Master Chef 6: Η εντυπωσιακή νίκη του Μάριου και τα πειράγματα των κριτών

Ξεχώρισε στην απαιτητική δοκιμασία του Mystery Box

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Master Chef 6: Η εντυπωσιακή νίκη του Μάριου και τα πειράγματα των κριτών

Στο σημερινό επεισόδιο της Δευτέρας 3/5 στο MasterChef είδαμε ότι ήρθαν τα πάνω κάτω λίγο πριν από την ανακοίνωση του νικητή του Mystery Box, ενώ στην αρχή παρακολουθήσαμε τον διάλογο του Μπόμπαινα με την Γιάννο σχετικά με την αποχώρηση της Ελισάβετ.

Ήταν από τις πιο απαιτητικές δοκιμασίες και τα κατάφερε

Από την δοκιμασία του Mystery Box, νικητής αναδείχθηκε ο Μάριος, ο οποίος ρίσκαρε τη θέση του και διάλεξε το διάφανο κουτί και είχε στη διάθεση του μία ώρα για να μαγειρέψει, κάνοντας τη διαφορά και παίρνοντας τα συγχαρητήρια των κριτών.

Οι κριτές στο Master Chef

Οι κριτές, με την νίκη του Μάριου τρόλαραν τον Πάνο και τον Νίκο, οι οποίοι είχαν βάλει στοίχημα μεταξύ τους, που ουσιαστικά ο χαμένος από τους δυο θα έπρεπε να εμφανιστεί με μαγιό. Ο Σωτήρης Κοντιζάς μάλιστα τους είπε, ενώ στην αρχή έπεσε τρελό γέλιο, ότι κάτι τέτοιο είναι μεταξύ τους και ότι στην κουζίνα θα έρθουν με τα ρούχα τους.

Ο Μπόμπαινας ξεσπά για την αποχώρηση της Ελισάβετ

Ο Μπόμπαινας και ο Γιάννος, στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef τη Δευτέρα 2/5 είχαν ένα τετ α τετ πριν από τη νέα δοκιμασία και το Mystery Box, με τον Ταϊρίδη να παίρνει και πάλι φωτιά, λόγο της αποχώρησης της Ελισάβετ. Οι δυο τους κάθισαν στον κήπο του σπιτιού και μίλησαν για τις «συμμορίες» του reality, για τις στημένες ψηφοφορίες, και τους επαγγελματίες παίκτες reality.

Τον Δημήτρη Ταϊρίδη όπως ανέφερε τον πείραξε ιδιαίτερα ο τρόπος που οι υπόλοιποι παίκτες, δεν ήταν καθόλου έντιμοι κατά την άποψη του, και έστειλαν κακώς στον τάκο την Ελισάβετ, προκειμένου να αποχωρήσει.

Μπόμπαινας και Γιάννος για την αποχώρηση της Ελισάβετ

«Οι κριτές είπαν ψηφίστε μαγειρικά, όμως εκείνοι το είχαν προαποφασίσει. Την πατήσανε όμως, γιατί την ώρα που πήγανε στον πάγκο, γυρνάει και λέει ο Κατσιάνας του Μπέρκα, “όπως είπαμε”. Έλα που έχω αυτί όμως και ακούω, και έχω μάτια και βλέπω», είπε ο Μπόμπαινας.