Αυλαία για το Ράδιο Αρβύλα - Mε τούρτα έκλεισε ο Αντώνης Κανάκης την εκπομπή

Αποχαιρέτησαν για φέτος το τηλεοπτικό κοινό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυλαία για το Ράδιο Αρβύλα - Mε τούρτα έκλεισε ο Αντώνης Κανάκης την εκπομπή

Αυλαία έριξε το βράδυ της Πέμπτης 14/4 η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, με την αγαπημένη παρέα από τη Θεσσαλονίκη να ευχαριστεί το τηλεοπτικό κοινό για την αγάπη και την στήριξή του, ενώ αυλαία έριξε πριν μερικές μέρες και το Βινύλιο. Μάλιστα, σήμερα η εκπομπή είχε γενέθλια και συμπλήρωσε 15 χρόνια τηλεοπτικής πορείας, μιας και το πρώτο Ράδιο Αρβύλα προβλήθηκε στις 14 Απριλίου το 2008.

Τα λόγια του Αντώνη Κανάκη στο τελευταίο Ράδιο Αρβύλα για φέτος

Η παρέα του Αντώνη Κανάκη έσβησε κεράκια μαζί με όλη την ομάδα, με τον παρουσιαστή να λέει χαρακτηριστικά συγκινημένος: «Έχουμε γενέθλια. 15 τηλεοπτικές σεζόν από το 2008. Θα πρέπει κατ’ αρχήν να ευχαριστήσουμε τον ΑΝΤ1, που φιλοξένησε το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο και τους αφανείς ήρωες. Αχ αυτήν τη σεζόν πηγαίναμε από το ένα στο άλλο, από τον πόλεμο στην πανδημία, από εκεί στους βιασμούς και στις δολοφονίες. Είναι ένα τοξικό περιβάλλον.

Το είπα και την προηγούμενη φορά δεν φαντάζεστε πόσο στενοχωριόμαστε κάθε φορά που τελειώνει η εκπομπή… Φέτος όμως έχει γίνει ο κόσμος μας, ο πλανήτης μας κι η κοινωνία μας τόσο τοξικά με τόσο δηλητήριο, που νιώθουμε μια ανακούφιση γιατί η ψυχολογία μας και το στομάχι μας θέλουν να φύγουμε από τον πλανήτη. Ελπίζουμε να αλλάξει αυτό. Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε εσάς και τις οικογένειές μας γιατί η αγάπη κι η εκτίμηση που έχετε για το Ράδιο Αρβύλα, φέτος ήταν πιο σημαντική, ουσιαστική και σχεδόν μας γιάτρεψε. Θέλω να ξέρετε ότι σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».

Συντετριμμένος ο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα - «Θα κάνω ό, τι μπορώ...»

Σε εξαιρετικά βαρύ κλίμα ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης (30/3) το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να κάνει ένα συγκινητικό σχόλιο για την τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση της Πάτρας, με τη σύλληψη της μητέρας για τον θάνατο της 9χρονης.

Ο παρουσιαστής, αναφέρθηκε σε έναν καλό του φίλο που έχει φύγει από τη ζωή και σχολίασε πως πάλι καλά δεν είναι εδώ για να δει όλα αυτά τα φρικτά πράγματα που συμβαίνουν.

«Μάθαμε τα νέα κι όπως κι εσείς έτσι κι εμείς βιώνουμε αυτό το βιασμό. Δεν θέλουμε να παρακολουθούμε αυτήν την τοξικότητα των ειδήσεων κι αυτός ο βομβαρδισμός με πληροφορίες, οι οποίες επί της ουσίας δεν είχαν κάποιο ουσιαστικό περιεχόμενο, παρά μόνο να μας υπενθυμίζουν την ασχήμια του κόσμου μας. Όπου ανοίγουμε την τηλεόραση και τα σάιτ να βλέπουμε για αυτήν την υπόθεση στην Πάτρα.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μουδιασμένοι μπήκαμε στην εκπομπή. Ξέρετε όσοι έχετε γίνει γονείς ότι το μεγαλύτερο προνόμιο που έχεις είναι η αγάπη κι η εμπιστοσύνη αυτής της ψυχούλας. Αυτό το καθαρό κι αγνό πλάσμα σε εμπιστεύεται και σε αγαπά.

Το να χρησιμοποιείς αυτήν την εμπιστοσύνη για να του κάνεις μια θανατηφόρα ένεση, που αυτή η ψυχούλα πιστεύει ότι για να το κάνει η μαμά μου ή ο μπαμπάς είναι για το καλό μου, είναι αδιανόητη σκέψη. Σε βιάζει, σου μαυρίζει τη ψυχή και σου καταστρέφει τη ψυχολογία. Εγώ ήμουν από τους ανθρώπους που πίστευα ότι δεν εμπλέκεται η μητέρα και δεν είναι θέμα αφέλειας αλλά επιβίωσης. Ακόμα και τώρα κρατώ την ελπίδα ότι δεν εμπλέκεται η μητέρα. Είναι ακόμα πιο δύσκολο να ζήσεις σε έναν κόσμο, που μια μητέρα έκανε αυτό που έκανε. Ελπίζω ότι δεν είναι η μητέρα γιατί δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλο σε αυτόν τον κόσμο. Το πράγμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει σε τέτοιο βαθμό, που δυσκολεύομαι να την παλέψω».

Όταν φτάνεις στο σημείο να βλέπεις στο σήμα της εκπομπής να βλέπεις το αγαπημένο πρόσωπο ενός φίλου που έχασες πρόσφατα και να λες α ρε Βασίλη καλά που δεν είσαι εδώ να βλέπεις αυτά που γίνονται στον κόσμο. Θα κάνω ότι μπορώ να κρατηθώ», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.