Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη συμμαχεί με τον Μελέτη;

Τι θα δούμε στο σημερινό (7/4) επεισόδιο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη συμμαχεί με τον Μελέτη;

Η πολυαγαπημένη σειρά του ANT1, Άγριες Μέλισσες, έρχεται σήμερα 7/4 με καινούριο επεισόδιο και στο Διαφάνι η σύγκρουση της Ελένης με τον Δούκα θυμίζει τις παλιές καλές εποχές. Η Μυρσίνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με πολλαπλά ανοιχτά μέτωπα και θα μείνει σχεδόν μόνη προσπαθώντας να βρει την λύση και να την "σκαπουλάρει". Όλοι περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις, ειδικά μετά το αποκλειστικό του youweekly για το τέλος της σειράς.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 7/4 στο νέο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες

Η Ελένη είναι αποφασισμένη να τα βάλει με τον Δούκα για τις Καρυές, παρά την απροθυμία όλων. Τι θα κάνει, όμως, αν δεχτούν τελικά την πρόταση του Δούκα; Η Μυρσίνη δείχνει τις φωτογραφίες στον Κωνσταντή για να σιγουρευτεί και ζητά από τη Ζωή να μην πει κουβέντα σε κανέναν.

Ο Ακύλας αποκαλύπτει στον Δούκα τη συνεργασία του με τη Μυρσίνη, η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με όλους, έχοντας μοναδικό σύμμαχο τον Μελέτη. Ο Κυριάκος δεν συμμερίζεται την ταραχή της Βιολέτας για τα λεφτά που χάθηκαν, ενώ το χωριό συνεχίζει να γράφει γράμματα στην Αρχιεπισκοπή για να βοηθήσει τον παπά-Γρηγόρη.

Τι θα ακολουθήσει στο επεισόδιο της Παρασκευής 8/4;

Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής ξαφνιάζονται με την πρόταση του Δούκα, να τους παραχωρήσει την περιουσία του και αποφασίζουν να το συζητήσουν με τις αδερφές Σταμίρη πριν πάρουν την τελική απόφαση. Ο Λάμπρος με τον Ζάχο παίρνουν μία πολύ σημαντική πληροφορία. Η σχέση του Δούκα με την Μυρσίνη φαίνεται πως διαλύεται οριστικά.

Το Διαφάνι είναι προβληματισμένο με την απόφαση των Καρυών να δεχτούν την πρόταση του Δούκα. Ο Σταμάτης επιστρέφει μετανιωμένος και για να πείσει τον Ζαχαρία να τον ξαναδεχτεί, παίρνει μία σημαντική απόφαση. Ένας θάνατος θα ταρακουνήσει το σπίτι των Σεβαστών, ενώ ο Ακύλας βλέποντας πως χάνει τη μάχη, ξεκινάει σφοδρότερο πόλεμο, έτοιμος να φτάσει στα άκρα.