Σασμός: Σταματάει λόγω Πάσχα - Πότε επιστρέφει

Αυτές είναι οι ημερομηνίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Σταματάει λόγω Πάσχα - Πότε επιστρέφει

Σταματάει λόγω Πάσχα η σειράς Σασμός από τον ALPHA, λόγω του Πάσχα. Το τελευταίο επεισόδιο την Μεγάλη εβδομάδα θα προβληθεί την Μεγάλη Τετάρτη, δηλαδή αύριο 20/4.

Λόγω της εορταστικής περιόδου και βάσει του προγραμματισμού του καναλιού, θα προβληθούν μόνο τρία επεισόδια, ενώ τη Μ. Πέμπτη στη θέση της επιτυχημένης σειράς θα δούμε ταινίες.

Πότε επιστρέφει ο Σασμός στον ALPHA

Η σειρά δεν θα προβληθεί ούτε τη Δευτέρα του Πάσχα. Θα επιστρέψει με νέο επεισόδιο την Τρίτη του Πάσχα, στις 26 Απριλίου. Σήμερα ωστόσο 19/4 οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές.

Σασμός Πάσχα

Το τέλος του Σασμού - Δυο δολοφονίες, μια αποβολή και ένας γάμος

Οι ανατροπές στη σειρά συνεχίζονται και θα συνεχίζονται για πολύ καιρό! Το μέλλον αβέβαιο για όλους και κυρίως για τα ζευγάρια του «Σασμού» που πάνω τους, στις σχέσεις τους, στους έρωτές τους και τα πάθη τους στηρίζεται όλη η πλοκή. Το TV24 αποκλειστικά σας έχει ποιο θα είναι το μέλλον αυτών των ζευγαριών και τι τους επιφυλάσσει η μοίρα μέχρι το τέλος!

Από την Μαρία Μεταξητινού

ΑΡΓΥΡΩ - ΣΤΑΥΡΟΣ: ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ

Η Αργυρώ στην αγκαλιά του Σταύρου θα βρει αυτό που λέμε απάνεμο λιμάνι. Ο έρωτας για την Αργυρώ μετά από όσα έχουν συμβεί, είχε γίνει συνώνυμο της καταστροφής και του πόνου. Με τον Σταύρο όμως καταλαβαίνει τι σημαίνει αγάπη. Αγάπη αληθινή και άδολη. Στον Σταύρο θα βρει και πάλι τη χαρά, θα τον παντρευτεί και θα ζήσουν μαζί, με κάποιες δυσκολίες που η μοίρα θα της φέρει, που όμως θα ξεπεράσει και μαζί με τον Σταύρο θα ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή. Ο Αστέρης δεν πρόκειται να την ξεχάσει ποτέ. Θα ζει με τη θύμησή της και τον πόνο στην καρδιά. Ομως, αμίλητος θα δεχτεί τη νέα της ζωή. Θα την καταλάβει και μάλιστα θα είναι αυτός που θα της δώσει ένα μεγάλο δώρο ζωής. Με κάποιο τρόπο θα της χαρίσει αυτό που της στέρησε...

Σασμός φινάλε ALPHA

ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΜΑΘΙΟΣ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙ...

Τώρα η Βασιλική με τον Μαθιό ζουν την απόλυτη ευτυχία. Μετά μάλιστα και από τη συγκατάθεση του Νικηφόρου, για πρώτη φορά ζουν φανερά πλέον την ευτυχία τους. Μάλιστα δεν θα αργήσει να το μάθει όλο το χωριό, καθώς ο Μαθιός θα ζητήσει τη Βασιλική σε γάμο μπροστά σε όλους. Η ζωή τους θα κυλήσει όμορφα, από την πλευρά του ο Μαθιός σχεδόν θα έχει ξεχάσει ότι αυτός ήταν που σκότωσε τον άντρα της. Εχει σβήσει από το μυαλό του το παρελθόν και ζει το τώρα με τη γυναίκα που για χάρη της θα μπορούσε να κάνει τα πάντα. Η αλήθεια όμως κάποτε θα βγει στο φως και αυτό θα είναι οδυνηρό για τη Βασιλική. Απογοητευμένη που στήριξε όλη της τη ζωή σε ένα ψέμα, θα αναγκαστεί να αποχωριστεί από τον άντρα που αγάπησε. Να αποχωριστεί ή να τον κλάψει;

ΣΤΕΛΛΑ - ΑΓΓΕΛΟΣ: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ...

