Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Το σχέδιο του Ηλία για να ξαναπάρει την προεδρία φαίνεται να λειτουργεί

Χαμός και σήμερα!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Το σχέδιο του Ηλία για να ξαναπάρει την προεδρία φαίνεται να λειτουργεί

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είχαμε δει το Σάββα να "απειλείται" από τον Ηλία και τον Κίτσουλα, οι οποίοι τον εκβίαζαν με ένα βίντεο που είχαν τραβήξει, και οι σημερινές ανατρεπτικές εξελίξεις στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο απόψε Παρασκευή 29/4 δείχνουν ότι ο Σάββας εξακολουθεί να περνά ακόμη πιο δύσκολα αυτή τη φορά μετά το σχέδιο του Ηλία που μπήκε σε εφαρμογή...

Καταιγιστικές εξελίξεις στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Επεισόδιο 149: Η επαφή με τη Χρύσα ξυπνάει στην αστυνομική αρχή του τόπου όλο και περισσότερες αναμνήσεις και οι προσπάθειες της Βαλέριας και της Αλίκης, να κρατήσουν τον Κανέλλο στο σκοτάδι, πάνε από το κακό στο χειρότερο. Το σχέδιο του Ηλία για να ξαναπάρει την προεδρία βαίνει καλώς εναντίον του Σάββα, ο οποίος αναγκάζεται να παραιτηθεί και είναι να τον κλαίνε και οι ρέγκες.

Η Καλλιόπη, με την «τάχα μου» άνοια που έχει, κοντεύει να τρελάνει τον Χαραλάμπη, αλλά τελικά τη μεγαλύτερη τρέλα θα τη ζήσει η Κατερίνα, καθώς η Φιλιώ θα καταφέρει να «θεραπεύσει» την Καλλιόπη με δυο φλιτζάνια μαντζούνι. Ο Παναγής είναι μόλις μια ανάσα, πριν να πάρει την επιδότηση για το «Τζουράσικ Παρκ», αλλά κάνει σχέδια χωρίς να υπολογίζει τον… Τζίμη!

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε τα γυρίσματα να μοιάζουν με πάρτι» - Η Θεοδώρα Σιάρχου για τα γυρίσματα της σειράς

Το πρωί της Πέμπτης 14/4 η Θεοδώρα Σιάρκου μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Ωστόσο οι δηλώσεις της έρχονται σε αντίθεση με όσα έχουν πει οι περισσότεροι συνάδελφοί της.

Η ηθοποιός που έπαιξε μαζί με τον Φιλιππίδη, μίλησε για την εμπειρία της μαζί του στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και μοιράστηκε τις αναμνήσεις της από τη συνεργασία τους στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Δεν είχα ξαναδουλέψει με τον Πέτρο στο παρελθόν. Δεν έχω να του καταλογίσω κάτι αρνητικό. Είχαμε μία πολύ αρμονική συνεργασία για 5 μήνες και ήταν πολύ υποστηρικτικός με τα νέα παιδιά. Καθοδηγούσε τους νέους συναδέλφους ή τους αποκάλυπτε τα μυστικά του για την κωμωδία», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα γυρίσματα που έκαναν μαζί και όπως είπε χαρακτηριστικά, ένιωθε σαν να βρισκόταν σε πάρτι.

«Το γύρισμα με τον Φιλιππίδη ήταν ένα πάρτι. Ερχόταν πολύ ευδιάθετος και πάντα αυτοσαρκαζόταν κι έβρισκε τρόπους να κάνει ανάλαφρο το γύρισμα και διασκεδαστικό. Ύστερα, προέκυψε όλο αυτό κι έφυγε νύχτα. Δεν προλάβαμε καν να το συζητήσουμε», εξήγησε.

Τέλος, τόνισε πως η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. «Νομίζω ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, όπως πρέπει. Τον σκέφτομαι ακόμα και τώρα τον Πέτρο, αλλά δυστυχώς, ο καθένας μας όπως στρώνει, έτσι κοιμάται. Πλέον, η ελληνική δικαιοσύνη θα αποφανθεί αν ο Πέτρος Φιλιππίδης θα αθωωθεί ή θα καταδικαστεί», είπε κλείνοντας.