Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Έχουν κάνει μάγια στον Κανέλλο;

Τι θα συμβεί στο σημερινό (7/4) επεισόδιο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Έχουν κάνει μάγια στον Κανέλλο;

Στο νέο επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, που θα προβληθεί σήμερα (7/4), οι κάτοικοι του χωριού βρίσκονται σε καινούρια μπλεξίματα, την ώρα που ο Παναγής βρίσκεται στον κόσμο του και επιμένει να γίνει πατέρας. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι παγίδες που είχαν στηθεί γίνονται γνωστές και οι εμπλεκόμενοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την οργή των παγιδευμένων ή αυτών που θα ήθελαν να παγιδέψουν.

Τι θα δούμε στο σημερινό (7/4) επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Ο Σάββας θέλει να μάθει περισσότερα για τον πατέρα του και καθώς η Αγγέλα και ο Τζώρτζης διαφωνούν για το… ποιόν του Βαγγέλα, ο Τζώρτζης ξεφουρνίζει την αλήθεια για την παγίδα που έστησε η Αγγέλα στη Σύλβια.

Ο Σάββας, πάλι, μαθαίνει για την παγίδα με τα τοξικά που έχει στήσει η Καρμέλα στους Πλατανιώτες και γίνεται έξαλλος. Ο Κανέλλος προσπαθεί να κρύψει απ’ όλους την αμνησία του, αλλά η περίεργη συμπεριφορά του ανησυχεί και κινητοποιεί την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Μένιος βάζει μπροστά ένα δικό του σχέδιο, για να φέρει κοντά τον Ηλία και τη Φιλιώ. Η Βαλέρια αποφασίζει να ξεφορτωθεί τον Κανέλλο πάση θυσία.

Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Ο Κανέλλος προσπαθεί να κρύψει από όλους την αμνησία του, αλλά η περίεργη συμπεριφορά του ανησυχεί και κινητοποιεί την οικογένεια και τους φίλους του. Η «στρατηγός» Καλλιόπη πιστεύει πως οι Αργυροί του έχουν κάνει μάγια και καταστρώνει σχέδιο, για να τον γλιτώσει από τα νύχια τους.

Η Φιλιώ αναλαμβάνει να απασχολήσει τον Σάββα, ο παπάς τη Βαλέρια και ο Σίμος με τον Παναγή να απαγάγουν τον Κανέλλο και να τον οδηγήσουν με ασφάλεια στην Κατερίνα, για να τον εξετάσει. Μόνο που τελικά απαγάγουν… το λάθος άτομο, και ο Χάρης, που έχει κλέψει τη στολή του Κανέλλου, βρίσκεται προς μεγάλη του έκπληξη στην αυλή του Βαγγέλα.

Την ίδια ώρα, ο Κανέλλος, που γλίτωσε την απαγωγή, έχει φάει μια μπουνιά στο δόξα πατρί, και θέλει να δει γιατρό, φέρνοντας τη Βαλέρια σε πολύ δύσκολη θέση.

Οι εξελίξεις του επεισοδίου της Παρασκευής 8/4

Η νεολαία του χωριού, αφού δεν τα έβγαλε πέρα με την απαγωγή του Κανέλλου, αποφασίζει να κάνει τον Τζώρτζη...δούρειο ίππο και να τον στείλει στο σπίτι των Αργυρών, για να μάθει τι συμβαίνει. Η Βαλέρια, όμως, έχει προλάβει να δασκαλέψει την αστυνομική αρχή του τόπου και το σχέδιο των Πλατανιωτών πάει για ακόμη μία φορά...περίπατο.

Την ίδια ώρα ο Μένιος βάζει μπροστά ένα δικό του σχέδιο, για να φέρει κοντά τον Ηλία και τη Φιλιώ και να τους αναγκάσει να λύσουν τις διαφορές τους...με το ζόρι!

Η Βαλέρια, που βλέπει τα σκούρα, αποφασίζει να ξεφορτωθεί τον Κανέλλο πάση θυσία, ενώ η Κική αποφασίζει να μάθει από τον Τζίμη...αλήθειες. Η Κατερίνα πάλι, αποφασίζει να μάθει τι σημαίνουν οι αριθμοί που ανακαλύπτουν τα τρία ξαδέρφια στα γράμματα του παππού τους και μία νέα περιπέτεια αρχίζει!