Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παππάς και η Μάρμω θα φέρουν τα πάνω κάτω με την αποκάλυψη τους

Μην χάσετε το επεισόδιο της Παρασκευής 15/4

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παππάς και η Μάρμω θα φέρουν τα πάνω κάτω με την αποκάλυψη τους

Tην Παρασκευή 15/4 το τηλεοπτικό κοινό θα απολαύσει άλλη ένα φοβερό επεισόδιο για τη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, που προβάλλεται μέσα από την ΕΡΤ. Οι κινήσεις που αναμένεται να κάνουν ο παππάς και η Μαρμώ θα φέρουν σίγουρα τα πάνω. Από την άλλη η αμνησία του Κανέλλου φαίνεται να ξεπερνιέται σιγά σιγά και η όλη επαναφορά του θα συζητηθεί.

Οι εξελίξεις για τη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο για την Παρασκευή 15/4

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσανε, επιτέλους, οι Πλατανιώτες τον Τζίμη, με τον Παναγή να μην μπορεί να διαλέξει ποια εκδίκηση θα του πρωτο-σερβίρει κρύα και φαρμακερή. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει χαρεί με αυτή τη σύλληψη, πλην της Κικής που έχει μαυρίσει η καρδιά της για ευνόητους λόγους. Την ίδια ώρα, ο παπάς μας, παρέα με τη Μάρμω, είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει το μεγαλύτερο μυστικό του Βαγγέλα, που δεν είναι άλλο από το γιο του, ενώ ο Κανέλλος σαν κάτι να έχει αρχίσει να θυμάται από τον παλιό καλό του εαυτό.

Τον Σάββα, πάλι, δεν τον σκιάζει Καρμέλα καμιά, και η Βαλέρια είναι έξαλλη μαζί του, αλλά και με τον Τζίμη, που δηλώνει πανέτοιμος να πάρει πίσω τη χωματερή, με αντάλλαγμα την πολυπόθητη ελευθερία του.

Oι δηλώσεις της Θεοδώρας Σιάρκου για τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο έπαιζε στη σειρά της ΕΡΤ

Το πρωί της Πέμπτης 14/4 η Θεοδώρα Σιάρκου μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Ωστόσο οι δηλώσεις της έρχονται σε αντίθεση με όσα έχουν πει οι περισσότεροι συνάδελφοί της.

Η ηθοποιός που έπαιξε μαζί με τον Φιλιππίδη, μίλησε για την εμπειρία της μαζί του στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και μοιράστηκε τις αναμνήσεις της από τη συνεργασία τους στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Δεν είχα ξαναδουλέψει με τον Πέτρο στο παρελθόν. Δεν έχω να του καταλογίσω κάτι αρνητικό. Είχαμε μία πολύ αρμονική συνεργασία για 5 μήνες και ήταν πολύ υποστηρικτικός με τα νέα παιδιά. Καθοδηγούσε τους νέους συναδέλφους ή τους αποκάλυπτε τα μυστικά του για την κωμωδία», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα γυρίσματα που έκαναν μαζί και όπως είπε χαρακτηριστικά, ένιωθε σαν να βρισκόταν σε πάρτι.

«Το γύρισμα με τον Φιλιππίδη ήταν ένα πάρτι. Ερχόταν πολύ ευδιάθετος και πάντα αυτοσαρκαζόταν κι έβρισκε τρόπους να κάνει ανάλαφρο το γύρισμα και διασκεδαστικό. Ύστερα, προέκυψε όλο αυτό κι έφυγε νύχτα. Δεν προλάβαμε καν να το συζητήσουμε», εξήγησε.

Τέλος, τόνισε πως η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. «Νομίζω ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, όπως πρέπει. Τον σκέφτομαι ακόμα και τώρα τον Πέτρο, αλλά δυστυχώς, ο καθένας μας όπως στρώνει, έτσι κοιμάται. Πλέον, η ελληνική δικαιοσύνη θα αποφανθεί αν ο Πέτρος Φιλιππίδης θα αθωωθεί ή θα καταδικαστεί», είπε κλείνοντας.

ΠΗΓΗ ιλι