Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος παίζει το τελευταίο του χαρτί

Όλες οι εξελίξεις του σημερινού (28/4) επεισοδίου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος παίζει το τελευταίο του χαρτί

Σήμερα, Πέμπτη 28/4, στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, Άγριες Μέλισσες, γίνονται κάποια ξεκαθαρίσματα και λαμβάνονται σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον των πρωταγωνιστών, την ίδια στιγμή που η Κορίνα κινδυνεύει από τον Ακύλα εξαιτίας της σχέση της με τον Μπάμπη.

Ο Λάμπρος και ο Ζάχος έχουν μία ακόμη ελπίδα να πετύχουν τον στόχο τους, ενώ ο Νικηφόρος, ο Μελέτης και ο Πέτρος επιλέγουν πως θα κινηθούν στη ζωή τους. Ο Βαξουξής, όμως, αποτελεί ακόμα απειλή.

Τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα (28/4) στις Άγριες Μέλισσες

Ο Λάμπρος με τον Ζάχο παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και απευθύνονται στον Κουρτέση για την έκθεση του Ξανθού. Η Δρόσω προσποιείται πως δεν την πείραξε το συμβάν με τον Δάκη και προτείνει στην Ουρανία ν’ αγοράσει την μπουτίκ.

Άγριες Μέλισσες

Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στη Ρένα την απόφασή του. Ο Θέμης ξεκαθαρίζει τη θέση του στη Μυρσίνη, ενώ ο Μελέτης φεύγει από τους Άβαντες. Ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και διώχνει τον Βαρουξή εκτός Ελλάδας, ενώ σκέπτεται να τον ακολουθήσει και ο ίδιος. Ο Βαρουξής, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

Τι θα συμβεί στην Κορίνα Μεγαρίτη - Η Στέλλα Ψαρουδάκη αποκαλύπτει

Στο περιοδικό «Τηλέραμα» και την Αθηνά Ζαχαράκη μίλησε η Στέλλα Ψαρουδάκη, που υποδύεται τη Κορίνα Μεγαρίτη στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες». Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της Κορίνας, στο λάθος γάμο της με τον Μελέτη αλλά και στον έρωτά της με τον Μπάμπη.

Ήταν λάθος τελικά ο γάμος της Κορίνας και του Μελέτη;

Ο Μελέτης μπήκε στη ζωή της Κορίνας σε μια στιγμή που εκείνη δεν είχε τον μπαμπά της δίπλα της και μόλις είχε χάσει τον θείο της. Επομένως ήρθε να αναπληρώσει μια θέση. Πίστευε ότι σε αυτόν τον άνθρωπο έχει όντως βρει το στήριγμά της και αυτόν που θα την κάνει ευτυχισμένη. Ο Μελέτης ανταποκρινόταν κάπως στα πρότυπα του πατέρα της.

Εν τέλει, μάλλον δεν ήταν η σωστή επιλογή για την Κορίνα, ούτε και για εκείνον, αφού έχει αλλού δοσμένη την καρδιά του. Νομίζω όμως ότι νοιάζονται ο ένας για τον άλλον και υπάρχει αγάπη μεταξύ τους, όχι η ερωτική αγάπη που υπάρχει σε ένα ζευγάρι, είναι ίσως λίγο πιο πατρική. Θεωρώ λοιπόν πως ο Μελέτης θα συνεχίσει να φροντίζει την Κορίνα.

Πώς θα θέλατε να δείτε τον ρόλο να καταλήγει;

Θα ήθελα η Κορίνα να μάθει την αλήθεια για τον πραγματικό της πατέρα και για το τι του έχει κάνει ο Ακύλας και έπειτα να τον αντιμετωπίσει ευθέως. Θα ήθελα να τη δω να στέκεται δυναμικά απέναντί του, θα ήθελα να ενηλικιωθεί.

Πώς είναι η συνεργασία με τον Γιάννη Βασιλώττο;

Ο Γιάννης είναι ένα φοβερό παιδί, με χιούμορ και ωραίος συνεργάτης. Έχουμε καταφέρει να βρούμε τη χημεία για την Κορίνα και τον Μπάμπη και μαζί προσπαθούμε να δουλέψουμε την κάθε σκηνή. Είμαι πολύ τυχερή.