Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Ασημίνα φεύγουν από το Διαφάνι - Ο Ζάχος μαθαίνει την αλήθεια για την μητέρα του

Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Ασημίνα φεύγουν από το Διαφάνι - Ο Ζάχος μαθαίνει την αλήθεια για την μητέρα του

Ανάμεικτα τα συναισθήματά μας για τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες». Από την μία γίναμε μάρτυρες του μεγάλου έρωτα ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο και από την άλλη ο θάνατος χτύπησε την πόρτα του μικρού χωριού, καθώς η δολοφονική επίθεση στον Ζάχο Λυκογιάννη που στέρησε την ζωή της μητέρας του Μάρως.

Φεύγουν Νικηφόρος και Ασημίνα - Ο Ζάχος μαθαίνει τα μαντάτα

Τι θα γίνει όμως με το κρυφό ζευγάρι; Θα καταφέρουν να μείνουν μαζί ή οι δυσκολίες θα τους χωρίσουν για ακόμα μία φορά. όπως όλα δείχνουν ο Νικηφόρος και η Ασημίνα θα αποφασίσουν να φύγουν για ένα ταξίδι στην Αθήνα. Εκεί δεν θα ζήσουν μόνο τον έρωτά τους, αλλά θα προσπαθήσουν να βρουν και τα πολυπόθητα στοιχεία για τον Ξανθό τα οποία δεν κατάφεραν να βρουν ο Ζάχος και ο Λάμπρος.

Ωστόσο δεν έχουν καταλάβει ακριβώς τον κίνδυνο στον οποίο βρίσκονται και ο Νικηφόρος θα κινδυνέψει σοβαρά, προσπαθώντας να χτυπήσει τον Ακύλα.

Από την άλλη ο Ζάχος στο νοσοκομείο μαθαίνει ότι στην επίθεση πέθανε η μητέρα του και πλέον βάζει σκοπό της ζωής του να βρει τον ένοχο και να τον κάνει να πληρώσει.

Όσο πλησιάζει το τέλος της σειράς αυτό που θα παρακολουθούμε είναι μια προσπάθεια από κάθε ήρωα ξεχωριστά να καταστρέψει τον Ακύλα.

Το Twitter σχολιάζει την επΑΝσύνδεση που όλοι περιμέναμε

Ένα επεισόδιο γεμάτο από αντιθέσεις και δυνατές στιγμές έζησε χθες βράδυ 4/5 το τηλεοπτικό κοινό στις Άγριες Μέλισσες. Η επανασύνδεση που όλοι περίμεναν έγινε επιτέλους. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα είναι και πάλι μαζί και το Twitter τρελάθηκε από τη χαρά του.

Ο Αναστάσης Ροϊλός και η Έλλη Τρίγγου έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας και ζωντάνεψαν ξανά τον έρωτά τους στη μικρή οθόνη. Οι φαν της σειράς μετά την επανασύνδεση της Δρόσως και του Κωνσταντή περίμεναν πώς και πώς να δουν και αυτό το ταλαιπωρημένο ζευγάρι να δίνει ακόμα μια ευκαιρία στην σχέση του που έχει περάσει από 40 κύματα.

Το θαύμα έγινε και το Twitter «έλιωσε» από ευτυχία, ειδικά όταν η Ασημίνα έλεγε το «σ’αγαπώ» στον Νικηφόρο.