Σασμός: Φεύγει από την Κρήτη ξανά η Αργυρώ - Η ευχάριστη έκπληξη που την περιμένει στα Γιάννενα

Οι σημερινές 27/4 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Φεύγει από την Κρήτη ξανά η Αργυρώ - Η ευχάριστη έκπληξη που την περιμένει στα Γιάννενα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Σασμός που προβάλλεται για πρώτη σεζόν με μεγάλη επιτυχία (θα υπάρξει δεύτερη;). Η Αργυρώ μετά την απόφαση του δικαστηρίου αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη, ενώ ένα νέο ζευγάρι ξεκινά να γεννιέται.

Οι εξελίξεις της σειράς Σασμός

Επεισόδιο 131

Ο Αστέρης αθωώνεται και είναι ακόμα μουδιασμένος, καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.

Η Αργυρώ μετά το σοκ της απόφασης των δικαστών, βιάζεται να φύγει από το χωριό. Ο Άγγελος επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στην Άσπα. Θα καταφέρει να την πείσει να μείνει; Ο Γεράσιμος κάνει βήματα για να προσεγγίσει τη Στέλλα.

Αργυρώ και Μαρίνα ετοιμάζονται να επιστρέψουν στα Γιάννενα γιατί εκεί εκτός από τον Σταύρο τους περιμένει με αγωνία και κάποιος άλλος.

Από τον Σασμό στη νέα σειρά του ALPHA, "Παράδεισος των Κυριών"

Μια νέα σειρά εποχής έρχεται στην τηλεόραση του Alpha. Πρόκειται για τον «Παράδεισο των Κυριών», βασισμένο σε παραγωγή της RAI, που προσδιορίζεται χρονικά στο 1956.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η J. K. Productions, η οποία θα γυρίσει για τον Alpha και τον δεύτερο κύκλο του «Σασμού». Δεν πρόκειται για πρωτότυπο σενάριο, αλλά για φορμάτ της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΑΙρhα εξασφάλισε τα δικαιώματα της σειράς «ΙΙ parediso delle signοre», που μεταδόθηκε επί έξι σεζόν στη RAI και αφηγείται τη ζωή και την καθημερινότητα του ιδιοκτήτη και των εργαζομένων σε ένα πολυκατάστημα στο κέντρο του Μιλάνου, ενώ αντλεί στοιχεία από το μυθιστόρημα του Εμίλ Ζολά «Στην ευτυχία των κυριών.

Η ιταλική σειρά, μάλιστα, μεταδιδόταν μέχρι και πέρυσι στην απογευματινή ζώνη της ΕΡΤ2. Ο σχεδιασμός του καναλιού θέλει τη νέα σειρά εποχής «Ο παράδεισος των κυριών» να παίρνει θέση καθημερινά στη ζώνη των 20:00 ώστε να χτίσει μια καθημερινή συνήθεια, ενώ στόχος αρχικά είναι να μεταδίδονται 4 επεισόδια την εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την παραγωγή θα κάνει η εταιρεία του Γιάννη Καραγιάννη που μετά τον «Σασμό» αναλαμβάνει και δεύτερη σειρά στον ALPHA, ενώ υπογράφει και τις «Άγριες μέλισσες».

Η νέα σειρά μπαίνει ήδη σε τροχιά υλοποίησης ξεκιvώντας από το σενάριο και το κάστινγκ. Σε ό,τι αφορά το υπόλοιπο μενού μυθοπλασίας του σταθμού, συνεχίζουν για δεύτερο κύκλο ο «Σασμός. και για δέκατη σεζόν το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ενώ, όπως όλα δείχνουν, ολοκληρώνεται τον Ιούνιο μια συγκεκριμένη σειρά (δείτε εδώ ποια).

Υπόλοιπο επεισοδίων υπάρχει και στα «Νεοκλασικά», που αναμένεται να επιστρέφουν την προσεχή οεζόν.

Παράλληλα εξετάζεται και νέα δραματική σειρά για εβδομαδιαία παρουσία στο πρόγραμμα του ALPHA, η οποία θα θυμίζει γνωστή ταινία.

Η υπόθεση της σειράς "Παράδεισος των Κυριών"

Παράδεισος των Κυριών alpha

Το παρελθόν είναι ο καθρέφτης, όπου αντικατοπτρίζεται το παρόν.

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Εμίλ Ζολά «Στην Ευτυχία των Κυριών», η ιστορία διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’50, όταν γεννιέται η σύγχρονη Ιταλία. Είναι η δεκαετία του οικονομικού θαύματος, υπάρχει δουλειά για όλους και η χώρα είναι όλο ελπίδα για το μέλλον.

Μιλάμε για τη γέννηση ενός θαύματος, από την ικανότητα του ιταλικού λαού να ονειρεύεται και να ριψοκινδυνεύει για να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα: τη δημιουργία νέων πραγμάτων που γεννιούνται από τη χαρά της ζωής.

Ο τόπος ονείρων βρίσκεται στην καρδιά του Μιλάνου το 1956 και είναι ένα πολυκατάστημα γνωστό σε όλους ως ο «Παράδεισος των Κυριών». Παράδεισος πραγματικός, γεμάτος πολυτελή και καλόγουστα αντικείμενα, ο τόπος της ομορφιάς και της φινέτσας που χαρακτηρίζουν τον ιταλικό λαό.

Οι πρωταγωνιστές είναι η Τερέζα, μια καλλονή του Νότου όλο ζωντάνια και ελπίδα, που βρίσκει το θάρρος να αγωνιστεί για να ζήσει τη ζωή που ονειρεύτηκε και ο Πιέτρο, ο ιδιοκτήτης του «Παραδείσου», ένας απ’ αυτούς τους άντρες που όχι μόνο ονειρεύονται το μέλλον, αλλά το κάνουν πράξη.

Και γύρω τους άντρες και γυναίκες, περιστοιχισμένοι από την ομορφιά, την πολυτέλεια και τη φινέτσα των εμπορευμάτων, προσπαθούν να ζήσουν με οικονομική ασφάλεια και συναισθηματική γαλήνη. Μαζί με τις δικές τους ζωές παρακολουθούμε και τη γέννηση του σύγχρονου ιταλικού έθνους, ένα από τα σπουδαιότερα στον κόσμο.