Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης πρόκειται να δεχθεί επίθεση

Οι νέες εξελίξεις της σειράς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης πρόκειται να δεχθεί επίθεση

Στη νέα σειρά του Star, Τρία Μίλια, που το κοινό έχει ήδη λατρέψει, οι εξελίξεις του σημερινού (7/4) επεισοδίου είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την πορεία των πρωταγωνιστών.

Όλες οι εξελίξεις του σημερινού (7/4) επεισοδίου της σειράς Τρία Μίλια

Λίγο μετά την εξομολόγηση του Γεράσιμου στον Μιχάλη και στη Φωτεινή για το πρόβλημα της υγείας του, πρώτος ασθενής της Φωτεινής γίνεται ο Νικόλας, αλλά η επίσκεψή του καταλήγει επεισοδιακή. Ο Μιχάλης έχει προσπαθήσει να αφήσει πίσω του το πολυτάραχο παρελθόν του, αλλά αυτό έρχεται και πάλι στην επιφάνεια και τον αναστατώνει. Η Κάτια και η Δέσποινα βεβαιώνουν την Ελένη ότι η Φωτεινή θα φύγει από τη Δρακόνησο, ύστερα από τον πόλεμο που θα της κάνουν.

Τρία Μίλια - Φωτεινή

Ο Λάμπης προβληματίζεται για τους ενόχους που ευθύνονται για τη φωτιά, ενώ ο Τίμος βιάζεται να αποδώσει ευθύνες, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες ανοικοδόμησης της κλινικής. Η Κάτια ζητάει από το μικρό της γιο, τον Στέφανο, να επιστρέψει στο νησί.

Ανάμεσα στα δύο αδέλφια, όμως, υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα και ο Στέφανος εξηγεί στη μητέρα του τις αναστολές του. Την ώρα που ο Μιχάλης ετοιμάζεται για βραδινή έξοδο, ένα αυτοκίνητο περνάει με ταχύτητα από δίπλα του, με σκοπό να τον τραυματίσει…

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός, αποκαλύπτει για την ζωή του

Το πρωί της Τρίτης 5/4 προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Breakfast at Star» η συνέντευξη που παραχώρησε ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός με αφορμή τη νέα σειρά στο STAR, «Τρία μίλια» όπου έκανε πριν από λίγες ημέρες πρεμιέρα (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης). Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Πρόκειται για την πρώτη μου τηλεοπτική δουλεία.

Ο πατέρας μου χαίρεται και αγχώνεται περισσότερο από μένα. «Για μένα ο Στέλιος Κρητικός είναι απλά ο μπαμπάς μου και ο Άρης ο αδερφός μου. Δεν ξέρω εσείς πως τους βλέπετε. Δεν τσακωνόμαστε. Μπορεί να διαφωνήσουμε αλλά θα τα λύσουμε όλα με τη συζήτηση.

Το ωραίο είναι ότι χτίσαμε ένα πολύ όμορφο κλίμα και με την καινούργια σύντροφο του μπαμπά και τον καινούργιο σύντροφο της μαμάς. Γενικά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι όλοι μεταξύ μας. Μας προστάτευσαν πάρα πολύ και έχουμε πολύ όμορφες εμπειρίες από όλο αυτό. Έχει να κάνει και με την οπτική γωνία που βλέπεις το καθετί.

Είναι ένας χωρισμός. Το ζήσαμε πολύ ήπια και δεν μας έχει μείνει κάποιο τραύμα από όλο αυτό. Δυσκολεύτηκα να πιστέψω ότι μου συμβαίνει. Ήταν η περίοδος που οι παρέες μου είχαν όλοι γονείς που είχαν χωρίσει και ένιωθα περήφανος που οι δικοί μου γονείς ήταν μαζί.

Θεωρούσα δεδομένο ότι δε θα χωρίσουν. Εκεί την πάτησα με τον εαυτό μου και την ψυχολογία μου. Μόλις το συνειδητοποίησα είπα, «οκ κουλ, πάμε παρακάτω».