Γη της Ελιάς: «Σου λένε τέτοια;» - Η ατάκα των θαυμαστριών του Σκουρλέτη που "έστειλε" την Ελένη Μενεγάκη

Δείτε την αντίδρασή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς: «Σου λένε τέτοια;» - Η ατάκα των θαυμαστριών του Σκουρλέτη που

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, που υποδύεται τον Αλέξη, στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, (δείτε εδώ τις αποκλειστικές αποκαλύψεις για το μέλλον του σίριαλ) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε μαζί της για τον ρόλο του, ενώ η παρουσιάστρια δεν δίστασε να εκφράσει τον ενθουσιασμό της για όλα τα μηνύματα θαυμασμού που λαμβάνει από τις κοπέλες που τον παρακολουθούν.

Η ατάκα του Αλέξη από την Γη της Ελιάς που ενθουσίασε την Ελένη Μενεγάκη

Στην εκπομπή προβλήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο για τον ηθοποιό στο οποίο υπήρχαν παλαιότερες δηλώσεις του από όσα έχει ακούσει από θαυμάστριές του και μία συγκεκριμένη ατάκα "τρέλανε" την Μενεγάκη:

«Θέλω να γίνω η Μυρτάλη σου; Ώστε σου λένε τέτοια;» και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ένιωσε αμήχανα και είπε: «Ναι το είχα πει σε κάποια συνέντευξή μου πιο παλιά… ναι μου στέλνουν τέτοια μηνύματα, είναι αλήθεια»!, είπε χαρακτηριστικά.

Συγκλονίζει ο ηθοποιός: «Ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε ξανά συνέντευξη ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης λίγο καιρό πριν. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του αλλά και για τα στερεότυπα γύρω από τις καθημερινές σειρές. Ο ίδιος δεν δίστασε να "ανοίξει" την καρδιά του και να αποκαλύψει πως στην περίοδο που ξεκίνησε ο κορωνοϊός ο πατέρας του διαγνώσθηκε με καρκίνο, κάτι το οποίο έφερε αναστάτωση στη ζωή του.

«Όταν ήρθε ο Covid, εμείς σαν οικογένεια είχαμε κι άλλο πρόβλημα επειδή ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο. Ήταν αρκετά δύσκολο όλο αυτό, σφίξαμε τα δόντια και το αντιμετωπίσαμε. Ήταν ένα δύσκολο διάστημα και με την πανδημία.

Με πίστη τα καταφέραμε. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος. Δεν υπήρξε στιγμή που έχασα την ελπίδα μου, κάπου μέσα μου ήξερα πως θα περάσει. Μόλις είδαμε τις εξετάσεις ότι όλα ήταν καλά, για πρώτη φορά έκλαψα από χαρά. Η χαρά δεν περιγράφεται όταν τα πράγματα πάνε καλά σε τέτοιες καταστάσεις» εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Από την άλλη, σχετικά με το θέμα της δέσμευσης, ο ηθοποιός είπε: «Φοβάμαι τη δέσμευση. Από το να έχω μια σχέση και να πιέζομαι, καλυτέρα να είμαι ελεύθερος».