της, θα την προσέχω εγώ! Σου υπόσχομαι πως δεν θα πάθει τίποτα κι εσύ σύντομα θα είσαι ελεύθερη». Αργότερα στο κελί, η Φιντάν βρίσκει μια φωτογραφία της Ελίφ και τη σκίζει μπροστά στη Μελέκ, που γίνεται έξαλλη από θυμό. Η Τσιτσέκ προσπαθεί να τη βοηθήσει, αλλά καταλήγει να τιμωρηθεί και εκείνη από τη Φιντάν.

Η καλύτερη δικηγόρος της Τουρκίας αναλαμβάνει τη Μελέκ

Η Κιγιμέτ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και ο Μαχίρ την προειδοποιεί: «Να μου υποσχεθείς πως δεν θα πειράξεις την Ελίφ». Στην έπαυλη, η Ελίφ ακούει ότι η Κιγιμέτ επιστρέφει και ενημερώνει την Ασλί, η οποία μαζί με την Γκιουλσούμ της λένε να μην τη φοβάται. Ομως, η Ελίφ είναι εξαιρετικά ανήσυχη. Ο Μαχίρ μιλάει με τη δικηγόρο για να βγάλει τη Μελέκ από τη φυλακή, αλλά η δικηγόρος Φικρέτ θυμώνει μαζί του γιατί καταλαβαίνει πως είναι προκατειλημμένος απέναντί της επειδή είναι γυναίκα.

Ομως αποφασίζει να τον ακούσει και εκείνος της εξηγεί την υπόθεση της Μελέκ. Στη φυλακή η κοπέλα είναι εξουθενωμένη και νηστική και η μόνη που την υποστηρίζει στη φυλακή είναι η Τσιτσέκ. Οταν η Νεσρίν καταλαβαίνει πως εκείνη βοηθάει τη Μελέκ, στρέφεται εναντίον της. Ολες οι ελπίδες του Μαχίρ ναυαγούν, όταν η δικηγόρος δεν αναλαμβάνει την υπόθεση της Μελέκ. Στην έπαυλη, η Κιγιμέτ φέρεται άκαρδα στην Ελίφ και προσπαθεί να σκεφτεί με ποιον τρόπο θα κάνει τη Ματσιντέ να ξεχάσει εντελώς τη Μελέκ:

«Αυτή η περιουσία δεν πρέπει να διαιρεθεί με κανέναν τρόπο! Θα τα πάρω όλα εγώ», μονολογεί. Η Λεμάν έχει μια καλεσμένη και δεν αφήνει τη Ζουλιντέ να τη βοηθήσει. Οταν όμως η καλεσμένη έρχεται, η Λεμάν ξαφνιάζει τη Ζουλιντέ καθώς αρχίζει να την επαινεί για τις ετοιμασίες. Η δικηγόρος Φικρέτ δέχεται να αναλάβει την υπόθεση της Μελέκ και εκείνη της ζητάει να της πει τα πάντα!

Ο Μαχίρ ενάντια στη μητέρα του

Μαχίρ Κιγιμέτ elif

Ο Λεβέντ και η Χουμεϊρά είναι μπερδεμένοι με την υπόθεση της Μελέκ και προσπαθούν να βρουν γιατί η Μελέκ έκρυψε από όλους την ταυτότητά της και ότι η Ελίφ είναι κόρη της. Αποφασίζουν να ψάξουν και να μάθουν την αλήθεια. Ο Κερέμ και η Χουμεϊρά ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν πως η Μελέκ προσέλαβε μια από τις καλύτερες δικηγόρους της χώρας για να την υπερασπιστεί. Η Κιγιμέτ ενημερώνεται και εκείνη γι’ αυτή την τελευταία εξέλιξη και θυμώνει με τον Μαχίρ. Οταν εκείνος πάει σπίτι λέει στην Ελίφ:

«Η μητέρα σου είναι καλά και σύντομα θα είναι ελεύθερη. Της βρήκα την καλύτερη δικηγόρο για να την υπερασπιστεί». Στη συνέχεια καβγαδίζει με τη μητέρα του, όταν του λέει: «Δεν πρόκειται ποτέ να σου το συγχωρέσω που κάνεις κινήσεις πίσω από την πλάτη μου και μάλιστα εις βάρος μου! Ντροπή σου να φέρεσαι έτσι στη μητέρα σου». Ο Μαχίρ από την άλλη θέλει να σώσει τη Μελέκ χωρίς να κινδυνέψει η μητέρα του! Η Φιντάν και η Τσιτσέκ τσακώνονται επειδή η τελευταία έδωσε φαγητό στη Μελέκ. Η Φιντάν τη χτυπάει πολύ άσχημα και η κοπέλα μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η φρουρός ρωτάει ποια ξεκίνησε τον καβγά και η Μελέκ λέει πως η Φιντάν ευθύνεται αλλά όλες οι υπόλοιπες κρατούμενες λένε το αντίθετο. Μετά από αυτό το περιστατικό η Φιντάν είναι πολύ θυμωμένη με τη Μελέκ και προσπαθεί να τη σκοτώσει το βράδυ, όταν μια νέα κρατούμενη έρχεται και δεν είναι άλλη από την Γκαρίς.