Άγριες Μέλισσες: Θανάσιμος κίνδυνος για τον Νικηφόρο - Μεγάλη αγωνία για την Ασημίνα

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Θανάσιμος κίνδυνος για τον Νικηφόρο - Μεγάλη αγωνία για την Ασημίνα

Μη χάσετε στο νέο τεύχος Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα. Στις Άριες Μέλισσες, ο Νικηφόρος αποφασίζει να συνάψει συνεργασία με τον διάβολο, δηλαδή με τον Ξανθό, προκειμένου να ξεσκεπάσει την πραγματική δράση τόσο του ίδιου όσο και του Ακύλα! Μόνο που αυτή η απόφαση βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του!

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ο Νικηφόρος, όπως θα δείτε και στα νέα επεισόδια της σειράς, αποφασίζει να μπλέξει στην υπόθεση της έκθεσης του Ξανθού προκειμένου να αποκαλυφθούν τα πάντα για το καθεστώς, χρησιμοποιώντας το ισχυρό όνομα της οικογένειάς του. Ετσι ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα για να συναντήσει τον Θόδωρο Ξανθό και μαζί του πηγαίνει και η Ασημίνα (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter για την επανασύνδεσή τους).

Νικηφόρος Ασημίνα Άγριες Μέλισσες

Εκεί το πρώην ζευγάρι ξεκινάει την έρευνα, αλλά οι πρώτες πληροφορίες που συλλέγουν δεν είναι ενθαρρυντικές, καθώς μαθαίνουν πως ο Θόδωρος Ξανθός βρίσκεται κλεισμένος σε ψυχιατρική κλινική. Φυσικά, μετά από απόφαση του Μαρίνου Ξανθού, για να μην μπορέσει ποτέ ο αδελφός του να αποκαλύψει τη δράση του.

Τι θα συμβεί με τον Νικηφόρο στις Άγριες Μέλισσες

Ο Νικηφόρος επισκέπτεται και μόνος του τον Θόδωρο και προσπαθεί να τον πείσει να κινηθεί εναντίον του αδελφού του, αλλά εκείνος αρνείται φοβούμενος για το τι μπορεί να του κάνει ο Μαρίνος για να τον εκδικηθεί. Αργότερα, ο Νικηφόρος συναντάει έναν παλιό του συνάδερφο, ο οποίος θα τον οδηγήσει σ’ ένα παράτολμο σχέδιο για να παγιδεύσει τον Ξανθό και τον Ακύλα: Να συνεργαστεί μαζί τους για να τους ξεσκεπάσει.

Κι ενώ στην Αθήνα συμβαίνουν αυτά, στο Διαφάνι οι απαλλοτριώσεις εγκρίνονται και οι Σεβαστοί προσπαθούν να ανατρέψουν την απόφαση. Ολο το χωριό στήνεται απέναντι στον Ακύλα για να τον εμποδίσει, όμως εκείνος έξαλλος υποχωρεί με την υπόσχεση να επιστρέψει προετοιμασμένος.

Ο Νικηφόρος καταφέρνει να προσεγγίσει τον Ξανθό και να συνάψει συνεργασία μαζί του, ενώ παράλληλα προσλαμβάνει έναν δικηγόρο και πείθει τον Θόδωρο να ξεκινήσουν τη μάχη για να βγει από το ψυχιατρείο. Ο Ακύλας στρέφεται στον Ξανθό για να τον βοηθήσει με το Διαφάνι, αλλά εκείνος δίνει προτεραιότητα στη συνεργασία του με τον Νικηφόρο και κρατάει αποστάσεις από εκείνον, ενώ ο Δούκας μαθαίνει πως οι γιοι του ετοιμάζουν συνεργασία με τον εχθρό.

Η Ασημίνα ανησυχεί για τον Νικηφόρο με το σχέδιο που βάζει σε εφαρμογή, καθώς ξέρει πως θα βρεθεί σε θανάσιμο κίνδυνο με την οργή που έχει μέσα του ο Ακύλας! Ομως εκείνος την καθησυχάζει και της υπόσχεται πως δεν θα πάθει το παραμικρό. Μόνο που ένα λάθος του είναι αρκετό για να φέρει τελικά την καταστροφή...

Καβγάς για Κορίνα & Μπάμπη

Ο Μπάμπης νιώθει τύψεις που τόσο καιρό κρύβει από το νέο του κορίτσι την αλήθεια για τα χρήματα του Ακύλα και έτσι παραδέχεται στην Κορίνα πως ο πατέρας του ήταν εκείνος που είχε κλέψει τα λεφτά. Οι δυο τους συγκρούονται άσχημα και εκείνη θυμώνει μαζί του και του λέει πως δεν θέλει καμία σχέση μαζί του καθώς πιστεύει πως και ο ίδιος είχε μπλέξει σε αυτή την υπόθεση. Ομως, εκείνος την πείθει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο Μελέτης φτιάχνει τον δικό του «στρατό»

Ο Πέτρος εξαφανίζεται από την κρυψώνα του και αποφασίζει να πάει να συναντήσει τον Ζάχο στο νοσοκομείο. Η απρόσμενη επίσκεψη του Πέτρου θα έχει και μια αναπάντεχη κατάληξη. Στο μεταξύ, ο Ακύλας βάζει να παρακολουθούν την Κορίνα καθώς υποψιάζεται πως κάτι καινούριο συμβαίνει στη ζωή της, ενώ ο Μελέτης μετά την απομάκρυνσή του από τους Αβαντες, αρχίζει να συγκεντρώνει τον δικό του στρατό για να τα βάλει με τον Ακύλα. Κι ενώ όλοι ψάχνουν τον Πέτρο εναγωνίως, ο Ζάχος θα αποκαλύψει στην Ελένη και στον Λάμπρο κάτι που θα τους σοκάρει.

Ο Ζάχος φέρνει αναστάτωση

Ολοι είναι ανάστατοι με την αποκάλυψη του Ζάχου για κάτι που έκανε και δείχνει αμετανόητος. Κάτι που προβληματίζει τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του. Την ίδια ώρα, η Πηνελόπη γίνεται μάρτυρας μιας απρόσμενης επίσκεψης στο τυροκομείο και αυτό είναι ένα έξτρα στοιχείο για την υπόθεση που ερευνά. Σε μια από τις βόλτες τους, ο Μπάμπης με την Κορίνα υποψιάζονται πως τους παρακολουθούν. Οι υποψίες πέφτουν στον πατέρα της κοπέλας και από τον φόβο τους αποφασίζουν για ένα διάστημα να κρατήσουν αποστάσεις για το καλό τους.

Το επόμενο βήμα της Δρόσως

Στο μεταξύ, η Δρόσω παίρνει μια σημαντική απόφαση: Να κάνει το επαγγελματικό βήμα που τόσο καιρό φοβάται μετά την επίθεση του Δάκη και αυτό χαροποιεί τον Κωνσταντή. Στο μεταξύ, ο Δούκας, η Μυρσίνη αλλά και η Ρένα ανακαλύπτουν πως ο Νικηφόρος βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με την Ασημίνα. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, όλοι προσπαθούν να πείσουν τον Ζάχο πως έχει κάνει λάθος στο θέμα του Πέτρου. Ο Νικηφόρος επιστρέφει από την Αθήνα και αναγκάζεται να κάνει μια απρόσμενη πρόταση στη Ρένα.