"Φρένο" απόψε (29/4) στο Φως στο Τούνελ - Η επίσημη ανακοίνωση της Νικολούλη για το τι συμβαίνει

"Βιώνουμε για μία ακόμα χρονιά..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Τις τελευταίες Παρασκευές το Φως στο Τούνελ έχει χτυπήσει κόκκινο σε τηλεθέαση με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και το κοινό αναμένει πως και πως να παρακολουθήσει την Αγγελική Νικολούλη. Αυτό, όμως, δεν θα συμβεί απόψε, Παρασκευή 29/4.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να επεκτείνουν τις διακοπές του Πάσχα και να επαναφέρουν την εκπομπή στις 6 Μαΐου, όπως αναγράφει χαρακτηριστικά και η ανακοίνωση της Αγγελικής που θα διαβάσετε παρακάτω.

Η ανακοίνωση της Αγγελικής Νικολούλη

Το “Τούνελ” έσβησε τα φώτα του για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Βιώνουμε για μία ακόμα χρονιά δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Οι δολοφονίες αυξήθηκαν και μας πληγώνει η εικόνα των θυμάτων. Παιδιά αδύναμα, ανυπεράσπιστα, να χάνουν τη ζωή τους από τα χέρια των ίδιων των γονιών τους.

Παιδιά ματώνουν και “σβήνουν” όμως και σ’ έναν πόλεμο δίχως αιτία. Οικογένειες ξεκληρίζονται και πόλεις ολόκληρες καταστρέφονται.

Πάντα, μετά το Γολγοθά και τη Σταύρωση, έρχεται η Ανάσταση.

Ευχή όλων μας, οι… τρανοί που αποφασίζουν για τις ζωές μας, να τα βρουν και να βάλουν τέλος στην αιματοχυσία.

Ας είναι η Εβδομάδα των Παθών, μία περίοδος που θα μας οδηγήσει σε μία προσωπική και πνευματική κάθαρση.

Το Αναστάσιμο φως, ας φωτίσει τις καρδιές μας και ας ζωντανέψει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Εμείς θα βρεθούμε και πάλι στις 6 Μαΐου στη MEGA-λη παρέα της Παρασκευής.

Σας εύχομαι ήρεμες και ξέγνοιαστες πασχαλιάτικες ημέρες!

Καλή Ανάσταση σε όλους τους τομείς…

Με την αγάπη μου,

Αγγελική

Ποιος είναι ο εγκληματολόγος της εκπομπής Παναγιώτης Παπαϊωάννου;

Η έμπειρη ομάδα της Αγγελικής Νικολούλη, που έχει ασχοληθεί εκτενώς με πολλά και σοβαρά ζητήματα είναι ένας προς ένας διακεκριμένα άτομα και πολλές όπως βλέπουμε ικανότητες. Ένα από αυτά είναι και ο εγκληματολόγος Παναγιώτης Παπαϊωάννου που εμφανίζεται στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”.

Ο Παναγιώτης Παπαϊωάννου είναι δικηγόρος Αθηνών και καθηγητής Εγκληματολογίας και το τηλεοπτικό κοινό τον έχει αγαπήσει μέσα από την συμμετοχή του στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη “Φως στο Τούνελ” που προβάλλεται κάθε Παρασκευή στο Mega.

Ο ίδιος αγαπάει τη μουσική και δηλώνει ροκάς, ενώ έχει κάνει παράλληλα πολλές και εντυπωσιακές σπουδές και έχει μία αξιοσημείωτη καριέρα. Γεννήθηκε το 1971 και φοίτησε στην Νομική Σχολή Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της ζωής του πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εγκληματολογία ενώ έχει κάνει και σπουδές στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας.

Ο εγκληματολόγος έχει επίσης γράψει τα βιβλία Dead Rockers Society, Ανθρωποκτόνοι, Το οικογενειακό δίκαιο για τον πολίτη και Η υπόθεση των σατανιστών της Παλλήνης.