ΑΝΤ1: Πρόωρο τέλος για τις Άγριες Μέλισσες

Γιατί διακόπτεται η προβολή τους νωρίτερα από την Μεγάλη Εβδομάδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΑΝΤ1: Πρόωρο τέλος για τις Άγριες Μέλισσες

Νωρίτερα από την Μεγάλη Εβδομάδα σταματάνε οι Άγριες Μέλισσες από τον ΑΝΤ1. Όπως είναι σύνηθες όλες οι τηλεοπτικές σειρές αλλά και οι εκπομπές σταματάνε να προβάλλονται την εβδομάδα του Πάσχα, αφού παίζουν προγράμματα θρησκευτικού περιεχομένου.

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, η σειρά που προβάλλεται Δευτέρα με Πέμπτη κάθε εβδομάδα, θα παίξει μέχρι την Πέμπτη 14/4 και μετά θα επιστρέψουν στον αέρα μετά την Κυριακή του Πάσχα έτσι ώστε να συνεχίσει η ιστορία και να δούμε το συγκλονιστικό φινάλε.

Τι θα δούμε την ώρα των Άγριων Μέλλισων την Μεγάλη Εβδομάδα

Άγριες Μέλισσες τέλος

Δευτέρα 18/4 στις 21:00 - Μαρία Μαγδαλινή

Η νεαρή Μαρία από τα Μάγδαλα, αναζητά έναν νέο τρόπο ζωής το 33 μ.Χ. στην κατακτημένη από τους Ρωμαίους Ιουδαία που διοικείται από τον Πόντιο Πιλάτο. Λόγω του ανεξάρτητου πνεύματος της, η κοπέλα θεωρείται τρελή και επικίνδυνη από τους οικείους της, αλλά εκείνη αψηφά τις ιεραρχίες και τις αξίες της παραδοσιακής οικογένειας και γίνεται μέλος ενός κοινωνικού κινήματος με επικεφαλής τον Ιησού το Ναζωραίο. Η Μαρία ακολουθεί τον «θεραπευτή» και «προφήτη» ,θα τον ακούσει, θα τον βοηθήσει, θα τον υποστηρίξει, θα του συμπαρασταθεί στον Γολγοθά, θα δει πρώτη την ανάστασή του και θα κηρύξει τη διδασκαλία του, παρότι στην εξέλιξη της Χριστιανικής θρησκείας η προσωπικότητα και η συμβολή της θα διαστρεβλωθούν.

23:00 Βίβλος

Η μίνι σειρά βασίζεται στη τελευταία αναθεωρημένη έκδοση της Βίβλου και καλύπτει όλα όσα έχουν συμβεί από την “Γένεση μέχρι την Αποκάλυψη” σε μία μεγάλη και πιο ολοκληρωμένη αφήγηση. Ενώ φυσικά περιλαμβάνει και τις «προφανείς» ιστορίες όπως η κιβωτός του Νώε, η Έξοδος καθώς και τη γέννηση, το θάνατο, και την ανάσταση του Ιησού.

Οι πρώτες πέντε ώρες της σειράς, οι ιστορίες που προέρχονται από την Παλαιά Διαθήκη, ενώ οι υπόλοιπες πέντε από τη Νέα. Οι δημιουργοί της σειράς ήθελαν να δείξουν πώς η Παλαιά Διαθήκη συνδέεται απόλυτα με την Καινή Διαθήκη και πώς είναι μια εντυπωσιακή ιστορία με ένα μεγάλο, διαχρονικό και επιτακτικό μήνυμα: Ο Θεός αγαπά τον καθένα από εμάς σαν να ήμασταν το μόνο πρόσωπο σε όλο τον κόσμο για να δώσει την αγάπη του.

Τρίτη και Τετάρτη 18-19/4 στις 21:00, Πέμπτη και Παρασκευή 20-21/4 στις 21:30

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ

Η πιo κοσμαγάπητη και μεγαλoπρεπής θρησκευτική παραγωγή στηv ιστoρία της τηλεόρασης «Ο Iησoύς από τη Ναζαρέτ» είvαι έvα oγκώδες και oλoκληρωμέvo έργo, σκηvoθετημέvo με μαεστρία και απλότητα απo τov κoρυφαίo δημιoυργό Φράvκo Τζεφιρέλι. Ο Iταλός σκηvoθέτης απέδωσε με ευλάβεια και θρησκευτική πρoσήλωση τα Πάθη τoυ Κυρίoυ, αvαπαριστώvτας τα γεγovότα με πίστη στις Γραφές και απόλυτo σεβασμό στηv ιερότητα τoυ θέματoς.

Ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης πραγματοποίησε τα γυρίσματα στoυς αυθεvτικoύς χώρoυς και χρησιμoπoίησε έvα εξαιρετικό επιτελείo ηθoπoιώv όπως o Σερ Λόρεvς Ολίβιε, η εκφραστική Αvv Μπάvκρoφτ, η πανέμορφη Ολίβια Χάσεϊ, ο Άντονι Κoυίv, o Μάικλ Γιoρκ και φυσικά o εξαϋλωμέvoς Ρόμπερτ Πάoυελ με τo θεϊκό γαλαvό βλέμμα – τέλεια επιλoγή για τov ρόλo τoυ Iησoύ. Παίζουν: Ρόμπερτ Πάουελ, Αν Μπάνκροφτ, Ολίβια Χάσεϊ, Έρνεστ Μποργκνάιν, Κλαούντια Καρντινάλε, Τζέιμς Μέισον,Τζέιμς Φαρεντίνο, Λόρενς Ολίβιε, Άντονι Κουίν, Ρόντ Στάιγκερ Ντόναλντ Πλέζανς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Πίτερ Ουστίνοβ, Μάικλ Γιόρκ. Σκηνοθεσία: Φράνκο Τζεφιρέλι. Διάρκεια: 379′.

Πότε τελειώνουν οριστικά από τον ΑΝΤ1 οι Άγριες Μέλισσες

Στο Enjoy και στην Μαρία Ανδρέου παραχώρησε συνέντευξη ο Κωστής Σαββιδάκης και μίλησε για όλα.

Τέλος Ιουνίου θα τελειώσουν τα γυρίσματα και αρχές Ιουλίου οι προβολές. Οι Άγριες Μέλισσες άφησαν πολλά δώρα στους τηλεθεατές αλλά και σε εμάς το καστ, τον σκηνοθέτη, τους τεχνικούς. Γίναμε όλοι σεναριογράφοι, συνάδελφοι ηθοποιοί και συνεργείο, μια μεγάλη οικογένεια. Πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά έπαιξαν τόσοι πολλοί ηθοποιοί και σημαντικοί του θεάτρου μας σε ένα καθημερινό σήριαλ. Για εμένα η αναγνωρισιμότητα που πήρα από τις Μέλισσες ήταν μια ανέλπιστη χαρά. Για εμάς τους ηθοποιούς η αναγνωρισιμότητα για τη δουλειά μας είναι ένα τεράστιο δώρο.

ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες Κωστής Σαββιδάκης

Μου δόθηκε ένας ρόλος με καθαρή ματιά, ένας ρόλος που είπε πολλά για τον Χριστό μας και την Εκκλησία. Αυτός ο ρόλος μου έδωσε πολλά δώρα κι ευελπιστώ ότι θα έρθουν πολλά περισσότερα μέσα από αυτόν στο μέλλον. Οι Άγριες Μέλισσες ήταν η χαρά των τηλεθεατών μέσα σε δύο καραντίνες, συνδέθηκαν με την πανδημία. Μπορεί ο κόσμος, όταν μας έβλεπε στο δρόμο ή στο σούπερ μάρκετ, να μη μας αγκάλιαζε, να μη μας φιλούσε από τον φόβο του κορονοϊού αλλά μας μιλούσε σαν να μας ήξερε, σαν να ζούσε στο Διαφάνι και μας έλεγε, όπως στις γειτονιές και στα χωριά καλημέρα, καλησπέρα με τα ονόματά μας.