"Βόμβα" στον Σασμό: Ο Μαθιός ανακοινώνει τον γάμο του με την Βασιλική σε όλο το χωριό!

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Χαμός προκλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης με το επεισόδιο της σειράς Σασμός στο Twitter (δείτε εδώ το γιατί). Το project του ALPHA έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για μήνες αφού τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης δεν υποχωρούν με τίποτα και σίγουρα οι εξελίξεις που ακολουθούν είναι δραματικές! Μια από αυτές αποκαλύπτεται στο νέο τεύχος του περιοδικού TiviSirial που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα!

Ήδη ο Μαθιός με τη Βασιλική ζουν ευτυχισμένες στιγμές, χωρίς να κρύβονται από τον Νικηφόρο. Αυτό τους έχει δώσει μεγάλη ανακούφιση, αλλά του Μαθιού δεν του φτάνει, θέλει να επισημοποιήσει τη σχέση του και να την παντρευτεί.

Μετά τον αθώωση του Αστέρη και αφού στην οικογένεια των Σταματάκηδων επιστρέφει η χαρά, ο Μαθιός θεωρεί ότι πλέον μπορεί να προχωρήσει και με τη Βασιλική.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Στο μεταξύ, η Βασιλική καταφέρνει να ξαναβρεί δουλειά και την ίδια ώρα ο Μαθιός την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους:

«Βασιλική, πάει, τελείωσαν όλα, τώρα δεν υπάρχει κάτι που να μας εμποδίζει να μην παντρευτούμε», της λέει. Η Βασιλική είναι λίγο διστακτική, αλλά το δέχεται: «Θα έλεγα να περιμένουμε λίγο ακόμα, αλλά αφού το θέλεις ας γίνει. Μόνο θέλω να γίνουν όλα ήρεμα, ήσυχα χωρίς πολλά-πολλά, σε παρακαλώ», του επισημαίνει. Ο Μαθιός από την άλλη είναι τόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος με την προοπτική του γάμου του με τη Βασιλική, που δεν κρατιέται, πάει στο καφενείο του χωριού και ανακοινώνει τον γάμο του: «Παντελή, φέρε ρακές και κέρνα το όλο τον κόσμο. Παντρεύομαι και παίρνω τη Βασιλική», τους λέει.

Ο Μαθιός ανακοινώνει τον γάμο του με την Βασιλική σε όλο το χωριό! Σασμός

Η αποκάλυψη της σχέσης του αλλά και του γάμου του με τη Βασιλική, αφήνει τους πάντες μέσα στο καφενείο με το στόμα ανοιχτό. Oλοι είναι μουδιασμένοι, αλλά προσπαθούν να το κρύψουν και του εύχονται για τον γάμο. Την άλλη μέρα όμως που τα νέα έχουν μαθευτεί, το χωριό στην κυριολεξία έχει πάρει φωτιά. Ολοι μιλάνε για τα νέα του Μαθιού και της Βασιλικής, μέχρι που από στόμα σε στόμα φτάνουν όλα στα αυτιά του Νικηφόρου, που δεν του αρέσει καθόλου ότι μαθεύτηκε έτσι στο χωριό η σχέση της μάνας του με τον θείο του. Και μάλιστα από τη στιγμή που τους είχε ζητήσει να είναι διακριτικοί και να μη μάθουν κάτι στο χωριό.

Την ίδια στιγμή η Καλλιόπη προσπαθεί να πάρει πάλι την κατάσταση στα χέρια της, μα το πραγματικό πλήγμα τής έρχεται από αλλού, καθώς ο Αστέρης έχει ήδη φύγει για να πάει να βρει την Αργυρώ στα Γιάννενα. Η Καλλιόπη τρελαίνεται και προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να συνετίσει τον αδελφό του, ενώ ο Μαθιός απαλλαγμένος από το άγχος της κρυφής ζωής, χαίρεται την ελευθερία που περίμενε τόσο καιρό.