Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Με βάση το βιβλίο σκοτώνεται η...» - Spoiler "σεισμός" για τον Σασμό

Οι αποκαλύψεις για τις σοκαριστικές εξελίξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Με βάση το βιβλίο σκοτώνεται η...» - Spoiler

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Πέμπτης 7/4 η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον χαρακτήρα της Αργυρώ στον Σασμό (διαβάστε εδώ τι θα δούμε σήμερα) αλλά και το μέλλον της σχέσης της με τον Αστέρη.

Οι αποκαλύψεις της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για τον Σασμό

«Στα επεισόδια που γυρνάω τώρα αρχίζει να γίνεται λίγο κόντρα ρόλος η Αργυρώ. Πιστεύω ότι στη συνέχεια, και το θέλω, η Αργυρώ θα είναι ξανά μαζί με τον Αστέρη, με κάποιο τρόπο και νομίζω ότι αυτό θέλουν και οι σεναριογράφοι.

Η Αργυρώ δεν θα δεχτεί ότι ο Αστέρης δεν είναι ο δολοφόνος, έχει μια άρνηση, δεν μπορεί να το πιστέψει. Αυτό που θα πει είναι ότι δεν την ενδιαφέρει το πώς έγινε, αλλά ότι ο αδελφός της είναι νεκρός. Θα της πάρει μάλλον πολύ καιρό για να το ξεπεράσει και να το διαχειριστεί».

«Νομίζω ότι θα έχει ένα διχασμό ανάμεσα στο νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή της και στον Αστέρη. Ο σεναριογράφος μας είπε ότι θα υπάρξει άλλος ένας φόνος», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη απάντησε: «Μόνο ένας είπε; Κάποιοι θα είναι και σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, γιατί είναι βασισμένο και στο βιβλίο. Κάποια πράγματα θα κρατηθούν και πρέπει να κρατηθούν. Με βάση το βιβλίο σκοτώνεται η Βασιλική, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς, θα δούμε».

Αποχωρεί από τον Σασμό και το ανακοίνωσε στο Facebook

Ενώ η πρώτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός» οδεύει προς το τέλος της, όλο και περισσότεροι ηθοποιοί συζητούν για το αν θα συνεχίσουν στον επόμενο κύκλο ή αν ο ρόλος του θα λάβει ένα τέλος. Μάλιστα ο Γιώργος Αμούτζας, ο τηλεοπτικός Νικηφόρος αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης 6/4, το αν κάνει συζητήσεις με την παραγωγή.

Ωστόσο ένας σημαντικός ηθοποιός δεν θα προχωρήσει στη νέα σεζόν. Ο λόγος για τον Σταύρο Καραγιάννη, ο οποίος αποχαιρέτησε συνεργάτες και τηλεθεατές μέσα από τα social media. Εμείς μπορούμε να πούμε ότι ο ρόλος του «Γιωργή» δεν ήταν και από τους αγαπημένους μας.

«Σήμερα ολοκληρώθηκε η παρουσία μου στην τηλεοπτική σειρά Σασμός!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες!!! Καλή συνέχεια να συνεχίσετε να σκίζετε!!», έγραψε ο τηλεοπτικός «Γιώργης», που μετά την αποβολή της Θοδώρας σεβάστηκε την απόφασή της να χωρίσουν και μας αποχαιρέτησε.

«Σε ευχαριστώ για αυτήν την τόσο όμορφη συνεργασία! Εις το επανιδείν!», σχολίασε η τηλεοπτική του σύζυγος, κόσμον, Δανάη Παππά.