Τρία Μίλια: Ο αστυνομικός ανακρίνει τον Τίμο για το θάνατο του Αντρέα

Μην χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις σήμερα 29/4!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τρία Μίλια: Ο αστυνομικός ανακρίνει τον Τίμο για το θάνατο του Αντρέα

Οι εξελίξεις μετά το Πάσχα από ότι φαίνεται είναι καταιγιστικές για την νέα σειρά του Star, Τρία Μίλια (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε στην πρεμιέρα). Όπως είδαμε κι στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Τίμος ενημερώνει τον Μιχάλη για το πόρισμα του ιατροδικαστή, σχετικά με το θάνατο του Αντρέα και παράλληλα αναζητά τρόπο για να ανατρέψει την κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί. Στη συνέχεια των επεισοδίων όμως αρχίζουν οι ανακρίσεις...

Όσα θα δούμε σήμερα 29/4 στα Τρία Μίλια

Επεισόδιο 18: Ο Μιχάλης και η Φωτεινή φτάνουν στο νησί, μέσα σε πολύ κακές καιρικές συνθήκες. Ο αστυνομικός ανακρίνει τον Τίμο, σχετικά με το θάνατο του Αντρέα. Ο Ευθύμης προειδοποιεί τον Πέτρο για τον κίνδυνο, που διατρέχει. Ο Μιχάλης και η Φωτεινή μπαίνουν σε ένα εστιατόριο για να προφυλαχτούν από την καταιγίδα. Η Ελένη αγωνία για την απουσία του Μιχάλη, με την κακοκαιρία και πηγαίνει στο σπίτι του Γεράσιμου. Στο διπλανό τραπέζι του εστιατορίου, ένας άντρας αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο και η Φωτεινή, με μια αποφασιστική κίνηση, προσπαθεί να τον σώσει.

Ο Γεράσιμος ανησυχεί και στέλνει τον Λάμπη να βρει τη Φωτεινή και τον γιο του. Εκείνος, ύστερα από αναζήτηση, καταφέρνει να εντοπίσει με τα κυάλια το σκάφος του Μιχάλη, ο οποίος μαζί με τη Φωτεινή κατευθύνονται σ’ αυτό, για να μεταφέρουν στο νοσοκομείο τον άνθρωπο του εστιατορίου. Την ώρα, όμως, που ο Λάμπης τους παρακολουθεί, γίνεται μάρτυρας ενός πολύ επικίνδυνου περιστατικού!

Θρήνος στα Τρία Μίλια - Εντοπίζεται νεκρός ο...

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του Tv24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα!!! Στη σειρά Τρία Μίλια, τρεις άντρες εισβάλλουν στο δωμάτιο του Αντρέα και τον απάγουν χωρίς να καταλάβει κανείς οτιδήποτε. Η αστυνομία θα ασχοληθεί μαζί του από τη στιγμή που θα βρεθεί το πτώμα του στην παραλία από τον Νικόλα. Η Φωτεινή θα λάβει τη βοήθεια του Μιχάλη και θα βρεθούν μαζί στο απέναντι νησί, ενώ την ίδια στιγμή, η Ελένη και ο Γεράσιμος θα αρχίσουν να ανησυχούν...

Το νέο ζευγάρι του νησιού δεν έχει πλέον κανένα λόγο να κρύβεται. Απολαμβάνει τον έρωτά του και μάλιστα τα περισσότερα βράδια τα περνά μαζί σχεδιάζοντας το μέλλον. Σε ένα από αυτά τα βράδια, Ευθύμης και Φωτεινή θα ταραχθούν, καθώς ένα ξαφνικό βραχυκύκλωμα θα βυθίσει στο απόλυτο σκοτάδι το δωμάτιο της Φωτεινής.

Εκείνη και ο Ευθύμης (οι οποίοι έχουν απογοητεύσει την Λίζα) κάνουν ό,τι μπορούν για να διορθώσουν τη βλάβη, όμως η ανησυχία της δεν θα υποχωρήσει εύκολα. «Ευθύμη, φοβάμαι... Από μικρή δεν άντεχα το μαύρο. Με αγχώνει το να μην μπορώ να δω τι γίνεται δίπλα μου», του ομολογεί εκείνη και ο φίλος της προσπαθεί να την καθησυχάσει.

