Τραγωδία στις Άγριες Μέλισσες: Χαροπαλεύει ο... - Σούπερ αποκλειστικό!

Λουτρό αίματος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία στις Άγριες Μέλισσες: Χαροπαλεύει ο... - Σούπερ αποκλειστικό!

Μετά την πρώτη τραγωδία με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Λάμπρο (δείτε εδώ τι θα του συμβεί) το περιοδικό TiViSirial μας αποκαλύπτει ακόμα ένα λουτρό αίματος στις Άγριες Μέλισσες. Μάχη με τον θάνατο θα δώσει ο Μελέτης ύστερα από την έκρηξη που προκάλεσε ο Βαρουξής στα γραφεία των «Αβάντων» και όλοι είναι ανάστατοι με αυτό.

Όλα θα ξεκινήσουν από την απόφαση της Ελένης να κρύψει τον Βαρουξή στο σπίτι της καθώς η Ασφάλεια είναι κοντά στα ίχνη του. Ομως ο καταζητούμενος δεν θα σταθεί για πολύ τυχερός καθώς συλλαμβάνεται την ώρα που προσπαθεί να το σκάσει. Ο Πέτρος το μαθαίνει και κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, ενώ αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου ο συναγωνιστής του να είναι ξανά ελεύθερος. Ετσι πάει να βρει τον Ντούνια και καταφέρνει να τον πείσει να αφήσει ελεύθερο τον Βαρουξή.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Στο μεταξύ, το σχέδιο του Θεόδωρου να πάρει στα χέρια του τον φάκελο με την έκθεση του Ξανθού πετυχαίνει, αλλά η τύχη δεν θα τον ευνοήσει για πολύ. Ο Λάμπρος κι ο Ζάχος επιστρέφουν στο Διαφάνι άπραγοι και με τον φόβο πως ο Ξανθός τους ανακάλυψε. Ο Ξανθός συγκρούεται με τον Ντούνια και αναγκάζεται να συμμαχήσει με τον Ακύλα, ο οποίος ζητάει το έργο του αεροδρομίου να γίνει στο Διαφάνι με αντάλλαγμα τη δολοφονία του Ζάχου!

Ο Πέτρος, μετά από όσα έγιναν, είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και διώχνει τον Βαρουξή εκτός Ελλάδας, ενώ σκέφτεται να τον ακολουθήσει και ο ίδιος. Ομως, ο Βαρουξής δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Πάει στα γραφεία των «Αβάντων» προσποιούμενος τον υδραυλικό και τοποθετεί μια βόμβα. Ομως, γίνεται αντιληπτός από μερικά μέλη της οργάνωσης που βρίσκονται εκεί και προτού προλάβει να ξεφύγει, η βόμβα εκρήγνυται και ο ίδιος πέφτει νεκρός, όπως και μερικά μέλη των «Αβάντων». Οσοι κατάφεραν να σωθούν βγαίνουν έξω, ενώ ο Μελέτης που βρισκόταν κι εκείνος στα γραφεία τραυματίζεται σοβαρά και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον σώσουν, ενώ το νέο της έκρηξης φέρνει αναστάτωση.

Ο Ντούνιας πιστεύει πως μαζί με τον Βαρουξή στο κόλπο ήταν και οι Λάμπρος, Πέτρος και Προκόπης και διατάζει τη σύλληψή τους για τη βομβιστική επίθεση, όμως ο Ξανθός τον αναγκάζει να τους αφήσει ελεύθερους. Στο νοσοκομείο οι σκηνές που διαδραματίζονται είναι τραγικές. Η Κορίνα με τη στήριξη της μητέρας και της θείας της περνά ώρες αγωνίας μέχρι να μάθει πώς είναι ο άντρας της. Παρά τις όποιες διαφορές τους και καβγάδες, δεν παύει βαθιά μέσα της να τον αγαπάει. Εκεί είναι και ο Κωνσταντής με τον Δούκα, που επίσης προσεύχονται για ένα θαύμα. Και ευτυχώς αυτό δεν αργεί να γίνει όταν ο γιατρός τούς ενημερώνει πως κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή και όλοι ανακουφίζονται.

Ο Ακύλας έξω φρενών με το διαζύγιο Μελέτη και Κορίνας

Μελέτη κορίνα άγριες μέλισσες

Μετά από μερικές ώρες ο Μελέτης συνέρχεται και δίπλα του είναι η Κορίνα: «Ανησύχησα πολύ, Μελέτη. Πώς νιώθεις; Είσαι καλά;», τον ρωτάει και εκείνος της απαντάει: «Μια χαρά είμαι, μην ανησυχείς! Δεν παθαίνω τίποτα». Λίγες μέρες αργότερα παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι του. Εκεί έρχεται αντιμέτωπος με τη Ζωή και την Αιμιλία για ό,τι αφορά την Κορίνα. Εκείνος ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του:

«Δεν θέλω να έχω έναν γάμο σαν τον δικό σου, Ζωή! Να έχω μια γυναίκα που θα με σιχαίνεται όταν με βλέπει και φυσικά δεν θέλω σε καμία περίπτωση η Κορίνα να δυστυχήσει. Θα χωρίσουμε και ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του και φυσικά δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ την απιστία της για να κερδίσω κάτι», τους ξεκαθαρίζει και έτσι ο Μελέτης έρχεται σε σιωπηλή συμφωνία μαζί τους. Ομως, η Κορίνα ανακοινώνει στον Ακύλα τον χωρισμό της με τον Μελέτη, ο οποίος και φεύγει από το σπίτι. Ο Μεγαρίτης γίνεται έξω φρενών και φωνάζει: «Τι ρεζιλίκια είναι αυτά; Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια λέμε και η δική μου έχει βαρέσει διάλυση! Πώς τολμάτε να με ξεφτιλίζεται; Δεν πρόκειται να επιστρέψω να πάρετε διαζύγιο», ισχυρίζεται και η Κορίνα είναι σε απόγνωση.