MasterChef highlights 14/4: Ο Νικήτας άφησε ''κόκκαλο'' τον Κουτσόπουλο - Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία

Όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
MasterChef highlights 14/4: Ο Νικήτας άφησε ''κόκκαλο'' τον Κουτσόπουλο - Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία

Το χθεσινοβραδινό 14/4 είδαμε την αξιολόγηση της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef 6, με τους διαγωνιζόμενους και τους κριτές να συζητούν τα δυνατά στοιχεία και τις αστοχίες των πιάτων που είχαν ετοιμάσει. Όλοι περίμεναν το τόσο σημαντικό συμβούλιο, από το οποίο αποφασίστηκε πως η μπλε ομάδα ήταν εκείνη, που τα πήγε καλύτερα.

Τα highlights για το Masterchef 6 14/4

"Κόκκαλο" ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με το σχόλιο του Νικήτα - «Μην το πάρετε προσωπικά»

Ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκε αρκετά ήταν η αρχηγός της Κόκκινης ομάδας, Καλλιόπη Μπεζαντέ, η οποία ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, ανέτρεψε τα πάντα στις ομάδες με τα πλεονεκτήματα που είχε.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρωτούσε τους συμπαίκτες της πως ένιωσαν που ήταν αρχηγός της ομάδας και πως συνεργάστηκαν. Η απάντηση βέβαια του Νικήτα Μπατσικούρα ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς και άφησε "κόκκαλο" τον κριτή.

«Chef όσο μπόι της λείπει, τόσο καλή είναι. Μην το πάρετε προσωπικά», είπε ο Νικήτας με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους να απαντάνε: «Σας είπε κοντό. Το σκότωσες».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απλά χαμογέλασε.

Αυτή η ομάδα κέρδισε την ασυλία

Οι 13 παίκτες έκαναν την πρώτη τους δοκιμασία εκτός Αττικής και πήγαν στην Πάτρα και το Achaia Clauss και έπειτα οι νέες ομάδες που δημιουργήθηκαν έπειτα από πλεονέκτημα της Καλλιόπης έπρεπε να φτιάξουν πέντε πιάτα, τα οποία θα συνόδευαν πέντε διαφορετικά κρασιά.

Το καλύτερο ταίριασμα μεζέ κρασιού θα έπαιρνε και τον πόντο που θα τους έφερνε πιο κοντά στη νίκη.

Τελικά, η ομάδα που κέρδισε ήταν η μπλε, η οποία πήρε τους τρεις πόντους από τους πέντε!