Masterchef 6 highlights 19/4: Η μεγάλη ανατροπή με την κάρτα ασυλίας και ο παίκτης που αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 6 highlights 19/4: Η μεγάλη ανατροπή με την κάρτα ασυλίας και ο παίκτης που αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Το τεστ δημιουργικότητας του MasterChef 6 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (18/4) με τον σοβαρό τραυματισμό της Καλλιόπη. Στο χθεσινοβραδινό 19/4 τεστ γευσιγνωσίας είδαμε τους παίκτες να διαγωνίζονται με τελικό νικητή τον Γιάννο.

Ανατροπές υπήρξαν στη συνέχεια του επεισοδίου με την κάρτα ασυλίας, καθώς από τη διαδικασία αποχώρησης είδαμε να σημειώνει τη μικρότερη βαθμολογία ο Μπόλλος και να αποχωρεί από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Tα highlights του Masterchef 6 για το επεισόδιο της Τρίτης 19/4

Τρελό γέλιο στην γευσιγνωσία - Ο παίκτης που κέρδισε την κάρτα ασυλίας

Το τεστ δημιουργικότητας του MasterChef 6 ολοκληρώθηκε με νικητές τον Γιάννο και την Ελισάβετ. Οι δυο τους κατάφεραν να νικήσουν στη δοκιμασία, ενώ τα ζευγάρια είχε σχηματίσει ο Παναγιώτης που κέρδισε το Mystery Box.

H Ελισάβετ και ο Γιάννος αγωνίστηκαν λοιπόν μεταξύ τους προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος θα είναι αυτός που θα κερδίσει την κάρτα ασυλίας.

Έπαιξαν λοιπόν σε μία διαφορετική δοκιμασία τυφλής γευσιγνωσίας. Ο Γιάννος μάλιστα δε δίστασε να βάλει μέχρι και τα χέρια του μέσα στη σούπα προκειμένου να καταλάβει ποια είναι τα υλικά που έχει μέσα η σούπα που τους έφεραν οι κριτές.

Τελικά νικητής της δοκιμασίας ήταν ο Γιάννος, ο οποίος βέβαια, όπως λέγεται στο Twitter, έχει έρθει πολύ κοντά με την Ελισάβετ.

Ανατροπή με την κάρτα ασυλίας - Δεν πρόλαβε να την πάρει και την έδωσε

Όπως ακριβώς έγινε και στην προηγούμενη δοκιμασία αποχώρησης με την Καλλιόπη, έτσι και στο σημερινό (19/4) επεισόδιο του MasterChef 6, ο Γιάννος ο οποίος κέρδισε την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας, αποφάσισε να τη χρησιμοποιήσει προκειμένου να σώσει έναν συμπαίκτη του.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά το τεστ δημιουργικότητας ήταν ο Μάριος, η Καλλιόπη, o Βασίλης και ο Νίκος και έτσι ο Γιάννος όταν ρωτήθηκε αν έχει σκοπό να κάνει χρήση της κάρτας, κατέβηκε προκειμένου να τη δώσει.

Έτσι, μετά την υπόδειξη του Γιάννου, από τη δοκιμασία αποχώρησης απαλλάχθηκε ο Μάριος, ενώ κανένας συμπαίκτης του δεν πήρε τη θέση του.

Η κάρτα ασυλίας από την άλλη είναι και πάλι διαθέσιμη και θα την διεκδικήσουν οι παίκτες στο επόμενο τεστ δημιουργικότητας.

Αυτός ήταν ο παίκτης που αποχώρησε

Μία εξαιρετικά απαιτητική δοκιμασία περίμενε τους διαγωνιζόμενους του MasterChef 6 στο (19/4) επεισόδιο, το οποίο τελείωσε με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά το τεστ δημιουργικότητας, αναδείχθηκαν ο Μάριος, η Καλλιόπη, o Βασίλης και ο Νίκος ωστόσο όλα άλλαξαν όταν ο Γιάννος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας που είχε κερδίσει και να σώσει τον Μάριο.

H ιταλική εβδομάδα συνεχίστηκε και έτσι καλεσμένος τον κριτών στο αποψινό επεισόδιο ήταν ο βραβευμένος σεφ, Luca Piscazzi, ο οποίος και έφερε ένα πιάτο αντιγραφής πολύ υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων μπρος στους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Τελικά ο παίκτης που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι δεν ήταν άλλος από τον Βασίλη Μπόλλο.