«Μάλλον πρόκειται για γενική βλάβη. Δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Εγώ είμαι εδώ! Ξέρεις πού είναι ο πίνακας;», τη ρωτάει και όσο ψάχνουν, τρεις αντρικές φιγούρες εισβάλλουν στο διπλανό δωμάτιο και απάγουν τον Αντρέα (Αστέριος Πελτέκης). Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος εξομολογείται στην Κάτια τις ανησυχίες του για τον Μιχάλη, αλλά εκείνη καταφέρνει για μια ακόμα φορά να τον καθησυχάσει και να τον αποπροσανατολίσει.

«Ο Μιχάλης είναι ολόκληρος άντρας πλέον! Τι ανησυχείς; Εχει μια ζωή στρωμένη, μια ζωή που κάθε αγόρι του νησιού θα ζήλευε και εσύ ανησυχείς; Μάλλον επειδή δουλεύει πολύ και προσπαθεί να προσφέρει το καλύτερο για τον τόπο του. Γι’ άλλους θα πρέπει να ανησυχείς και όχι για τα παιδιά σου», του μηνύει όλο νόημα, αλλά εκείνος συνεχίζει να είναι προβληματισμένος αφού η στάση του το τελευταίο διάστημα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.

Λίγο αργότερα όμως, όταν ο Νικόλας δεχτεί με χαρά την επαγγελματική του πρόταση, ο ενθουσιασμός του θα είναι μεγάλος. Ο Πέτρος και η Κλειώ μπαίνουν κρυφά στο δημαρχείο και καταφέρνουν να φωτογραφίσουν άγνωστα στοιχεία. Εκεί θα έρθουν ακόμα πιο κοντά με την αλήθεια.

Τρία Μίλια Ανδρέας νεκρός

Ο Τίμος αντιλαμβάνεται τη διάρρηξη και ελέγχει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Από τα πρώτα πλάνα, όμως, δεν μπορεί να διακρίνει ποιοι ήταν οι εισβολείς. Ο Ευθύμης, ενημερωμένος από τη Δέσποινα, πηγαίνει στο μαγαζί της Λίζας. Δεν τη βρίσκει εκεί, αλλά βλέπει τις καρτέλες με τα ηρεμιστικά άδειες και πεταμένες στα σκουπίδια… Καταλαβαίνει λοιπόν πολύ καλά τι συμβαίνει, όμως δεν είναι ακόμα σίγουρος αν πρέπει να μιλήσει στην ίδια ή να χειριστεί το θέμα με διακριτικότητα.

Καρφίτσα στην πρίζα!

Ο Τίμος ανακαλύπτει τελικά ότι αυτοί που παραβίασαν το γραφείο του ήταν η Κλειώ και ο Πέτρος, που αναζητούσαν τα στοιχεία της έρευνας για τη φωτιά. Η Ελένη προσπαθεί να βελτιώσει τις σχέσεις της με τη μέλλουσα πεθερά της, αλλά δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά αφού η μαμά του Μιχάλη της φέρεται απότομα και είναι απόλυτη σε κάποια πράγματα.

Η Κλειώ ξεκινάει να εργάζεται ως γραμματέας στο ιατρείο και η Φωτεινή βρίσκει στο πρόσωπό της μια καινούρια φίλη. «Για ό,τι χρειαστείς θα είμαι δίπλα σου», της τονίζει εξηγώντας της περίπου τα νέα της καθήκοντα. Απ’ ό,τι φαίνεται, μια καινούρια φιλία ξεκινά... Ο Πέτρος πηγαίνει στο δωμάτιο της Φωτεινής για να ελέγξει την ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Ανακαλύπτει ότι κάποιος είχε βάλει σκόπιμα μια καρφίτσα στην πρίζα και ενημερώνει τον Ευθύμη. «Μια καρφίτσα; Αρα δεν μιλάμε για βραχυκύκλωμα... Πρέπει να το ψάξουμε περισσότερο. Δεν θέλω να πιστέψω πως κινδυνεύει η Φωτεινή, πως την έχει βάλει δηλαδή κάποιος στο μάτι», του λέει.

