Ήλιος: Ποιος θα συλληφθεί αυτή τη φορά;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (7/4) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ήλιος: Ποιος θα συλληφθεί αυτή τη φορά;

Στο σημερινό (7/4) επεισόδιο της σειράς του ANT1, Ήλιος, τα γεγονότα παίρνουν άσχημη τροπή, ιδιαίτερα μετά την εισαγωγή της Αθηνάς στην κλινική. Γίνονται συλλήψεις, νέες απειλές έρχονται στο προσκήνιο και η ανησυχία κορυφώνεται.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (7/4) στο επεισόδιο του Ήλιου

Η Λήδα κατηγορεί την Άρτεμη για απειλή και επίθεση εναντίον της και καταφέρνει να τη συλλάβουν. Αυτό δημιουργεί μεγάλη ρήξη με τον Κωνσταντίνο που της ζητά να διακόψει μαζί του κάθε επικοινωνία.
Το ίδιο ζητά κι ο Παύλος απ’ την Αλίκη, όταν η γυναίκα του φοβάται πως η προσπάθειά τους να τα ξαναβρούν απειλείται απ’ τη σχέση του με την Αλίκη. Η Λήδα ανησυχεί για την ασφάλειά της.

Ο άνθρωπος που την παρακολουθεί αφήνει πίσω του ένα στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει την αστυνομία να τον εντοπίσει. Η Ελένη βρίσκεται σε δίλημμα, αφού ο Αντρέας θεωρείται ύποπτος από την Αστυνομία. H Αθηνά, μετά τον άδικο εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο, αγωνιά για την τύχη του μωρού της. Τώρα ο Στέφανος την απειλεί ανοιχτά και είναι πιο κοντά από ποτέ στο στόχο του να κλέψει το παιδί.

Ήλιος - Στέφανος

Σούπερ αποκλειστικό: Το μεγάλο φινάλε βάφεται με αίμα

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα!!!! Οριστική αυλαία ρίχνει η καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος που για δύο σεζόν μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την Μ. Τρίτη 19 Απριλίου οπότε κάποιοι από τους ήρωες θα βρουν δικαίωση και κάποιοι άλλοι θα πληρώσουν ακριβά το τίμημα των εγκλημάτων τους.

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Η Αλίκη δεν νοιώθει έτοιμη να κάνει νέο ξεκίνημα στη ζωή της. Ακόμη δεν έχει συνέλθει από τον χαμό του Δημήτρη. «Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μείνουμε φίλοι» λέει στον Παύλο που κι εκείνος με τη σειρά του προσπαθεί να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του.

Την ίδια ώρα η Αθηνά, σε μια μικρή άδεια απ’ το ψυχιατρείο, ξανασμίγει με λαχτάρα με το μωρό της, ενώ η Ελένη μαθαίνει από τον Αντρέα μία αλήθεια που δεν μπορεί να πιστέψει. Στο μεταξύ η Λήδα, που από τύχη γλίτωσε την επίθεση εναντίον της, προσπαθεί να βοηθήσει στην αποκάλυψη του ενόχου. Ο Στέφανος με τη σειρά του εξαναγκάζει τη Βίβιαν να τον βοηθήσει στα σκοτεινά σχέδιά του. «Αν δεν το κάνεις ξέρει τι σε περιμένει. Και να είσαι σίγουρη πως δεν θα διστάσω ούτε στιγμή» την απειλεί. Οσο για την Αθηνά αποφασίζει να πάρει τα πράγματα στα χέρια της και προσπαθεί να δολοφονήσει τον Στέφανο, όμως δεν τα καταφέρνει.

Η Αθηνά μεταφέρεται στις φυλακές. «Πρέπει να τη βοηθήσουμε. Πρέπει να την πιστέψεις. Ο Μάνος είναι ο Στέφανος» λέει του Χρήστου. «Σε πιστεύω αλλά πρέπει να βρούμε αποδεικτικά στοιχεία» της απαντάει εκείνος. Οι δυο τους ξεκινούν ένα αγώνα δρόμου προκειμένου να αποδείξουν την αλήθεια. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν ο Παύλος διακρίνει μία περίεργη συμπεριφορά στον Αντρέα, πράγμα που ανατρέπει όσα πίστευαν όλοι μέχρι τώρα. Ισως τελικά ο ένοχος για τις δολοφονίες να μην είναι και τόσο μακριά από όσο πίστευαν.

Μέσα σε όλα η Γεωργία παραδέχεται στον εαυτό της, αλλά και στον Παύλο ότι η σχέση τους δεν μπορεί να προχωρήσει. Εκείνος ανοίγεται για άλλη μια φορά στην Αλίκη. «Νομίζω ότι οι δυο μας μπορούμε να έχουμε μέλλον. Αξίζει να κάνουμε μια προσπάθεια. Τι λες;» είναι τα λόγια του κι εκείνη δείχνει να συμφωνεί. Οσο για την κατά μέτωπο σύγκρουση του Χρήστου με τον Στέφανο θα οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα και το φινάλε θα γραφεί με αίμα