Τρία Μίλια: Κρύβεται πίσω από τις απειλές στην Φωτεινή ο Μιχάλης;

Όσα θα δούμε την Τετάρτη 11/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρία Μίλια: Κρύβεται πίσω από τις απειλές στην Φωτεινή ο Μιχάλης;

Την Τετάρτη 11/5 η σχετικά νέα σειρά του Star, Τρία Μίλια αναμένεται να προβάλει τη συγκλονιστική συνέχεια με τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα να συμβαίνουν στο νησί. Στο προηγούμενο επεισόδιο του σίριαλ είδαμε να έρχεται μία ρήξη ανάμεσα στην Φωτεινή και τον Μιχάλη.

Ενώ σήμερα αναμένουμε να δούμε τον Μιχάλη να προσπαθεί να εξηγήσει στην Φωτεινή πως δεν κρύβεται αυτός πίσω από τις απειλές εναντίον της.

Oι εξελίξεις για τα Τρία Μίλια την Τετάρτη 11/5

Ο Μιχάλης προσπαθεί να πείσει τη Φωτεινή πως ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με τις απειλές εναντίον της. Η αστυνομία αρχειοθετεί το φάκελο της υπόθεσης του θανάτου του Ανδρέα, βασισμένη στο πόρισμα που έχουν παραποιήσει ο Τίμος και ο Μιχάλης

Ο Γεράσιμος και η Κάτια κάνουν βόλτα στο νησί και συναντούν τυχαία την Ελένη. Η συμπεριφορά της πεθεράς της είναι απρόσμενα θετική απέναντί της και αυτό την εκπλήσσει ευχάριστα.

Ο Ευθύμης εξετάζει το απειλητικό σημείωμα που έλαβε η Φωτεινή και ανακαλύπτει σε ποιον ανήκει το δακτυλικό αποτύπωμα, που υπάρχει επάνω του.

Ο Λάμπης διαπιστώνει ότι ο Πέτρος έχει το τετράδιο με τις δικές του σημειώσεις και ζητάει, με δυναμικό τρόπο, να του το επιστρέψει άμεσα.

Ο Γεράσιμος πηγαίνει στο ιατρείο της Φωτεινής για να την δει και την ευχαριστεί για το ενδιαφέρον της και τη φροντίδα της, απέναντί του. Ο Μιχάλης επισκέπτεται τον Ευθύμη στο σπίτι του και, μεταξύ άλλων, του εκφράζει την εκτίμησή του ότι η Φωτεινή κινδυνεύει.

Όλα όσα δούμε αύριο 12/5

Η ιατροδικαστική έκθεση φτάνει στα χέρια του Γεράσιμου. Εκείνος διαβάζει το πόρισμα του θανάτου του Αντρέα και διαπιστώνει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά μ’ αυτό. Εκμυστηρεύεται τους προβληματισμούς του στον Νικόλα.

Ύστερα από τις εξηγήσεις του Μιχάλη, ο Ευθύμης βεβαιώνεται ότι δεν ήταν αυτός που έστειλε το απειλητικό σημείωμα στη Φωτεινή και προσπαθεί να πείσει και την ίδια να σταματήσει να τον υποψιάζεται.

Η Δέσποινα επισκέπτεται την Κλειώ στο ιατρείο και της λέει ότι αυτό που πρέπει να κάνει είναι να σταματήσει να ασχολείται με την έρευνα για τη φωτιά και να αφοσιωθεί στο διάβασμά για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Η

Φωτεινή τρέχει για να προλάβει να εξετάσει τον πρώτο της ασθενή, αλλά όλα της πηγαίνουν στραβά…