Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η «εκδίκηση» του Τζώρτζη έχει φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό

Χαμός και σήμερα!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η «εκδίκηση» του Τζώρτζη έχει φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό

Μπορεί να ήταν άνθρακας ο θησαυρός του παππού και η Κατερίνα με τον Τζώρτζης να έμειναν με άδεια χέρια, ωστόσο σήμερα Πέμπτη 14/4 στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες) θα δούμε τον Τζώρτζη να βάζει μπρος το σχέδιο του για να υλοποιήσει την ευχή του Βαγγέλα να...πάρει εκδίκηση!

Χαμός και απόψε 14/4 στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Επεισόδιο 140: Η Καλλιόπη είναι σίγουρη ότι η Βαλέρια κάτι κακό έχει κάνει στον Κανέλλο και είναι αποφασισμένη να μην το βάλει κάτω, αν δεν το ανακαλύψει. Ο Χαραλάμπης, πάλι, δεν θα το βάλει κάτω αν δεν χωρίσει τα τσανάκια του με τον Ηλία. Την ίδια ώρα, ο Σίμος είναι έξαλλος με την Τούλα, που δεν εκτιμάει όσα έχει κάνει για να την ξανακερδίσει.

Ο Παναγής και η Κατερίνα περιμένουν να έρθει το φορτηγό με τα τοξικά, αφού ο δασονόμος μας έχει… ένστικτο πως η δουλειά θα γίνει απόψε! Η «εκδίκηση» του Τζώρτζη κοντεύει να αφήσει τον μπακάλη μας στον τόπο και διακόπτει το δείπνο του Σάββα με τη Φιλιώ. Πώς θα αντιδράσει ο Τζίμης, όταν ο Κανέλλος του περάσει χειροπέδες; Τι διάβασε ο παπάς στο σημειωματάριο του Βαγγέλα και σωριάστηκε στα καλά καθούμενα;

Εργατικό ατύχημα για τον Φώτη Σεργουλόπουλο - Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Το μεσημέρι της Κυριακής 10/4 μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα» έγινε γνωστή η είδηση από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη πως ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε ένα εργατικό ατύχημα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής πως την ώρα που βρισκόταν σε ένα εξωτερικό γύρισμα για την σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» όπου διάβαζε τα λόγια, καθόταν κάτω από κάτι σιδερένιες κολόνες. Ωστόσο λίγο αργότερα η μια από τις κολόνες έπεσε πάνω από το κεφάλι του γνωστού ηθοποιού.

Μάλιστα, να τονίσουμε πως χρειάστηκε να κάνει τόσο 4 εξωτερικά όσο και 4 εσωτερικά ράμματα. Ο ίδιος είναι σε καλή κατάσταση καθώς έκανε και την μαγνητική. Ενώ δύσκολες ώρες είναι και για τον Γιώργο Καπουτζίδη καθώς είχε επίσης ένα ατύχημα όπου χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο.