Masterchef 6 highlights 18/4: Τα ιταλικά του Κοντιζά και οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 6 highlights 18/4: Τα ιταλικά του Κοντιζά και οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο χθεσινοβραδινό 19/4 επεισόδιο του Masterchef 6 μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Φανής, που έφερε κλάματα είδαμε τις δύο ομάδες να μαγειρεύουν για το Mystery box. Νικητής από τη διαδικασία βγήκε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο οποίος με τη σειρά του υπέδειξε υποψήφιους προς αποχώρηση.

Πρώτο ζευγάρι προς αποχώρηση ήταν ο Νίκος με τον Μάριο που αντιμετώπισαν την υποψηφιότητά τους ψύχραιμα, ενώ δεύτερο υποψήφιο ζευγάρι ήταν η Καλλιόπη με τον Βασίλη.

Τα highlights του Masterchef 6 για τη Μεγάλη Δευτέρα 18/4

Τους τρέλανε ο Κοντιζάς - Μπήκε στην κουζίνα και άρχισε να μιλάει ιταλικά

Μπορεί την Παρασκευή (15/4) το επεισόδιο του MasterChef 6 να τελείωσε με κλάματα λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης της Φανής, ωστόσο το (18/4) ξεκίνησε με μπόλικα γέλια και έναν Σωτήρη Κοντιζά όπως δεν τον έχετε ξαναδεί.

«Una faccia, una razza» λέει το γνωστό ρητό και η «Ιταλική Εβδομάδα», που με ανυπομονησία περίμεναν κάποιοι διαγωνιζόμενοι, έφτασε! Εκείνος ή εκείνη, που θα καταφέρει να αναδειχθεί στο καλύτερο πιάτο αυτής της δοκιμασίας, θα κληθεί να διαχειριστεί πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα, που μπορούν να καθορίσουν τις εξελίξεις του διαγωνισμού.

Μόλις οι διαγωνιζόμενοι μπήκαν στην κουζίνα άκουσαν τον Σωτήρη Κοντιζά να μιλάει ιταλικά, κάτι που συνήθως θα περιμέναμε από τον Πάνο Ιωαννίδη, ο οποίος είναι γνωστό πως μιλάει άπταιστα ιταλικά καθώς έμενε κάποια χρόνια στην γειτονική χώρα.

Κατέρρευσε η Καλλιόπη - Ο τραυματισμός έκανε τους πάντες να "παγώσουν"

Μπορεί το επεισόδιο του MasterChef 6 να ξεκίνησε σήμερα (18/4) με γέλια και τον Σωτήρη Κοντιζά να κάνει πλάκα στους παίκτες μιλώντας ιταλικά, ωστόσο δεν συνεχίστηκε και τόσο ευχάριστα καθώς ένας τραυματισμός ήρθε να ανησυχήσει τους διαγωνιζόμενους και την παραγωγή.

Κάποια στιγμή, ενώ η Καλλιόπη μαγείρευε, κόπηκε και αμέσως παρενέβη ο διασώστης προκειμένου να της δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Η Καλλιόπη ωστόσο, άρχισε να μην αισθάνεται και τόσο καλά και έτσι άρχισε να λέει πως ζαλίζεται. Η κατάστασή της τους ανησύχησε όλους ωστόσο μετά από λίγο μπόρεσε να επιστρέψει στην δοκιμασία.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για τη βδομάδα αυτή

Πρώτο ζευγάρι προς αποχώρηση από το Masterchef 6 για την βδομάδα αυτή είναι ο Νίκος με τον Μάριο που αντιμετώπισαν την υποψηφιότητά τους πολύ χαλαρά ενώ δεύτερο υποψήφιο ζευγάρι ήταν η Καλλιόπη με τον Βασίλη.