Στην Αθήνα, ο Βασίλης (Πέτρος Σκαρμέας) εξακολουθεί να προσπαθεί να εντοπίσει το μέρος όπου βρίσκεται η Φωτεινή και ανακαλύπτει πως το σήμα από το κινητό της έχει σταθεροποιηθεί σε ένα σημείο. «Ποιο είναι το Δρακονήσι και τι θέλει σε αυτό το μέρος;», αναρωτιέται. Ο Αντρέας κατάφερε να φύγει από το νησί ενώ δεν είχε καράβι και αυτό αποτελεί μυστήριο.

Οταν, όμως, ο Νικόλας πηγαίνει για νυχτερινό ψάρεμα, κάνει μια απρόσμενη ανακάλυψη, που δίνει την εξήγηση... Για την ακρίβεια, ανακαλύπτει το πτώμα του άτυχου άντρα και αμέσως τηλεφωνεί στον Πέτρο. «Ελα εδώ τώρα. Εχει συμβεί κάτι σοβαρό. Δεν μπορούσα να σκεφτώ ποιον άλλον να ενημερώσω», του λέει με ανησυχία. Ο γιος του δεν χάνει χρόνο και πηγαίνει αμέσως στην παραλία που του έχει υποδείξει ο πατέρας του, όμως για ασφάλεια παίρνει μαζί του τον Ευθύμη και τη Φωτεινή. Το θέαμα που αντικρίζουν τους σοκάρει όλους. Η Φωτεινή επιβεβαιώνει τους αρχικούς φόβους του Νικόλα, πως ο άντρας δεν έχει τις αισθήσεις του και αμέσως καλεί την αστυνομία.

Η Ελένη πείθει τη Λίζα να σταθούν ενωμένες οι δυο τους απέναντι στη Φωτεινή. Ο Μιχάλης αισθάνεται τύψεις για τον θάνατο του Αντρέα. Αντίθετα, ο Τίμος αντιμετωπίζει το γεγονός με απάθεια. Η Φωτεινή αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Ευθύμης τής κρύβει κάτι σημαντικό. Ο Γεράσιμος πηγαίνει μαζί με τον Νικόλα να ψάξουν το δωμάτιο όπου έμενε ο Αντρέας.

Εκεί, δέχεται ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία, από το οποίο πληροφορείται ότι στο αίμα του Αντρέα βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών. «Ισως να μπορεί να σας βοηθήσει η Δέσποινα. Σίγουρα θα θυμάται ποιος ζήτησε τόσο μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών από το φαρμακείο της, αν όντως τα έχουν προμηθευτεί από εκεί...», τους συμβουλεύει.

Ο Γεράσιμος προτρέπει τον Νικόλα να μην πει τίποτα σε κανέναν για τα στοιχεία που βρήκαν στο δωμάτιο του Αντρέα. «Καλύτερα να μην προκαλέσουμε εντυπώσεις. Ας μιλήσουν πρώτα οι ειδικοί», του επισημαίνει και φυσικά ο Νικόλας δεν μπορεί να διαφωνήσει μαζί του.

Η Φωτεινή προσπαθεί να συγκεντρώσει πληροφορίες για τον Ευθύμη και απευθύνεται πρώτα στη Λίζα. «Τι άνθρωπος είναι;», τη ρωτά και εκείνη της απαντά πως θα έπρεπε να έχει ήδη καταλάβει. Τον λόγο θα πάρει ξανά η Φωτεινή και θα της πει... «Η σχέση μας ξεκίνησε ξαφνικά και όμορφα. Σαν κάποιος να μου τον έστειλε για να μου δώσει κουράγιο και δύναμη. Μάλλον κακώς τον υποψιάζομαι αλλά μου έχει μπει η ιδέα και δεν θα ηρεμήσω αν δεν μάθω κάτι για τη ζωή του. Οτιδήποτε για να έρθω πιο κοντά του θα βοηθούσε».

