Σπουδαία νέα για το STAR και το MasterChef 5 - Τι συνέβη;

Βγήκε σχετική ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπουδαία νέα για το STAR και το MasterChef 5 - Τι συνέβη;

Σπουδαία είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για το MasterChef 6 στο STAR, λίγο πριν την είδηση πως κόβεται από τον αέρα. Το κανάλι τιμήθηκε με βραβείο στα ΙΑΒ ΜIXX Awards για τη συνολική παρουσία του ριάλιτι μαγειρικής στα social media.

Η ανακοίνωση για STAR και MasterChef 5

Tα καλύτερα έργα στο ελληνικό ψηφιακό οικοσύστημα αναγνωρίστηκαν και επιβραβεύθηκαν στην Τελετή Απονομής των Mixx Awards 2021, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Μαρτίου στο Μικρό Παλλάς. Το έργο της αξιολόγησης ανέλαβε για ακόμη μια φορά διεθνής κριτική επιτροπή, με την συμμετοχή έμπειρων στελεχών της αγοράς digital στην Ευρώπη, ενώ η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά από το IAB Hellas σε συνεργασία με την Direction Business Network.

Στην κατηγορία Social, το Star και η εταιρία ADVENGERS βραβεύτηκαν, από τα μέλη του ΙΑΒ Hellas, για τη συνολική παρουσία στα social media του MasterChef 5.

 MasterChef 6 STAR βραβείο ΙΑΒ ΜIXX Awards

Τα MIXX Awards αποτελούν τον εορτασμό και την αναγνώριση των καλύτερων έργων της χρονιάς στο ελληνικό ψηφιακό οικοσύστημα. Οι βραβευμένες υποψηφιότητες θα προβληθούν ώστε να εκπαιδεύσουν την αγορά μας σχετικά με το ποιες πρακτικές είναι αποτελεσματικές καθώς και για να εμπνεύσουν το χώρο μας μέσα από την ανάδειξη νέων ιδεών και μελλοντικών τάσεων.

Ο Κοντιζάς τρολάρει τον Μπόμπαινα

Στο χθεσινό 13/4 επεισόδιο του MasterChef γίνονται τόσες αλλαγές όσες δεν έχουν γίνει όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Και γιατί το λέμε αυτό. Γιατί η Καλλιόπη που νίκησε στο τεστ δημιουργικότητας έγινε αρχηγός μιας ομάδας διάλεξε τον αντίπαλό της και χώρισε εκ νέου τους παίκτες στις ομάδες.

Οι δύο αρχηγοί πλέον είναι η Καλλιόπη και ο Χριστόφορος και είναι εκείνοι που θα φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη μέχρι και το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής.

Φυσικά υπήρξε και το highlight της βραδιάς, το οποίο δεν ήταν άλλο από τον Μπόμπαινα, τον οποίο κανείς δεν ήθελε και ξέμεινε στην κόκκινη ομάδα. Μία ομάδα που ο Μπόμπαινας δεν ήθελε ποτέ να πάει και είχε πει σε συμβούλιο πως θα άφηνε την ποδιά και θα έφευγε.

Αυτό θυμήθηκε και ο Σωτήρης Κοντιζάς και αποφάσισε να τρολάρει τον παίκτη, ενώ ο Μπόμπαινας τελικά δεν κατάφερε να υλοποιήσει την υπόσχεσή του. Από την άλλη, ο Νικήτας σχολίασε την κίνηση του Μπόμπαινα, λέγοντας πως όλα όσα έλεγε ήταν απλά «μπούρδες».