Άγριες Μέλισσες: Συλλήψεις δολοφονίες και ένα διαζύγιο φέρνουν τα πάνω κάτω στο Διαφάνι

Όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα 2/5 - 5/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Συλλήψεις δολοφονίες και ένα διαζύγιο φέρνουν τα πάνω κάτω στο Διαφάνι

Το Διαφάνι δεν θα γίνει ποτέ ένα βαρετό νησί, καθώς οι εξελίξεις δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν κάθε εβδομάδα. Τα νέα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» θα μας καθηλώσουν με τη δυνατή πλοκή και τις συγκλονιστικές μαρτυρίες. (Δείτε εδώ την επικείμενη συμφωνία ανάμεσα σε άσπονδους εχθρούς)

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες

Δευτέρα 2 Μαΐου – Επεισόδιο 105:

Όλοι είναι ανάστατοι με την έκρηξη που προκάλεσε ο Βαρουξής στα γραφεία των Αβάντων. Μετά τη συνάντηση του Νικηφόρου με τη Ρένα, μπαίνει σε αμφισβήτηση ο μελλοντικός τους γάμος. Θα διαλυθεί; Ο Κωνσταντής, με τη βοήθεια του Λευτέρη, προσπαθεί να στηρίξει τη Δρόσω, μετά την απομάκρυνσή της απ’ την ταινία του Δάκη.

Ο Ντούνιας συλλαμβάνει τον Λάμπρο, τον Προκόπη και τον Πέτρο για τη βομβιστική επίθεση. Ο Ξανθός εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να οργανώσουν τη δολοφονία του Ζάχου, ενώ το μέλλον του Διαφανίου προμηνύεται εφιαλτικό.

Τρίτη 3 Μαΐου – Επεισόδιο 106:

Όλο το χωριό ανησυχεί για τη σύλληψη του Λάμπρου, του Πέτρου και του Προκόπη, ενώ ο Ζάχος αποφασίζει να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και να φύγει για την Κύπρο, παρά τις αντιδράσεις της Μάρως. Ο Ντούνιας αναγκάζεται από τον Ξανθό να τους απελευθερώσει για να εξυπηρετήσει τα σχέδιά του. Η Ασημίνα ανησυχεί για τον Πέτρο, ενώ ο Νικηφόρος τής εξομολογείται την αγάπη του.

Ο Μελέτης ξεκαθαρίζει στη Ζωή και την Αιμιλία, τις προθέσεις του για την Κορίνα και καταλήγουν σε μια σιωπηλή συμφωνία. Το καφενείο γιορτάζει την αναχώρηση του Ζάχου. Ο Ακύλας, όμως, έχει άλλα σχέδια.

Τετάρτη 4 Μαΐου – Επεισόδιο 107:

Ο Νικηφόρος εξομολογείται στην Ασημίνα την αγάπη του και τις αποφάσεις του. Θα δώσει η Ασημίνα μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους; Ο Ζάχος προτείνει, τελικά, στη Μάρω να φύγουν μαζί στην Κύπρο, αλλά τα σχέδιά τους θα τα ματαιώσει η επίθεση του Ακύλα.

Στη Νομαρχία, οι Σεβαστοί και οι υπόλοιποι μέτοχοι γνωρίζουν τον αντικαταστάτη του Ζάχου κι ενημερώνονται για την τελική απόφαση του Υπουργείου. Μια διαφορετική, όμως, βόμβα θα σκάσει στη ζωή του Διαφανίου.

Πέμπτη 5 Μαΐου – Επεισόδιο 108:

Η Ασφάλεια αναζητά τον Ορφανίδη για την έκρηξη στο σπίτι του Λυκογιάννη. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή, μετά την απόρριψη των Καρυών, ζητάνε περισσότερο χρόνο από τους μετόχους, αλλά η Ρένα αρνείται να συνεργαστεί. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη προετοιμάζουν τα παιδιά τους για την ήττα.

Η Κορίνα ανακοινώνει στον Ακύλα τον χωρισμό της με τον Μελέτη, ο οποίος φεύγει από το σπίτι.

Ο Δάκης ενημερώνει τη Δρόσω πως θα της κάνει μήνυση, ζητώντας τα λεφτά του, αλλά ο Νώντας έχει αντίθετη γνώμη.

Η Ζωή πιάνει στα πράσα Κορίνα και Μπάμπη

Παρασυρόμενοι από το πάθος τους στις Άγριες Μέλισσες ο έρωτας του Μπάμπη και της Κορίνας γίνεται αντιληπτός από τη Ζωή και εκείνη ξεκινάει έναν αγώνα δρόμου να προστατεύσει την κόρη της από τη μανία του Ακύλα.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μετά τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία των «Αβάντων» από τον Βαρουξή, ο Μελέτης τραυματίζεται σοβαρά και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκεί σπεύδουν οι δικοί του άνθρωποι, όπως ο Δούκας με τη Μυρσίνη και η Κορίνα. Η τελευταία, παρά το γεγονός ότι πλέον έχει συνάψει ερωτικό δεσμό με τον Μπάμπη, δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζεται για τον άντρα που παντρεύτηκε και που κάποτε ερωτεύτηκε.

Ευτυχώς, ο σοβαρός τραυματισμός του Μελέτη ξεπεράστηκε γρήγορα και ο ίδιος επιστρέφει στο σπίτι, όπου ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του απέναντι σε Ζωή και Αιμιλία για την Κορίνα και καταλήγουν σε μια σιωπηλή συμφωνία μεταξύ τους: «Θα είμαι εντάξει απέναντι στην Κορίνα όσον αφορά το διαζύγιό μας. Θέλω να είναι ευτυχισμένη και μαζί μου δεν θα είναι ποτέ. Γι’ αυτό και το καλύτερο για όλους μας είναι να χωρίσουμε», τους λέει.

Λίγες μέρες αργότερα η Κορίνα (δείτε το μέλλον της) ανακοινώνει στον Ακύλα τον χωρισμό της με τον Μελέτη, ο οποίος φεύγει από το σπίτι, και εκείνος γίνεται έξαλλος θεωρώντας πως ένα διαζύγιο στην οικογένειά του θα είναι «ντροπή». Εκείνη όμως είναι αποφασισμένη να ελευθερωθεί από τη δυστυχία που ζει με τον Μελέτη και να ξεκινήσει από την αρχή τη ζωή της με τον Μπάμπη.

Ομως πόσο εύκολο μπορεί να είναι αυτό όταν ο Ακύλας δεν θέλει να βλέπει μπροστά του κανέναν αντιστασιακό ή Διαφανιώτη ή ακόμα χειρότερα έναν Βαμβακά;

Άγριες Μέλισσες Κορίνα Μπάμπης

Στο μεταξύ, τα κρυφά ραντεβού ανάμεσα σε Κορίνα και Μπάμπη συνεχίζονται, μέχρι που μια μέρα η Ζωή τούς πιάνει στα πράσα να φιλιούνται. Σοκάρεται και δεν ξέρει τι να κάνει! Το μόνο που ξέρει είναι πως το νεαρό ζευγάρι κινδυνεύει. Και αυτή τη φορά, παρά τις αντιρρήσεις της Κορίνας, η Ζωή είναι αποφασισμένη να τους ανοίξει τα μάτια για το ποιόν του πατέρα της:

«Σας είδα με τον Μπάμπη», της λέει και η Κορίνα προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. «Εχεις σκεφτεί τι θα γίνει αν το μάθει ο Μελέτης ή ο πατέρας σου;», τη ρωτάει και η μικρή αντιδράει: «Τολμάς να μου κάνεις εσύ μαθήματα ηθικής, που κεράτωνες τον πατέρα μου όσο ήταν στη φυλακή;». Η Ζωή προσπαθεί να την προσεγγίσει με το καλό: «Μην την πας εκεί την κουβέντα, Κορίνα, και για μία φορά έστω άκουσε αυτά που σου λέω! Θα τον σκοτώσει ο πατέρας σου αν το μάθει κι εσένα θα σε τιμωρήσει, όση αδυναμία κι αν σου έχει! Δεν έχεις ιδέα για τι είναι

ικανός ο πατέρας σου! Πρόσεχε!». Η Κορίνα δείχνει να μην τη νοιάζει, αλλά επηρεάζεται από τα λόγια της μητέρας της και του Μπάμπη, όταν του αποκαλύπτει τα όσα έγιναν με τη Ζωή κι αρχίζει πλέον να αμφιβάλλει για τον Ακύλα!