The Chase: Έμεινε "κάγκελο" η Μαρία Μπεκατώρου με την απάντηση που δέχτηκε από διαγωνιζόμενο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Chase: Έμεινε

Κάθε απόγευμα η Μαρία Μπεκατώρου κρατάει συντροφιά σε χιλιάδες τηλεθεατές του MEGA με το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει, «The Chase». Αυτή τη φορά λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να μείνει με το στόμα ανοιχτά και η αφορμή ήταν μια ερώτηση που έκανε σε παίκτη.

Μπορεί ο πρώτος παίκτης του πρώτου γύρου να μην κατάφερε να συγκεντρώσει μεγάλο ποσό, αφού έφτασε μόλις τα 1000 ευρώ για να ξεκινήσει η καταδίωξη του, φαίνεται όμως πως είχε την τύχη με το μέρος του αφού κατάφερε να κερδίσει και να πάει τα πρώτα χίλια ευρώ στους συμπαίκτες του.

«Από πού πήρε η Μακαρονησία στον Ατλαντικό Ωκεανό το όνομα της;», ήταν η ερώτηση με τις τρεις απαντήσεις να είναι οι εξής: «Από παραγωγή μακαρονιών», «Από τα γλυκά μακαρόν» και «Από τα Αρχαία Μακάρια νησιά».

Έτσι, ο παίκτης απάντησε χαρακτηριστικά: «Από τα γλυκά μακαρόν» όπου άφησε για τα καλά άφωνη την γνωστή παρουσιάστρια του MEGA.

Η επική αντίδραση της Μαρίας Μπεκατώρου στον αέρα της εκπομπής

Το "Γεράκι" αποκαλύπτει το αστρονομικό ποσό που έχει κερδίσει

O Πάνος Δημάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Mega Καλημέρα την Τετάρτη 30/3 και μίλησε για το τηλεπαιχνίδι The Chase και την εμπειρία του από την συμμετοχή του σε αυτό.

Ο ίδιος έχει βρεθεί ως παίκτης σε πολλά τηλεπαιχνίδια μέχρι τώρα, συμπεριλαμβανομένου και του Still Standing, όπου παρουσιάστρια ήταν ξανά η Μαρία Μπεκατώρου, της οποίας ο ρόλος της ταιριάζει απίστευτα και οι ατάκες της είναι επικές (δείτε εδώ μία από αυτές). Πλέον, όμως, βρίσκεται στο παιχνίδι The Chase και αυτή τη φορά ο ρόλος του είναι διαφορετικός.

«Χαίρομαι που έχουμε μπει στα σπίτια σας, που δίνουμε γνώσεις στον κόσμο και σας διασκεδάζουμε. Η επιτυχία του "The Chase" αντικατοπτρίζεται και από την διάθεση του κόσμου, και αποτελεί μία διαφορετική πρόταση.

Παίρνω πάρα πολλά σχόλια, πάρα πολλή αγάπη, δεν περίμενα ούτε εγώ, ούτε οι άλλοι Chasers ότι θα ήταν έτσι, και το καταλαβαίνω, γιατί και εγώ ως παλιός παίκτης – έχω πάει σε πάρα πολλά τηλεπαιχνίδια από τότε που ήμουν πιο μικρός – βλέπω ότι υπάρχει τεράστια διαφορά με το Chase», ανέφερε σε πρώτο επίπεδο.

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Από τη μία, οι παίκτες έχουν να αντιμετωπίσουν πραγματικούς ανθρώπους και όχι ένα μηχάνημα ή έναν υπολογιστή, και απλά τις ερωτήσεις του εκάστοτε παρουσιαστή. Από την άλλη όμως, έρχονται 4 φαινομενικά άγνωστοι μεταξύ τους και ήδη από τη μέση του παιχνιδιού και μετά γίνονται μία ομάδα.

Πολλοί λένε «έλα στον τελικό ακόμα και με 500 ευρώ, δεν πειράζει αρκεί να είμαστε μαζί, μία ομάδα. Αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί σε κανένα τηλεπαιχνίδι».

