Τρία Μίλια: Η Κάτια καταλαβαίνει πως ο Τίμος ετοιμάζει κάτι μαζί με τον Μιχάλη

Όσα θα δούμε στη σειρά την Τρίτη 3/5

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τρία Μίλια: Η Κάτια καταλαβαίνει πως ο Τίμος ετοιμάζει κάτι μαζί με τον Μιχάλη

Την Τρίτη 3/5 τη σειρά Τρία Μίλια το κοινό πρόκειται να παρακολουθήσει ανατρεπτικά σκηνικά, ειδικά μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Θωμά, που θα λάβει η Φωτεινή. Η ίδια θα συνεχίσει να τη ζωή της περνώντας όλη τη νύχτα στο ιατρείο. Στην ουσία θα παραμείνει ήσυχη σχετικά με το θέμα του Θωμά, όμως ο ίδιος δεν ξέρουμε πως θα κινηθεί.

Οι εξελίξεις της σειράς Τρία Μίλια για την Τρίτη 3/5

Ο Μιχάλης και η Φωτεινή περνάνε τη νύχτα στο ιατρείο με τον ασθενή τους. Ο Τίμος προσπαθεί να αποφύγει την επίσκεψη του αστυνομικού, ο οποίος ερευνά το θάνατο του Αντρέα. Η Φωτεινή υποψιάζεται ότι το πρόβλημα της υγείας του Θωμά ίσως να μην είναι πιο περίπλοκο. Η Ελένη παραδέχεται στην Λίζα ότι ζηλεύει πολύ την παρουσία της Φωτεινής. Εκείνη της λέει τι πρέπει να κάνει, κατά τη γνώμη της, προκειμένου να ξανακερδίσει την καρδιά του Μιχάλη.

Η Κλειώ ενημερώνει τον Πέτρο για την έκρηξη, που σημειώθηκε στο σκάφος του Μιχάλη και εκείνος μένει έκπληκτος και τη συνδέει με το βραχυκύκλωμα στο δωμάτιο της Φωτεινής. Η Κάτια καταλαβαίνει πως ο Τίμος ετοιμάζει κάτι μαζί με τον Μιχάλη. Πηγαίνει στον Νικόλα και του ζητάει να της πει για ποιο σκοπό τον προσέλαβε ο άντρας της. Ο αστυνομικός συζητάει με τον Λάμπη και του λέει πως θεωρεί ότι με τις ικανότητες που έχει, θα μπορούσε να ζητήσει απόσπαση από το λιμενικό στην αστυνομία.

Όσα θα δούμε στη σειρά την Τετάρτη 4/5

Ο Γεράσιμος βλέπει την Κάτια να μπαίνει στο σπίτι του Νικόλα και προβληματίζεται για το είδος της σχέσης, που μπορεί να υπάρχει ανάμεσά τους. Ο Τίμος δίνει εντολή στους ανθρώπους του να σταματήσουν κάθε ενέργεια, μέχρι να καταλαγιάσουν τα πράγματα και να απομακρυνθούν οι υποψίες από το πρόσωπό του. Η Φωτεινή, για μια ακόμη φορά, τσακώνεται έντονα με τον Μιχάλη και η Ελένη, που τυχαίνει να βρίσκεται στο ιατρείο, το απολαμβάνει. Ο Πέτρος έχει βγάλει το συμπέρασμα ότι οι πιθανοί στόχοι δεν είναι ο ίδιος και ο πατέρας του,αλλά η Φωτεινή και το λέει στον Ευθύμη.

Τρία Μίλια

Ο Λάμπης ενημερώνει τη Βασιλική για την πρόταση, που του έκανε ο αστυνόμος για απόσπαση. Εκείνη τη θεωρεί πολύ καλή ιδέα και τον προτρέπει να τη δεχτεί. Ο Γεράσιμος προτείνει στην Κάτια να απομακρυνθεί για λίγο από το νησί. Ο Ευθύμης έχει απομονωθεί στο σπίτι του και δουλεύει σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με εντυπωσιακό ηλεκτρονικό εξοπλισμό, που θυμίζει αρχηγείο κατασκόπων.