X-Factor: Ο παίκτης με τα φούξια μαλλιά - Ίσως πήγε σε λάθος show

Σε ποιον άρεσε περισσότερο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
X-Factor: Ο παίκτης με τα φούξια μαλλιά - Ίσως πήγε σε λάθος show

Στο σημερινό επεισόδιο 10/4 του X-Factor είδαμε νέα παιδιά να τραγουδούν με σκοπό να αποσπάσουν το πολυπόθητο ναι από την κρητική επιτροπή και να προχωρήσουν παρακάτω. Όπως παρακολουθήσαμε υπήρξαν παιδιά, που εξέπληξαν το κοινό και άλλα που μπέρδεψαν φανερά την επιτροπή.

Ο Ραφαήλ από τη Θεσσαλονίκη με φούξια μαλλιά είναι ένα τρανό τέτοιο παράδειγμα, που δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε άπραγος, έχοντας πάρει μόνο μια θετική κριτική.

O παίκτης με τα φούξια μαλλιά που μπέρδεψε τους κριτές στο X-Factor

«Δεν χρειάζεται πολλές δυνατότητες στο συγκεκριμένο τραγούδι, είναι απλά στιλ και σε άκουσα να προσθέτεις νότες που δεν υπάρχουν μέσα. Θα ήθελα να σε ακούσω σε κάτι πιο μελωδικό αλλά και πάλι δεν ξέρω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας προς τον Ραφαήλ.

Παίκτρια του My style rocks τραγούδησε και κατέπληξε τον Στέλιο Ρόκκο

H Σοφία Λεοντίτση αποφάσισε μετά τη συμμετοχή της στο My style rocks, από όπου τη γνωρίσαμε να πάει στο X-Factor διεκδικώντας μια θέση στο talent show. Η γυναίκα τραγούδησε το μυστικέ μου έρωτα και έτσι κατάφερε να αποσπάσει τα ''ναι'' με πρώτο και καλύτερο του Ρόκκου.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως η Σοφία εκτός του τραγουδιού έδωσε και ένα ηχηρό μήνυμα μιας και είναι μανούλα και είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εκείνη και αυτή την περίοδο περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

«Είμαι μητέρα, έχω έναν γιο τριών ετών, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, περήφανη, ευτυχισμένη. Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, είναι κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί στην οποιαδήποτε γυναίκα φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Δεν σε ρωτάει αυτό το πράγμα, απλά σου συμβαίνει.

Οι άνθρωποι θα πρέπει να αγαπούν πολύ τον εαυτό τους, να μην τα παρατούν, όποια δυσκολία και να έχουν να αντιμετωπίσουν στη ζωή τους. Να είναι δυνατοί και όλα μα όλα παίρνουν τον δρόμο τους» δήλωσε η Σοφία Λεοντίτση στο εισαγωγικό βίντεο της συμμετοχής στο X Factor