Φάρμα 2: Αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ

Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ

Το βράδυ της Κυριακής 17/4 παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τελικό για τη Φάρμα 2. Ανάμεσα στα 6 ονόματα, που κατάφεραν να παραμείνουν τόσους μήνες στο παιχνίδι και να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες στου αχυρώνα, ένας ήταν ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ.

Ο Νεόφυτος από την Κύπρο λοιπόν πήρε το μεγάλο έπαθλο, καθώς καθ’ όλη την παραμονή του στην Φάρμα αποτελούσε έναν δυνατό παίκτη που κρατούσε χαμηλούς τόνους και είχε μια πολύ ισορροπημένη συμπεριφορά.

Τα λόγια του Νεόφυτου Ηλία μετά τη μεγάλη του νίκη στη Φάρμα 2

«Ευχαριστώ πολύ, νιώθω πολύ περήφανος. Μαμά ελπίζω να σε έχω κάνει υπερήφανη και μπαμπά το ίδιο. Σας αγαπώ πάρα πολύ, το αφιερωμένο σε εσάς γιατί αν δεν ήσασταν εσείς δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα», ήταν τα πρώτα λόγια του Νεόφυτου Ηλία.

Ο δύσκολος δρόμος του Νεόφυτου και οι εντάσεις μέχρι να αναδειχθεί νικητής στη Φάρμα 2

Μετά τα φιλιά της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη στο (29/12) επεισόδιο της Φάρμας, σημειώθηκε κι ένας έντονος καυγάς ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη και τον Νεόφυτο Ηλία.

Συγκεκριμένα, ο δεύτερος ενοχλήθηκε αρκετά από την στάση που κρατά μέσα στο σπίτι ο πρώτος και κυρίως πως δεν συμβάλλει στις δουλιές του σπιτιού.

Αφορμή μάλιστα σημειώθηκε ότι ο Κουτσαβάκης ξύπνησε 9 ώρα ενώ οι υπόλοιποι 6, μετά πήγε κι έφαγε και κάθισε στο σαλόνι χωρίς να βοηθήσει. Ο Κουτσαβάκης δεν δέχτηκε τις κατηγορίες αυτές, τονίζοντας: «Τον ξέρω έχει καλή ψυχή, έχει επηρεαστεί από τις καταστάσεις που επικρατούν στα φάρμα αλλά εγώ γνωρίζω καλά τον εαυτό μου δεν με πειράζουν τέτοια πράγματα».