Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

MasterChef 6: Το mystery box αλά «μπάμπουσκα» εξέπληξε τους παίκτες

Επικές οι αντιδράσεις τους

MasterChef 6: Το mystery box αλά  «μπάμπουσκα» εξέπληξε τους παίκτες
TV24 09.05.2022 22:35
Από Ίρις Βίλα

Το βράδυ της Δευτέρας 9/5 ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 6 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star. Όπως είναι λογικό οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος μετά από την αιφνίδια αποχώρηση του Μάριου Λιόλιου από τι ριάλιτι μαγειρικής καθώς οι διαγωνιζόμενοι φτάνουν σιγά σιγά στην τελική ευθεία για το πολυπόθητο έπαθλο.

Έτσι, είδαμε ότι ένα ακόμα Mystery Box ήταν έτοιμο, για τους παίκτες οι οποίοι και έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους. Όταν ήρθε η στιγμή να ανοίξουν το κουτί, που θα έκρυβε ουσιαστικά τα υλικά, είδαν ότι έκρυβε ακόμα ένα κουτί, το οποίο και έγραφε πάνω ότι θα υπάρξει μείωση χρόνου από τον αρχικό. Το πρώτο κουτί είχε χρόνο -10 λεπτά, ενώ σε όποιον άνοιγε τα υπόλοιπα, ο χρόνος θα ήταν ακόμα πιο μειωμένος κατά 5 λεπτά ανά κουτί.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης ήταν εκείνος που παρέμεινε στο αρχικό κουτί, ενώ ο Γιάννος σήκωσε όλα τα κουτιά, μιας και ήθελε να κάνει ένα challenge δυνατοτήτων.

Το mystery box στο MasterChef 6

MasterChef 5 Spoiler: Αυτή είναι η τελική πεντάδα

Σε τελική ευθεία έχει μπει το MasterChef 6 και έτσι σε λίγο καιρό πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό. Έτσι, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τις πρώτες πληροφορίες για τους παίκτες που θα καταφέρουν να φτάσουν στην τελική πεντάδα.

Σε κάθε επεισόδιο αποδεικνύεται το πόσο σκληρός έχει γίνει ο διαγωνισμός. Ο Μάριος ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι, χάνοντας δίκαια σε μία δύσκολη μάχη απέναντι στην Καλλιόπη. Μάλιστα, η αποχώρησή του σκόρπισε τη θλίψη στο σπίτι καθώς πολλοί από τους φίλους του περίμεναν πως θα έμενε μέχρι το τέλος στο παιχνίδι.

Η παρουσία του «Μπόμπαινα» από την άλλη, έχει καταφέρει να κρατήσει όλο το παιχνίδι σε ένταση μιας και ο μάγειρας δεν χάνει την ευκαιρία να δημιουργεί ίντριγκες μέσα στο σπίτι.

Η τελική πεντάδα του MasterChef 6

Αυτή τη στιγμή, στο παιχνίδι έχουν μείνει οι 9 καλύτεροι, οι οποίοι είναι οι εξής: Καλλιόπη, Παναγιώτης, Νικήτας, Νίκος Π., Ελπίδα, Γιάννος, Χριστόφορος, Δημήτρης (Μπόμπάινας) και Νίκος Μ.

Οι στοιχηματικές εταιρείες, όπως μπορείτε να φανταστείτε έχουν πάρει "φωτιά" προκειμένου να αναδείξουν τον παίκτη που θα καταφέρει να πάρει τα 50.000€.

Στην πρώτη θέση μέχρι στιγμής βρίσκεται ο Γιάννος, ο οποίος μάλιστα ήταν και αυτός που κέρδισε το Silver Award των 10.000€, με απόδοση 3,00.

Ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Παναγιώτης, ο οποίος είναι ένας πολύ δυνατός μάγειρας με πολλές νίκες σε τεστ δημιουργικότητας, με απόδοση 3,50.

Στη συνέχεια βρίσκεται ο Νικήτας, με απόδοση 4,50 ενώ ακολουθούν η Ελπίδα και ο Νίκος Π.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πατέρας για πρώτη φορά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Έγκυος η Χρύσα Μιχαλοπούλου

MasterChef 6: Σε έξαλλη κατάσταση ο Δημήτρης Ταϊρίδης -« Άντε στο...»

Share