The masked singer: Αυτή είναι η μάσκα που αποκαλύφθηκε και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό

Συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The masked singer: Αυτή είναι η μάσκα που αποκαλύφθηκε και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό

Άλλη μια εκπομπή του «The Masked Singer» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ έφτασε στο τέλος της καθώς για ένα ακόμη βράδυ είδαμε πολλές εκπλήξεις και ανατροπές αφού οι μαντεψιές ήταν αρκετά δύσκολες για την κριτική επιτροπή.

Στο κλείσιμο, όμως, της βραδιάς, μια μάσκα έμελλε να βγει και να αποκαλυφθεί το πρόσωπο εκείνου ή εκείνης που την φορούσε λίγο πριν αποχωρήσει από το «The Masked Singer».

Η Μέλισσα αποχώρησε από το The Masked Singer

Η μάσκα λοιπόν που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους ήταν η «Μέλισσα», με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το λαμπερό σόου. Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Μαρτάκη.

Το άγνωστο περιστατικό στο Fame Story - «Την επόμενη μέρα από την audition...»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (24/12) ο Κώστας Μαρτάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως στο Fame Story πήγε στη θέση ενός άλλου φίλου του με το ίδιο όνομα.

«Δεν τραγουδούσα μπροστά στην οικογένειά μου και τους φίλους μου γιατί ντρεπόμουν. Κάποια στιγμή ήταν τότε στον ΑΝΤ1 τα Fame Story και όλα αυτά τα παιχνίδια και εγώ σαν παιδί από την τηλεόραση έλεγα, “α, αυτός το λέει καλά ο άλλος όχι”. Υπήρχε την ίδια περίοδο στο Fame Studio ένα σεμινάριο που έκανες για ένα μήνα που ήταν ο Γούναρης, η Τζούλι Μασίνο, άνθρωποι που ήξεραν και λέω να πάω να δοκιμάσω, να δω τι θα μου πουν αυτοί οι άνθρωποι, αν είμαι καλός ή όχι για να ασχοληθώ.

Πήγα, μου δηλώσανε τότε συμμετοχή στο Fame Story από εκεί γιατί μάλλον κάτι είδαν που τους άρεσε. Πέρασα με τα χίλια ζόρια. Πήγαμε μαζί με τους υπεύθυνους του Fame Studio στις audition, έφτασα στους 70 και με κόψανε. Μετά, επειδή έκανε μοντελινγκ τότε – αν είναι κάτι να γίνει, θα γίνει – ένας φίλος μου και συνάδελφός μου, μου είχε πει ότι είχε δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story αλλά δε θέλει να πάει και ξέρουν ότι θα περάσει ένας Κώστας εκείνη τη μέρα, εκείνη την ώρα και μου είπε αν θέλω να πάω στη θέση του.

Δεν είχε δηλώσει το επώνυμό του γιατί κάποιον ήξερε από την παραγωγή. Λέω ας πάω να κοπώ δεύτερη φορά να καταλάβω ότι δεν είμαι γι΄αυτό. Πήγα στη θέση ενός άλλου Κώστα. Την επόμενη μέρα από την audition μπήκα στο παιχνίδι. Ο φίλος μου δεν έχει μετανιώσει καθόλου που δεν ασχολήθηκε με το τραγούδι» αποκάλυψε ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος αναφέρθηε και στην Ιωάννα Μαλέσκου.