Ο Τίμος ενημερώνει τον Μιχάλη για το πόρισμα του ιατροδικαστή σχετικά με το θάνατο του Αντρέα και παράλληλα αναζητά τρόπο για να ανατρέψει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ο Πέτρος και η Κλειώ ζητούν από τον Ευθύμη να τους βοηθήσει στην έρευνά τους, όμως είναι αρνητικός.

Ο Λάμπης προσπαθεί να κρατήσει μυστικά τα όσα έχει διαπιστώσει για τον εμπρησμό αλλά ο Χάρης, πάνω στην κουβέντα, καταφέρνει να του αποσπάσει τις πληροφορίες. Ο Μιχάλης προθυμοποιείται να συνοδεύσει τη Φωτεινή στο γειτονικό νησί για κάποιες εξετάσεις. Ο Γεράσιμος συναντάει τον Τίμο και του ανακοινώνει ότι έχει πάρει σημαντικές αποφάσεις. Λίγο αργότερα, ο αστυνομικός επισκέπτεται το δημαρχείο και ζητάει από τον Τίμο να τον ακολουθήσει στο τμήμα…

Ο Μιχάλης και η Φωτεινή φτάνουν στο νησί μέσα σε πολύ κακές καιρικές συνθήκες. «Μάλλον δεν ήταν καλή ιδέα να με συνοδεύσεις. Οι δικοί σου θα έχουν ανησυχήσει. Μήπως πρέπει να βρεις ένα τηλέφωνο και να επικοινωνήσεις μαζί τους;». Εκείνος της απαντά πως δεν θα ήταν σωστό εκ μέρους του να την αφήσει μόνη και πως οι δικοί του δεν ανησυχούν έτσι και αλλιώς τόσο εύκολα. Στο μεταξύ, ο αστυνομικός ανακρίνει τον Τίμο σχετικά με τον θάνατο του Αντρέα και ο δήμαρχος της Δρακονήσου χάνει την ψυχραιμία του.

Τρία Μίλια εξελίξεις

«Οι έρευνές σας θα πρέπει να ξεκινήσουν από άλλα άτομα. Οχι από εμένα. Οι σχέσεις μου ήταν τυπικές με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και επιπλέον μπορείτε να ψάξετε, δεν έχω κανένα λόγο να θέλω τον Αντρέα νεκρό», επισημαίνει αλλά οι αρχές του τόπου δεν δίνουν και ιδιαίτερη σημασία στις κουβέντες του. Απλά θα συνεχίσουν να κάνουν τις έρευνές τους όπως οφείλουν.

Ο Μιχάλης και η Φωτεινή μπαίνουν σε ένα εστιατόριο για να προφυλαχτούν από την καταιγίδα. Η Ελένη αγωνιά για την απουσία του Μιχάλη με την κακοκαιρία και πηγαίνει στο σπίτι του Γεράσιμου. Οταν εκείνος την ενημερώνει πως είναι μαζί με τη Φωτεινή θυμώνει, αφού δεν της είχε πει τίποτα. Στο διπλανό τραπέζι του εστιατορίου ένας άντρας αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο και η Φωτεινή, με μια αποφασιστική κίνηση, προσπαθεί να τον σώσει. Ο Γεράσιμος ανησυχεί και στέλνει τον Λάμπη να βρει τη Φωτεινή και τον γιο του.

Εκείνος, ύστερα από αναζήτηση, καταφέρνει να εντοπίσει με τα κιάλια το σκάφος του Μιχάλη, ο οποίος μαζί με τη Φωτεινή κατευθύνονται σ’ αυτό για να μεταφέρουν στο νοσοκομείο τον άνθρωπο του εστιατορίου. Την ώρα, όμως, που ο Λάμπης τους παρακολουθεί, γίνεται μάρτυρας ενός πολύ επικίνδυνου περιστατικού!