Masterchef 6 highlights 15/4: Τεράστια ανατροπή με τον παίκτη που αποχώρησε

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6 highlights 15/4: Τεράστια ανατροπή με τον παίκτη που αποχώρησε

Από όλα είχε για ακόμη μια φορά το επεισόδιο του Masterchef 6 που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 15/4, στο οποίο είδαμε ανατροπές αλλά και τον παίκτη που αποχώρησε.

Τα 15/4 highlights του Masterchef 6

«Ο Νικήτας το πηγαίνει φούστα μπλούζα...» - Απίστευτα "καρφιά" από τον Μπόμπαινα

Η Κόκκινη ομάδα, μετά την ήττα της στην ομαδική δοκιμασία βρέθηκε στο (15/4) επεισόδιο του MasterChef 6 σε διαδικασία ψηφοφορίας. Ένας από τους παίκτες που συζητήθηκε έντονα ήταν ο Νικήτας, ο οποίος μάλιστα μπήκε στο στόχαστρο του Δημήτρη Ταϊρίδη.

Ο Μπόμπαινας, δεν αφήνει ποτέ τίποτα ασχολίαστο και έτσι θέλησε να πει πως ο Νικήτας είναι ένας μάγειρας που έχει έρθει διαβασμένος στο παιχνίδι και έχει υπολογίσει το κάθε βήμα του.

«O Νικήτας είναι εξαιρετικός μάγειρας αλλά λίγο φούστα μπλούζα. Έχει έτοιμες συνταγές στη φαρέτρα του και ξέρει τι βγάζει σε κάθε δοκιμασία… Γενικά θέλει λίγη φαντασία για να πάει παρακάτω.

Καλή η στρατηγική κι ομαδούλες αλλά θα σπάσουν. Ο Νικήτας έκανε ένα ρόλο και λέει δεν μαγειρεύω για την ασυλία, πράγμα που έχει γίνει από δύο προηγούμενους παίκτες του MasterChef κι είναι πολύ καλά διαβασμένο το σενάριο για να το παρουσιάσει τηλεοπτικά. Θα πρέπει να το εξελίξεις και να μην πηγαίνεις φούστα μπλούζα», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Ανατροπή με τους υποψηφίους για αποχώρηση - Έγινε χρήση της κάρτας ασυλίας

H ήττα των Κόκκινων στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef 6 έφερε μεγάλες εντάσεις και ανατροπές στον διαγωνισμό. Οι Κόκκινοι βρέθηκαν στο (15/4) επεισόδιο σε διαδικασία ψηφοφορίας και αναγκάστηκαν να "δείξουν" δύο συμπαίκτες τους.

Η Ελπίδα και η Καλλιόπη είχαν εξασφαλίσει τις ασυλίες και έτσι, μετά από την ψηφοφορία της ομάδας, αυτοί που κλήθηκαν να μαγειρέψουν ήταν η Φανή και ο Νικήτας.

Κάπου εκεί ωστόσο ανατράπηκαν όλα καθώς η Καλλιόπη μπήκε στην κουζίνα αποφασισμένη να κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας.

Κατεβαίνοντας ενώπιον των κριτών, η Καλλιόπη εξήγησε πως δεν μπορεί να ρισκάρει τη συμμετοχή του Νικήτα στο παιχνίδι και γι΄αυτό το λόγο αποφασίζει να του δώσει την κάρτα. Η απόφαση της αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον εξώστη.

Τελικά, ο παίκτης που κατέβηκε για να μαγειρέψει μαζί με τη Φανή ήταν ο Νίκος, ο οποίος και την πρώτη φορά που βρέθηκε υποψήφιος και αποχώρησε από το παιχνίδι, είχε κατέβει να μαγειρέψει μετά από χρήση κάρτας.

Κέρδισε τη δοκιμασία και αποχώρησε οικειοθελώς - Άφωνοι οι κριτές

Μία τεράστια ανατροπή παρακολουθήσαμε στο (15/4) επεισόδιο του MasterChef 6. Μετά τη χρήση της κάρτας ασυλίας από την Καλλιόπη, υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν η Φανή και ο Νίκος, ο οποίος κατέβηκε στη θέση του Νικήτα.

Οι δύο μάγειρες έβαλαν τα δυνατά τους σε μία εξαιρετικά δύσκολη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου με καλεσμένο σεφ, και το θετικό είναι ότι και οι δύο κατάφεραν να βγάλουν πιάτο και να κάνουν όλες τις παρασκευές.

Φτάνοντας μπροστά στους κριτές, οι δύο παίκτες έμαθαν τις βαθμολογίες τους. Η παίκτρια με την υψηλότερη βαθμολογία ήταν η Φανή, η οποία με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισε την παραμονή της στο σπίτι.

Αμέσως μετά ωστόσο, η Φανή, ανακοίνωσε στους κριτές την επιθυμία της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το MasterChef 6 καθώς έχει ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Έτσι, άφησε την ποδιά της και έφυγε από τον διαγωνισμό.