Οπως βλέπουμε, ο Αγγελος έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Στέλλα και προσπαθεί να βρει τρόπο να είναι και πάλι μαζί. Από την άλλη, η Στέλλα εκτός των προβλημάτων που έχει με τη μητέρα της και γενικά την

οικογένειά της, φαίνεται να έχει ακόμα δυνατά αισθήματα για τον Αστέρη. Αλλά αυτό είναι μόνο από τη δική της πλευρά. Οπως και να ’χει, αυτό το ζευγάρι δεν θα είναι ξανά μαζί. Ισως αν είχαν χρόνο... Τα γεγονότα όμως θα τους προλάβουν και θα είναι τραγικά, καθώς ο Αγγελος θα φύγει από τη ζωή. Θα πληρώσει με τη ζωή του την επιθυμία του να πάρει πίσω ό,τι του ανήκει από τους Σταματάκηδες. Η Καλλιόπη εξάλλου πληρώνει με αίμα τις διαφορές της...

ΑΝΤΩΝΗΣ - ΜΑΡΙΝΑ: ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Ο Αντώνης έχει αφιερώσει τη ζωή του ολόκληρη στην προσμονή της Μαρίνας. Την αγαπάει, τη νοιάζεται, την πονάει και την... περιμένει. Ο Αντώνης θα είναι πάντα εκεί για εκείνη. Στις λύπες και στις χαρές που έρχονται, επιτέλους, γι’ αυτή την πονεμένη γυναίκα. Η Μαρίνα επίσης τον θεωρεί τον πιο δικό της άνθρωπο. Εχει αισθήματα γι’ αυτόν, όμως ποτέ δεν πρόκειται να τα δημοσιοποιήσει. Ο,τι συμβαίνει ανάμεσά τους, θα μείνει πάντα ανάμεσά τους. Θα είναι για πάντα μαζί, θα αγαπιούνται για πάντα. Κρυφά, μυστικά, αλλά παντοτινά!

ΘΟΔΩΡΑ - ΓΙΩΡΓΗΣ: ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ

Ο άδικος θάνατος του Πετρή είναι το βάρος που θα κουβαλάει για πάντα η Θοδώρα. Οπως ήδη έχουμε δει, η κοπέλα βασανίζεται από τις τύψεις. Εχει παραισθήσεις, κλαίει και ζητάει γονατιστή συγχώρεση. Μάλιστα της έχει μπει η ιδέα ότι το κακό που έκανε θα γυρίσει πάνω στο παιδί που περιμένει. Ενα παιδί που εξαιτίας του έσωσε τον γάμο της την τελευταία στιγμή. Τα πράγματα όμως δεν θα πάνε καλά τελικά για τη Θοδώρα. Βασανιζόμενη από τις τύψεις για τον Πέτρο, η Θοδώρα θα έχει ένα ατύχημα. Θα παραπατήσει, θα πέσει και θα χάσει το μωρό που περιμένει. Ο Γιώργης θα αντιδράσει πολύ άσχημα. Θα την κατηγορήσει ότι είναι άχρηστη και φυσικά θα τη χωρίσει. Η Θοδώρα θα πληρώσει με αυτόν τον τρόπο και θα μείνει με τον πόνο και την ανάμνηση του Πέτρου.

Σασμός Θοδώρα αποβολή

...ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η Ασπα τυπικά έχει ξεμπλέξει με τον Κώστα, αν και πολλά λέγονται ότι ακόμα και μέσα από τη φυλακή ή αργότερα δεν θα την αφήσει ήσυχη. Ωστόσο η κοπέλα αρχίζει και έρχεται κοντά με τον Μύρωνα. Η φιλική σχέση τους σύντομα θα εξελιχθεί και ανάμεσά τους θα αναπτυχθεί ένα νέο ειδύλλιο.

Οσο για τον Μανόλη, η σχέση του με την Κλαίρη είναι μια σχέση ζωής και αυτό φαίνεται από το πόσο θετικά τον επηρεάζει, στο να εξελιχθεί και να αφήσει πίσω τη δειλία του και τους φόβους του. Ο Μανόλης έτσι θα αντιμετωπίσει όλα τα εμπόδια που θα βρει σε σχέση με την κοπέλα και θα μείνουν μαζί αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Τέλος, ο Νικηφόρος θα έρθει αντιμέτωπος με πολλά θέματα σχετικά με όσα έχουν γίνει στην οικογένειά του και που στο τέλος θα βγουν στην επιφάνεια.

Ο Νικηφόρος θα έχει ακόμα την απορία αν είναι παιδί του Στεφανή ή του Μαθιού και θα διχαστεί ανάμεσα στο καθήκον του και στα αισθήματά του. Δίπλα του όμως θα έχει την Τζένη που θα τον στηρίξει στα δύσκολα χρόνια που θα έρθουν.