Masterchef 6 highlights 27/4: Πιάτα με άρωμα ιταλικής κουζίνας - Το ανατρεπτικό ντύσιμο των κριτών

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο 27/4

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 6 highlights 27/4: Πιάτα με άρωμα ιταλικής κουζίνας - Το ανατρεπτικό ντύσιμο των κριτών

Στο χθεσινοβραδινό 27/4 επεισόδιο του Masterchef 6 είδαμε τις δύο ομάδες να μαζεύουν τις δυνάμεις τους μετά την αποχώρηση της προηγούμενης εβδομάδας, που συζητήθηκε πολύ. Μια διαφορετική δοκιμασία αναμενόταν να ανακοινωθεί στους διαγωνιζόμενους αφού θα έπρεπε να δοκιμαστούν σε ιταλική κουζίνα.

Μετά την ιταλική εβδομάδα μάλιστα είδαμε τους κριτές να προσεγγίζουν τους ανερχόμενους μάγειρες με ένα διαφορετικό ντύσιμο, το οποίο συζητήθηκε, μιας και δε μας έχουν συνηθίσει σε τόσο καλές εμφανίσεις.

Τα highlights του Masterchef 6 από το επεισόδιο της Τετάρτης του Πάσχα 27/4

Το έριξαν στην...ζωγραφική - Η δημιουργική ιδέα της Ελισάβετ ως αρχηγός

Το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, μετά το διάλειμμα που έκανε για Πάσχα και την αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη, επέστρεψε δυναμικά και είδαμε τους Κόκκινους και τους Μπλε να ετοιμάζονται να μπουν και πάλι στην κουζίνα το βράδυ της Τετάρτης 27/4.

Έτσι λοιπόν, οι τρεις κριτές έκαναν την επεισοδιακή όπως θα δείτε εμφάνιση τους και ανακοίνωσαν στους 11 παίκτες που έχουν μείνει, ότι θα διαγωνιστούν σε μία νέα απαιτητική ομαδική δοκιμασία με θέμα την ιταλική κουζίνα.

Αυτό όπως ήταν φυσικό δημιούργησε άγχος στους διαγωνιζόμενους και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να... στήσουν ευφάνταστα και γευστικά πιάτα. Η Ελισάβετ, η οποία είναι αρχηγός των Μπλε, θέλοντας να πετύχει την νίκη της ομάδας της, έβαλε τους συμπαίκτες της να ζωγραφίσουν τα πιάτα που της πρότειναν, ώστε να δουν πως θα φαίνονται στο τέλος.

«Έρχονται και οι τρεις γαμπροί» - Τα επικά σχόλια των παικτών για την εμφάνιση των κριτών στην δοκιμασία

Η ιταλική εβδομάδα στο Master Chef 6 έκλεισε για το επεισόδιο της Τετάρτης 27/4, με ομαδική δοκιμασία και τεράστιες ανατροπές στις ομάδες. Οι κριτές, για να τιμήσουν την περίσταση έβαλαν τα καλά τους και τα σχόλια που ακούστηκαν από τους παίκτες ήταν τρομερά και κάποια από αυτά, πρέπει να ομολογήσουμε πολύ πετυχημένα!

«Έρχονται και οι τρεις γαμπροί. Ποιος ξέρει τι μας ετοιμάζουν πάλι!» είπε η Ελισάβετ ενώ το σχόλιο του Νικήτα ήταν όλα τα «λεφτά»: «Οι κριτές είναι λες και πάνε σε δεξίωση σήμερα. Βασικά λες και παντρεύονται Κοντιζάς με Ιωαννίδη. Σαν παρανυφάκι είναι ο Κουτσόπουλος με το μπλε κοστουμάκι. Ωραίοι, ωραίοι» αλλά και το Twitter δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω!