Ελένη Καρακάση: "Σπάει" τη σιωπή της - Πόσα πληρώνεται για τις Άγριες Μέλισσες

«Τη δεύτερη χρονιά αυτά τα λεφτά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Καρακάση:

Η Ελένη Καρακάση αφού αποχαιρέτησε την πολύ πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, άγριες μέλισσες έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό On time, στο οποίο μίλησε για την αμοιβή ης στο σίριαλ. Γενικότερα έχουν ακουστεί διάφορα ποσά μιας και η ακροαματικότητα ήταν και είναι καλή.

Αυτό όμως όπως επιβεβαίωσε και η ίδια δε σημαίνει πως ήρθαν από το πουθενά υπέρογκα ποσά στις τσέπες των ηθοποιών. Η Καρακάση εξήγησε μάλιστα πως από κύκλο σε κύκλο υπήρχαν αυξήσεις, πάντα όμως κινούμενες σε φυσιολογικά όρια.

Η Ελένη Καρακάση μιλάει για την αμοιβή της στις Άγριες Μέλισσες

Βρέθηκες με αυτό που λέμε… με μηδέν ευρώ στην τσέπη;

Πάρα πολλές φορές. Και κάτω από το μηδέν! Κι εννοώ χρεωμένη μέχρι το λαιμό σε πιστωτικές κάρτες.

Έχει γραφτεί ότι στις Άγριες Μέλισσες παίρνετε αρκετά υψηλές αμοιβές. Είναι έτσι;

Αυτό δεν ξέρω πώς γράφτηκε και πού στηρίχτηκε. Μιλάω πάντα για τον εαυτό μου. Εγώ έπαιρνα κάποια λεφτά την πρώτη χρονιά τα οποία δεν ήταν από τα καλύτερα χρήματα που έχω πάρει ποτέ. Μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά χαμηλά.

Ελένη Καρακάση

Τη δεύτερη χρονιά αυτά τα λεφτά ανέβηκαν αισθητά, προς τιμήν του παραγωγού και του καναλιού φυσικά. Κι η τρίτη χρονιά πήγε ακόμα καλύτερα. Όμως σε καμία περίπτωση αυτά τα χρήματα δεν είναι κάτι υπερβολικό. Θεωρώ ότι αυτά τα άρθρα είναι αναληθή.

Η αύξηση που πήρε η ηθοποιός για τον δεύτερο κύκλο της σειράς

Η Ελένη Καρακάση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Pop Up και στον Ιορδάνη Παπακυριακού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες.

«Μάλλον η Ρίζω ήρθε για να ριζώσει στις Άγριες Μέλισσες! Στο πρώτο επεισόδιο είχα μια ατάκα, στο δεύτερο είχα μια σκηνή, στο τρίτο και το τέταρτο δεν έπαιζα καθόλου.

Όταν διάβαζα τα τέσσερα πρώτα σενάρια μπορεί κάποιος άλλος να ηθοποιός να μην το έκανε. Ειδικά την πρώτη σεζόν, ο ρόλος μου ήταν προγραμματισμένος να είναι σχεδόν στα μισά επεισόδια. Κάτι βοηθήθηκε να ριζώσει.

Θα στεναχωριόμουν πάρα πολύ αν οι Άγριες Μέλισσες έκαναν πολύ χαμηλά νούμερα. Περίμενα ότι στη δεύτερη σεζόν θα είχαμε μια μικρή πτώση αλλά δεν είναι δική μου δουλειά να κοιτάω τα νούμερα και να με αγχώνουν τόσο πολύ.

Ήταν σφιχτά τα πράγματα στο οικονομικό κομμάτι γιατί ήταν μια πολύ τολμηρή παραγωγή, ειδικά την πρώτη χρονιά. Νομίζω όμως όλοι, αν και θα μιλήσω για τον εαυτό μου πως πήρα μια γενναία αύξηση τη δεύτερη χρονιά» ανέφερε η ηθοποιός, ενώ πριν λίγο καιρό εξομολογήθηκε και το μπούλινγκ που έχει βιώσει λόγω παραπάνω κιλών.