«Είναι πάντοτε μία πρόκληση για όλους μας και πάντα θα χειροκροτήσω αυτόν που θα με κερδίσει, ακόμα και αυτόν που θα χάσει θα τον συγχαρώ για την προσπάθειά του. Υπάρχουν όμως φορές που λες «γιατί να χάσω αυτή την ερώτηση». Ειδικά στην ιστορία, άμα χάσω ερώτηση!», σχολίασε χιουμοριστικά.

Έπειτα, εξήγησε για τις ερωτήσεις: «Έχω παρατηρήσει ότι μπορείς να χάσεις και από την αγαπημένη σου κατηγορία, μπορεί να είναι και η Γλώσσα. Έχει να κάνει με το άγχος σου εκείνη τη στιγμή. Θα έλεγα ότι έχω χάσει και αθλητικά και στα gossip. Επίσης έχω χάσει ερώτηση και για το σινεμά.

Στα περισσότερα τηλεπαιχνίδια που έχω πάει, τις περισσότερες φορές κέρδιζα, έχω πάει στο «Θησαυροφυλάκιο», στους «Κληρονόμους», στο Still Standing όπου και γνώρισα τη Μαρία Μπεκατώρου».

Αργότερα, μίλησε για τη στιγμή που του έγινε και πρόταση και ποια ήταν η αντίδρασή του: «Όταν με πήραν τηλέφωνο ήμουν διακοπές στη Μάνη, δούλευα και ταυτόχρονα. Μου είπαν να μιλήσουμε για το οικονομικό, τους απάντησα «δεν με θέλετε για παίκτη;», και εκεί κατάλαβα ότι κάτι άλλο θέλουν, δεν το ήξερα το παιχνίδι.

Είμαι σίγουρος ότι θα έκανα αίτηση για να παίξω, αλλά με προσέγγισαν για την θέση του Chaser. Πέρασα 3 μήνες από απανωτά τεστ για να με επιλέξουν. Το ότι με σκέφτηκαν δεν σήμαινε ότι θα πάρω και τη δουλειά. Μου πήραν συνέντευξη 7 άτομα, κάναμε τεστ γνώσεων και μετά με δοκίμασαν και στον φακό».

Όσον αγορά το ψευδώνυμό του, είπε γελώντας: «Το Γεράκι το διάλεξα εγώ, γιατί σκεφτόμουν ότι στην Αγγλία που είναι η «μαμά » του παιχνιδιού, κάποιοι από τους παίκτες έχουν ονόματα ζώων, και έτσι το πρότεινα. Σκέφτηκα ποιό ζώο θα μπορουσε να με αντιπροσωπεύει;

Έτσι προέκυψε το Γεράκι γιατί είναι εύστροφο, γρήγορο, αποκτά αυτό που θέλει! Μάλιστα έκανα και πλάκα με την παραγωγή ότι το επέλεξα, επειδή έχω γαμψή μύτη! Μετά σκέφτηκα ότι όταν θα γεράσω θα είμαι αντί για το Γεράκι, ο … Γεράκος!».

«Από όλα τα τηλεπαιχνίδια που έχω πάει έχω κερδίσει λίγο κάτω από 200.000 ευρώ. Το επάγγελμά μου είναι μεταφραστής, μεταφράζω λογοτεχνία, νομικά, οικονομικά κείμενα, και διδάσκω και ξένες γλώσσες. Έχω μεταφράσει 2 βιβλία του Καζαντζάκη, στα αγγλικά, είναι πολύ δύσκολο να περάσεις τις ιδέες του Καζαντζάκη στο κοινό, είναι μία μεγάλη ευθύνη.

Έχω μεταφράσει τον «Καπετάν Μιχάλη» και το ακυκλοφόρητο μυθιστόρημά του με τίτλο «Ανήφορος», θα είναι παγκόσμια πρώτη μετάφραση.

Τώρα τελευταία ασχολούμαι και με τη συγγραφή, ξεκίνησα με κάποια λεξικά, η μεγάλη μου αγάπη είναι τα μυθιστορήματα, έχω γράψει τις «Δεκαεπτά Κλωστές», είναι η ιστορία του πιο άγριου εγκλήματος στην Ελλάδα σε καιρό ειρήνης. Από τους πρώτους που το διάβασαν ήταν η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, και το αγάπησε», συνέχισε λέγοντας.