MasterChef 6: Ανατροπή με τους υποψηφίους για αποχώρηση - Έγινε χρήση της κάρτας ασυλίας

Η Καλλιόπη έφερε τα πάνω κάτω στον διαγωνισμό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Ανατροπή με τους υποψηφίους για αποχώρηση - Έγινε χρήση της κάρτας ασυλίας

H ήττα των Κόκκινων στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef 6 έφερε μεγάλες εντάσεις και ανατροπές στον διαγωνισμό. Οι Κόκκινοι βρέθηκαν στο σημερινό (15/4) επεισόδιο σε διαδικασία ψηφοφορίας και αναγκάστηκαν να "δείξουν" δύο συμπαίκτες τους.

Η Ελπίδα και η Καλλιόπη είχαν εξασφαλίσει τις ασυλίες και έτσι, μετά από την ψηφοφορία της ομάδας, αυτοί που κλήθηκαν να μαγειρέψουν ήταν η Φανή και ο Νικήτας.

Κάπου εκεί ωστόσο ανατράπηκαν όλα καθώς η Καλλιόπη μπήκε στην κουζίνα αποφασισμένη να κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef 6

Κατεβαίνοντας ενώπιον των κριτών, η Καλλιόπη εξήγησε πως δεν μπορεί να ρισκάρει τη συμμετοχή του Νικήτα στο παιχνίδι και γι΄αυτό το λόγο αποφασίζει να του δώσει την κάρτα. Η απόφαση της αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον εξώστη.

Τελικά, ο παίκτης που κατέβηκε για να μαγειρέψει μαζί με τη Φανή ήταν ο Νίκος, ο οποίος και την πρώτη φορά που βρέθηκε υποψήφιος και αποχώρησε από το παιχνίδι, είχε κατέβει να μαγειρέψει μετά από χρήση κάρτας.

Το καρφί του Μπόμπαινα για τον Νικήτα

Ο Μπόμπαινας, δεν αφήνει ποτέ τίποτα ασχολίαστο και έτσι θέλησε να πει πως ο Νικήτας είναι ένας μάγειρας που έχει έρθει διαβασμένος στο παιχνίδι και έχει υπολογίσει το κάθε βήμα του.

«O Νικήτας είναι εξαιρετικός μάγειρας αλλά λίγο φούστα μπλούζα. Έχει έτοιμες συνταγές στη φαρέτρα του και ξέρει τι βγάζει σε κάθε δοκιμασία… Γενικά θέλει λίγη φαντασία για να πάει παρακάτω.

Καλή η στρατηγική κι ομαδούλες αλλά θα σπάσουν. Ο Νικήτας έκανε ένα ρόλο και λέει δεν μαγειρεύω για την ασυλία, πράγμα που έχει γίνει από δύο προηγούμενους παίκτες του MasterChef κι είναι πολύ καλά διαβασμένο το σενάριο για να το παρουσιάσει τηλεοπτικά. Θα πρέπει να το εξελίξεις και να μην πηγαίνεις φούστα μπλούζα», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ταϊρίδης.