Άσε μας ρε μαμά: Θα τα καταφέρει ο Θωμάς να τα ξαναφτιάξει στον Βασίλη και τη Νικόλ;

Οι εξελίξεις 11/5 της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσε μας ρε μαμά: Θα τα καταφέρει ο Θωμάς να τα ξαναφτιάξει στον Βασίλη και τη Νικόλ;

Ραγδαίες αναμένονται να συνεχιστούν οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς Άσε μας ρε μαμά του ALPHAείτε εδώ τα νούμερα φωτιά που έκανε τη Δευτέρα 9/5) την Τετάρτη 11/5. Τα αποτυχημένα σχέδια του Θωμά να κάνει προξενιό στον γιο του, δε φαίνεται να τον πτοούν ιδιαίτερα.

Παράλληλα, μια έκπληξη πρόκειται να συμβεί...

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο Άσε μας ρε μαμά

Στο σημερινό επεισόδιο (11/5) της σειράς Άσε μας ρε μαμά, μπορεί τα σχέδια του Θωμά για το προξενιό του Βασίλη να ναυάγησαν αλλά δε το βάζει κάτω όσον αφορά στην ευτυχία του γιου του. Έτσι, αποφασίζει να τα ξαναβρεί στον Βασίλη και την Νικόλ, καθώς δεν αντέχει να βλέπει τον γιο του συνέχεια σε μαύρα πανιά.

Από την άλλη, η Όλγα έχει πέσει στα πατώματα καθώς είναι πολύ στεναχωρημένη, διότι η απόφαση της Ρωξάνης να μη δεχτεί με τίποτα την επιστροφή του Σωτήρη παραμένει αμετάκλητη. Μάλιστα, η Ρωξάνη έχει αρχίσει να κάνει συνεντεύξεις για νέο οδηγό.

Στο μεταξύ, η Έλλη φαίνεται να έρχεται πιο κοντά με την μαμά της. Εκείνη (η μαμά της) της δίνει ένα κουτί με γράμματα που της έγραφε αλλά δεν έστειλε ποτέ. Η Έλλη αποφασίζει επιτέλους να γνωρίσει την Μελισσάνθη στην Ρωξάνη.

Όμως την περιμένει μια έκπληξη. Οι δυο γυναίκες φαίνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Η κατάσταση και πάλι ξεφεύγει όταν η Αλίκη αποφασίζει να παραγγείλει υλικά από προμηθευτές της μαύρης ατζέντα, υπερκοστολογώντας τα υλικά. Ο Μάθιου το εντοπίζει και η Ρωξάνη συγχύζεται. Εξίσου πολύ συγχύζεται και ο Θωμάς, που για πρώτη φορά βάζει φρένο στην Αλίκη. Κι ενώ ο Λευτέρης με τη Νάντια βρίσκονται για να υπογράψουν το διαζύγιο, ο έρωτας τους ξαναενώνει. Ενώ αντιθέτως, το σχέδιο της Γεσθημανής να τα ξαναβρεί στο Βασίλη και τη Νικόλ αποτυγχάνει παταγωδώς.