"Φοβάμαι ότι δεν θα κάνουμε παιδί" - Τραγωδία για ζευγάρι στην Γη της Ελιάς

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα!!! Οσο περνάει ο καιρός, η Ιουλία τόσο πιο πολύ δένεται με τον Γιώργη στη Γη της Ελιάς και όπως του δηλώνει όλο και πιο πολύ αισθάνεται ερωτευμένη μαζί του. Το μόνο «αγκάθι» στη σχέση τους ή μάλλον η μόνη έννοια που τους στενοχωρεί είναι ότι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να αποκτήσουν παιδί.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ο γολγοθάς που θα περάσουν στις Άγριες Μέλισσες

Εδώ και πολύ καιρό η Ιούλια προσπαθεί να μείνει έγκυος, ωστόσο κάθε μήνας που περνάει και διαπιστώνει ότι δεν είναι έγκυος, η κοπέλα αισθάνεται άσχημα. Μάλιστα λέει στον Γιώργη: «Γιώργη μου, δυστυχώς ούτε αυτή τη φορά δεν τα κατάφερα». Ο Κουράκος ωστόσο την αγαπάει τόσο πολύ που δεν θέλει να τη βλέπει να στενοχωριέται, παρότι και ο ίδιος περνάει το ίδιο στενόχωρα: «Δεν πειράζει, Ιουλία μου. Τίποτα δεν μας βιάζει. Θα γίνει κι αυτό όταν πρέπει, με τη σειρά του», την καθησυχάζει.

Ωστόσο το ζευγάρι για μια ακόμα φορά κάνει προσπάθεια και μάλιστα θεωρεί σίγουρο ότι αυτή τη φορά θα πετύχει. Οταν όμως έρχεται η στιγμή και η Ιουλία συνειδητοποιεί ότι δεν έχει μείνει έγκυος, καταρρακώνεται. Γυρίζοντας ο Γιώργης τη βρίσκει στενοχωρημένη και εκείνη του ανακοινώνει: «Γιώργη μου, ούτε και αυτή τη φορά δυστυχώς. Τι να πω; Αρχίζω να φοβάμαι ότι δεν πρόκειται ποτέ να κάνουμε παιδί», υποστηρίζει.

Ο Γιώργης πιο ψύχραιμος, αφού την καθησυχάζει της λέει ότι είναι δίπλα της και ότι μαζί θα το ψάξουν. Ετσι, προβληματισμένοι από το γεγονός ότι η Ιουλία δεν μένει έγκυος, αποφασίζουν να πάνε σε γυναικολόγο για εξετάσεις, αρχίζοντας έναν μεγάλο αγώνα ώστε να αποκτήσουν ένα παιδάκι. Να σημειωθεί πως αγαπημένος ηθοποιός της σειράς θα αποσυρθεί από την υποκριτική.

Γη της Ελιάς Ιουλία Κουράκος παιδί

Το μυστικό της Αντιγόνης διαλύει τους Βρεττάκους

Ο Μάνος αποκαλύπτει στη Μαρίνα το μυστικό που κρύβει η Αντιγόνη κι εκείνη πέφτει από τα σύννεφα, το ίδιο όμως σοκαρισμένος είναι και ο Ισίδωρος, οποίος οργισμένος την καλεί στο σπίτι του για εξηγήσεις. Η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της Αντιγόνης διαταράσσει τις ισορροπίες στην οικογένεια Βρεττάκου, καθώς ο Μάνος και ο Ισίδωρος δεν μπορούν να τη δικαιολογήσουν για όσα έχει κάνει.

Στο μεταξύ η Αντιγόνη αισθάνεται άσχημα και εξηγεί στον πατέρα της: «Αναγκάστηκα να γεννήσω αυτό το παιδί, γιατί ανακάλυψα πολύ αργά ότι ήμουν έγκυος και προτίμησα να το δώσω για υιοθεσία προκειμένου να αφοσιωθώ στις σπουδές μου». Ο Ισίδωρος όμως αντιδρά σκληρά και τη διώχνει: «Φύγε από μπροστά μου», της λέει. Ωστόσο νέα ηθοποιός θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους.

Την ίδια στιγμή η Μαρίνα έρχεται σε σύγκρουση με τον Μάνο, καθώς η Μαρίνα υποστηρίζει την Αντιγόνη, ενώ ο Μάνος στέκεται στο πλευρό του πατέρα του. Στο μεταξύ η Αντιγόνη εξηγεί στον Μάνο τους λόγους που την οδήγησαν να δώσει το παιδί της για υιοθεσία παράνομα, αλλά δεν βρίσκει την κατανόηση που ήθελε.

Παράλληλα ο Ισίδωρος προσπαθεί να βρει την οικογένεια που έχει υιοθετήσει το παιδί της Αντιγόνης και ζητά από τον Μάνο να τον φέρει σε επαφή με τον ντετέκτιβ: «Αυτό το παιδί πρέπει να το βρούμε, ο κόσμος να χαλάσει. Είναι εγγόνι μου, Μάνο. Πάρε τον δικό ντετέκτιβ να το εντοπίσει τώρα», του λέει και φυσικά εξακολουθεί να κρατάει σκληρή στάση απέναντι στην Αντιγόνη, η οποία βρίσκει παρηγοριά στη Μυρτάλη και την Ιουλία, ενώ η Ισμήνη της ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει πλέον επαφές μαζί της.

Την ίδια στιγμή ο Μάνος πιέζει τη Μαρίνα να διαλέξει στρατόπεδο κι εκείνη του ανακοινώνει ότι δεν σκοπεύει να κόψει τις επαφές της με την Αντιγόνη.