X-Factor: «Με ποια λογική έχει γίνει αυτό το παζάρι;» - Χαμός με μητέρα διαγωνιζόμενης

«Εμείς αποχωρούμε, δεν διαγωνιζόμαστε!»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
X-Factor: «Με ποια λογική έχει γίνει αυτό το παζάρι;» - Χαμός με μητέρα διαγωνιζόμενης

Tο “X-Factor” επέστρεψε το Σάββατο 16/4 με νέο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του Mega, καθώς ο διαγωνισμός πλέον έχει περάσει στην φάση των bootcamps και είναι λογικό να κυριαρχεί το άγχος ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν περνούν στον μεγάλο τελικό νιώθοντας αδικία.

Στο αποψινό επεισόδιο του X-Factor, η μητέρα μίας κοπέλας που είχε πάει στον μουσικό διαγωνισμό του Mega δυσαρεστήθηκε όπως φάνηκε με τις διαδικασίες του παιχνιδιού και άρχισε να φωνάζει

Χαμός με μητέρα διαγωνιζόμενης στο X-Factor

«Συγνώμη με ποια λογική έχει γίνει αυτό το παζάρι σήμερα; Ποιος μπορεί να μας το εξηγήσει; Είναι κανένας που του άρεσε αυτό το παζάρι το σημερινό; Εμείς αποχωρούμε, δεν διαγωνιζόμαστε. Όποιος θέλει ας μας ακολουθήσει»

Στη συνέχεια η διαγωνιζόμενη είπε χαρακτηριστικά για την αντίδραση της μητέρας της: «Όπως κάθε μητέρα που νοιάζεται πολύ για το παιδί της και υπεραγαπάει έτσι και η μητέρα μου αντέδρασε λίγο πιο υπερβολικά από ότι χρειαζόταν. Αλλά θεωρώ πως πάρα πολύ συμφώνησαν μαζί της».

«Το X - Factor είναι σαν διακοπές για εμένα»

Ολοκληρώθηκαν οι audition του X - Factor και το Σάββατο 16 Απριλίου αναμένουμε να δούμε το πρώτο επεισόδιο του bootcamp. Οι συμμετέχοντες είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα επι σκηνής και να προσπαθήσουν να πάρουν το εισιτήριο για τα live.

Οι τέσσερις κριτές θα αναλάβουν τις ομάδες τους, η Κατερίνα Λιόλου και ο Ηλίας Μπόγδανος θα δίνουν τον παλμό από το backstage, ενώ ο Ανδρέας Γεωργίου θα παρουσιάσει το σόου.

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» και ο Θανάσης Πάτρας συνάντησε στα backstage τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, μία ανάσα πριν το bootcamp.

«Είναι ένα εντελώς καινούριο πράγμα για μένα, αλλά νομίζω καλά πάμε. Πάντα με γοήτευε, άλλα ένιωθα ότι δεν είναι για μένα. Προέκυψε και με μεγάλη χαρά θέλω να το κάνω», είπε και συμπλήρωσε:

«Οι κριτές είναι πολύ ωραία παρέα, έχουν καλή ενέργεια, χιούμορ, εδώ είμαι σαν να είμαι διακοπές».