ANT1: "Εσκασε" η ανακοίνωση για την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω

Η αποψινή 14/4 καλεσμένη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ANT1:

Την Σμαράγδα Καρύδη πρόκειται να υποδεχθεί απόψε 14/4 το βράδυ στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» ο Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ο παρουσιαστής είχε υποδεχτεί μια λαμπερή τραγουδίστρια. Η αγαπημένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων μιλά για το ξεκίνημα και για την υπέροχη διαδρομή της στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η Σμαράγδα Καρύδη η 7/4 καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω

Η Σμαράγδα Καρύδη παράλληλα αποκαλύπτει ποιος ρόλος της απογείωσε την καριέρα της και ο οποίος προοριζόταν για άλλη ηθοποιό; Ποια είναι η σημασία του έρωτα στη ζωή της και τι λέει για εκείνην ο Θοδωρής Αθερίδης;

Απόψε στις 24:00, η Σμαράγδα Καρύδη μιλά για όλους και για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Λίγα λόγια για την Σμαράγδα Καρύδη και την ζωή της

Γονείς της είναι οι επίσης ηθοποιοί Ντίνος Καρύδης και Τζούλια Αργυροπούλου. Μετά το σχολείο φοίτησε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από την οποία και αποφοίτησε. Ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο της υποκριτικής όταν ήταν ακόμη παιδί και, συγκεκριμένα, το ντεμπούτο της έγινε το 1972, σε ηλικία μόλις 3 ετών, μέσα από την κινηματογραφική ταινία Ερωτική συμφωνία, στο πλευρό της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου. Στην εν λόγω ταινία συμμετείχε και ο πατέρας της.

Πέρα απο ηθοποιός είναι σκηνοθέτιδα και παρουσιάστρια.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 1992, σε ηλικία 23 ετών, μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 Βαμμένα κόκκινα μαλλιά, ενώ ακολούθησαν κάποια guests στις σειρές Ανατομία ενός εγκλήματος και Το χάραμα. Τη σεζόν 1996-1997 πρωταγωνίστησε στη σειρά Το χρώμα του φεγγαριού, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε και στις σειρές Λόγω τιμής και Διπλή αλήθεια. Το 1997 συμμετέχει στη σειρά Για σένα και την επόμενη χρονιά στη σειρά Το φτερούγισμα του γλάρου. Συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπου ενσάρκωνε ρόλους περισσότερο δραματικούς, μέχρι και την συμμετοχή της στη σειρά Στο παρά 5 (2005), όπου μέσα από τον ρόλο της Ντάλιας κατέστη μια από τις πιο αγαπημένες κωμικές ηθοποιούς της χώρας .