Σε Ξένα Χέρια: Ο Μάνος αποκαλύπτει στην Τόνια το μεγάλο μυστικό - Ο Πιπερόπουλος καλεί την αστυνομία

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 12/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε Ξένα Χέρια: Ο Μάνος αποκαλύπτει στην Τόνια το μεγάλο μυστικό - Ο Πιπερόπουλος καλεί την αστυνομία

Oι εξελίξεις για τη σειρά Σε ξένα χέρια αναμένεται να είναι καταιγιστικές στο επεισόδιο της Πέμπτης 12/5 καθώς ο Μάνος μετά τον χωρισμό βρίσκεται αντιμέτωπος με μία ακόμα κρίσιμη κατάσταση, καθώς αποκαλύπτει στην Τόνια ποιανού παιδί είναι ο Μπάμπης. Τότε ο Πιπερόπουλος καλεί την αστυνομία να τον συλλάβει και ο Γολγοθάς του ξεκινά.

Οι εξελίξεις της σειράς Σε ξένα χέρια για την Πέμπτη 12/5

Οι φωνές της Τόνιας ξεσηκώνουν το σπίτι του Φεγκούδη, όταν μαθαίνει από τον Μάνο, ότι ο Μπάμπης είναι το παιδί της, που ψάχνει τόσους μήνες.

Ο Πιπερόπουλος βάζει τον Ταρζάν να μπουκάρει στο σαλόνι του Φεγκούδη και να πει μπροστά σε όλους ότι αυτός άφησε το μωρό στο αμάξι του Μάνου. Η Μαριτίνα κάνει μια προσπάθεια να τους εμποδίσει, αλλά ο Ταρζάν μπαίνει στο σπίτι και παραδέχεται ότι αυτός έκανε την απαγωγή του Μπάμπη και στη συνέχεια ο Μάνος βρήκε το μωρό στο αυτοκίνητό του και το παρουσίασε ως παιδί του… Αφήνει τους πάντες στο τραπέζι συγκλονισμένους.

Ο Μάνος βάζει τα κλάματα και ζητάει συγγνώμη από την Τόνια. Αλλά είναι αργά για δάκρυα… Ακούγονται σειρήνες περιπολικού! Ο Πιπερόπουλος έχει καλέσει την αστυνομία, για να συλλάβει τον Μάνο!

Τι θα δούμε αύριο 13/5 στη σειρά «Σε ξένα χέρια»

Ο Μάνος είναι ψυχικά ράκος, η Τόνια του μιλάει με τα πιο σκληρά λόγια και δεν δείχνει καμιά κατανόηση στις απαράδεκτες πράξεις του. Ο Μάνος την εκλιπαρεί να τον συγχωρέσει, αλλά η Τόνια δεν πιστεύει τη μεταμέλειά του. Δεν θα του συγχωρέσει πότε, που της στέρησε τόσο καιρό το παιδί της, για το προσωπικό του συμφέρον.

Ο Φεγκούδης αποφασίζει να πει ψέματα στις αστυνομικές αρχές και ρίχνει πάνω του όλο το φταίξιμο. Ομολογεί στην αστυνομία ότι αυτός βρήκε το μωρό στο πάρκο, για να μην οδηγηθεί ο Μάνος στη φυλακή.

Η αστυνομία προχωράει στη σύλληψη του Φεγκούδη. Η υπόθεση του Μπάμπη προκαλεί το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και παίρνει μεγάλη δημοσιότητα.

Ο Πιπερόπουλος εκμεταλλευόμενος τις καταστάσεις, αρχίζει να ενορχηστρώνει την οικονομική κατάρρευση της «Φεγκούδης Snacks».

Σε ξένα χέρια