Γη της Ελιάς: Οι αποκαλύψεις της Αντιγόνης Νεοφύτου για την συνέχεια της σειράς - Οι φήμες για δεύτερο φόνο

«Είμαστε κολλητές στη σειρά, αλλά πλέον έχουμε γίνει και στην πραγματικότητα»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Οι αποκαλύψεις της Αντιγόνης Νεοφύτου για την συνέχεια της σειράς - Οι φήμες για δεύτερο φόνο

Η Αντιγόνη Νεοφύτου, η ταλαντούχα ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τις «8 λέξεις» και λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό για το ρόλο της στη «Η Γη της Ελιάς»( δείτε εδώ το φινάλε της πρώτης σεζόν) , μιλά στο TeenQueen και αποκαλύπτει για τη σειρά αρκετά πράγματα. Στο έργο υποδύεται τη Μαρίνα, μια κοπέλα που «παλεύει» μόνη της, μιας και έχει μείνει ορφανή από πολύ μικρή, αλλά που με τον δυναμισμό και την πυγμή της καταφέρνει να πατά γερά στα πόδια της.

Νέες φιλίες και αρκετές ομοιότητες με την "Μαρίνα"

Στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» βρίσκεσαι δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς. Πώς αισθάνεσαι για αυτήν τη συνύπαρξη;

Είναι απίστευτο που στην ηλικία μου συνεργάζομαι με τόσο έμπειρους και καταξιωμένους ηθοποιούς. Θα θυμάμαι για μια ζωή αυτήν την υπέροχη συγκυρία.

Με ποιον από τους ηθοποιούς έχεις έρθει πιο κοντά;

Με τον Τάσο Ιορδανίδη, τον Νίκο Γαλανό και τον Στέφανο Κυριακίδη έχουμε εξαιρετική σχέση, αλλά και με την Αφροδίτη Λιάντου έχω ταιριάξει πολύ. Είμαστε κολλητές στη σειρά, αλλά πλέον έχουμε γίνει και στην πραγματικότητα.

Η Μαρίνα στη «Γη της Ελιάς» είναι ένα δυναμικό κορίτσι, που από νωρίς πήρε τη ζωή στα χέρια της μιας και έμεινε ορφανή. Είσαι κι εσύ τόσο δυναμική, της μοιάζεις;

Της μοιάζω πολύ. Για παράδειγμα, η Μαρίνα θα έρθει πολλές φορές σε ρήξη για να υποστηρίξει τους φίλους της και το δίκαιο. Έτσι είμαι κι εγώ στη ζωή μου. Είμαι, όμως, και τόσο δυναμική όσο η Μαρίνα. Εκείνη, βέβαια, έχει τέτοιον δυναμισμό, γιατί αναγκάστηκε από μικρή να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Εγώ, σαν Αντιγόνη- λόγω του ότι ήμουν το μόνο κορίτσι στο σπίτι και είχα δυο μεγαλύτερους αδερφούς- ένιωθα ότι έπρεπε να είμαι δυναμική για να μπορέσω να επιβιώσω. Αναγκάστηκα να έχω τσαμπουκά.

Έχει γραφτεί και έχει ειπωθεί ότι θα κάνεις και άλλον φόνο. Η Μαρίνα θα γίνει η φόνισσα της Μάνης;

Ποιος το λέει αυτό; Εγώ αυτό δεν το ξέρω. Δεν έχω ιδέα.

Ο Μάνος σε όλη αυτήν την περιπέτεια της Μαρίνας θα είναι δίπλα της; Αυτή η σχέση θα έχει ευτυχές τέλος;

Ο Μάνος, από τη μέρα που η Μαρίνα μπήκε στη φυλακή, κατάλαβε ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του. Οπότε, θα είναι δίπλα της. Πιστεύω ότι θα έχουν ένα ευτυχισμένο τέλος, αλλά δεν το γνωρίζω αυτό. Σαν Αντιγόνη, θα ήθελα να έχουν ένα ευτυχισμένο τέλος. Τώρα, βέβαια, δεν ξέρω αν η Μαρίνα θα δεχθεί να κάνει μωρό, όμως ο Μάνος πλέον έχει δείξει ότι λαμβάνει υπόψη τα «θέλω» της Μαρίνας για να είναι ευτυχισμένη.

Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της

Η Αντιγόνη Νεοφύτου, είναι σίγουρα μία από τις νέες ηθοποιούς που θα απασχολήσουν αρκετά τα τηλεοπτικά δρώμενα και μελλοντικά. Το πανέμορφο και ταλαντούχο κορίτσι που απολαμβάνουμε αυτή τη σεζόν στη «Γη της Ελιάς» έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία και τον ιδιαίτερο ρόλο της στην σειρά. Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό ΕΓΩ μιλάει για όλα και αποκαλύπτει για τη ζωή της...

Η Αντιγόνη σε πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα χορού και κλασικού μπαλέτου κάτι που τελικά αγάπησε πολύ και της έγινε τρόπος ζωής. Στα 15 της κατάφερε να διακριθεί και να ξεχωρίσει. Μάλιστα, το ταλέντο της Αντιγόνης στο χορό ήταν τόσο μεγάλο και ευδιάκριτο, που κατόρθωσε να περάσει όλες τις εξετάσεις του «Royal Academy of Dance» με άριστα, ενώ παρακολούθησε και πολλά σεμινάρια χορού σε Κύπρο και εξωτερικό.

Μία ακόμη σημαντική διάκριση ήταν όταν επιλέχθηκε μετά από ακροάσεις στο Talent show του Μega ΤV Κύπρου «Get on stage» το 2009 όπου και κατέλαβε την 4η θέση. «Ο χορός είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Είναι η ζωή μου. Η υποκριτική μπήκε στην ζωή μου ξαφνικά "και δεν νομίζω να βγει. Έκανα θυσίες από πολύ μικρή. Όταν είχα διαγωνισμούς στο χορό όλα τα άλλα τα ξεχνούσα τις εξωσχολικές δραστηριότητες τους φίλους μου, ήμουν αφοσιωμένη μόνο στον χορό. Όταν μεγάλωσα βέβαια θυμάμαι, Παρασκευή ήμουν σε έξοδο και το επόμενο πρωί θα ήμουν σε πρόβα.

Η ζωή της Αντιγόνης Νεοφύτου

Κάποιες φορές και με τη μάσκαρα και μέικ απ από την προηγούμενη νύχτα. Τα θυμάμαι και γελάω με τις αντοχές μου, -ακόμα το κάνω βέβαια», έχει αναφέρει. Μπορεί σήμερα να βλέπουμε ένα όμορφο και σέξι κορίτσι, όμως κατά τα παιδικά της χρόνια η κατάσταση ήταν εντελών διαφορετική: «Ήμουν αγοροκόριτσο έπαιζα ποδόσφαιρο με τα αδέρφια μου, σκαρφάλωνα, όπου με έβρισκες, χόρευα και, τραγουδούσα, θυμάμαι μια φορά που ο αδερφός μου με βοήθησε να κόψω τα μακριά μαλλιά μου γιατί τα ήθελα κοντά», έχει εξομολογηθεί.

Για την συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου που την οδήγησε στη «Γη της Ελιάς» και στην αναγνωρισιμότητα αποκάλυψε πως: «Με τον Αντρέα είχαμε ξανασυνεργαστεί στις "8 λέξεις" για ένα guest. Με πήρε τηλέφωνο και σε 2 μέρες άλλαξε η ζωή μου. Είναι πολύ όμορφη η συνεργασία με τον Αντρέα. Είναι ένας άνθρωπος που δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά και πιστεύει σε αυτά. Ο Αντρέας έχει τον τρόπο να σε κάνει να νιώθεις σαν οικογένεια στην δουλειά. Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συνεργάζομαι μαζί του», έχει πει.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου στη Γη της Ελιάς

«Δεν ένιωσα ότι είμαι γνωστή, δεν ένιωσα ότι άλλαξε κάτι. Αν με αναγνωρίζουν, χαίρομαι που ο κόσμος βλέπει τη σειρά και του αρέσει και θέλει να μάθει περισσότερα», ενώ σχετικά με το φλερτ, δήλωσε πως είναι πολύ θετική καθώς ανεβαίνει η ψυχολογία της: «Το δέχομαι το φλερτ, εννοείται ανεβάζει κι άλλο την αυτοπεποίθηση. Με γοητεύουν οι τρόποι, το χιούμορ και με απωθεί η αγένεια και έλλειψη σεβασμού».