Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Συμφέροντα και κέρδος στο επίκεντρο της «Τρουφέξ»

Όσα θα δούμε στη σειρά την Πέμπτη 12/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Συμφέροντα και κέρδος στο επίκεντρο της «Τρουφέξ»

Οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς του κοινού Χαιρέτα μου τον πλάτανο θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Πέμπτη 12/5 στην Ερτ. Έρχονται τα πάνω κάτω στους Πλατανιώτες και στην «Τρουφέξ», ενώ χτες παρακολουθήσαμε πως ο Τζωρτζής έμαθε ποιος είναι ο παππούς του - ή έτσι νομίζει.

Οι εξελίξεις για τη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο την Πέμπτη 12/5

Ο Θοδωρής βρίσκεται σε μεγάλη ταραχή, αφού είναι σίγουρος πως η Αγγέλα εκβιάζει τον Σάββα και προσπαθεί μάταια να του αποσπάσει την αλήθεια. Μάταια προσπαθεί και η Βαλέρια να προωθήσει τα σχέδιά της όμως, αφού οι Πλατανιώτες, ο ένας μετά τον άλλο, φαίνεται πως αναπτύσσουν… ανοσία στη γοητεία της.

Η μυστική αποστολή του «απεσταλμένου του Θεού» και της «αστυνομικής αρχής του Πλατάνου» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, την ίδια ώρα που εν εξελίξει βρίσκονται τόσο το τουρνουά τάβλι στης Κικής, με τον Τζιμάρα να σαρώνει τις παρτίδες, όσο και η επανασύνδεση της Φιλιώς με τον Ηλία.

Θα καταφέρει ο Κίτσουλας να εκβιάσει τους Αργυρούς; Η Αλίκη σε ποιον θα δώσει, τελικά, το μερίδιό της στην «Τρουφέξ», στον μπαμπά ή στη μαμά;

Δηλώσεις πρωταγωνίστριας της σειράς για τη συμπεριφορά του Φιλιππίδη στα γυρίσματα

Το πρωί της Πέμπτης 14/4 η Θεοδώρα Σιάρκου μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Ωστόσο οι δηλώσεις της έρχονται σε αντίθεση με όσα έχουν πει οι περισσότεροι συνάδελφοί της.

Η ηθοποιός που έπαιξε μαζί με τον Φιλιππίδη, μίλησε για την εμπειρία της μαζί του στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και μοιράστηκε τις αναμνήσεις της από τη συνεργασία τους στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Δεν είχα ξαναδουλέψει με τον Πέτρο στο παρελθόν. Δεν έχω να του καταλογίσω κάτι αρνητικό. Είχαμε μία πολύ αρμονική συνεργασία για 5 μήνες και ήταν πολύ υποστηρικτικός με τα νέα παιδιά. Καθοδηγούσε τους νέους συναδέλφους ή τους αποκάλυπτε τα μυστικά του για την κωμωδία», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα γυρίσματα που έκαναν μαζί και όπως είπε χαρακτηριστικά, ένιωθε σαν να βρισκόταν σε πάρτι.

«Το γύρισμα με τον Φιλιππίδη ήταν ένα πάρτι. Ερχόταν πολύ ευδιάθετος και πάντα αυτοσαρκαζόταν κι έβρισκε τρόπους να κάνει ανάλαφρο το γύρισμα και διασκεδαστικό. Ύστερα, προέκυψε όλο αυτό κι έφυγε νύχτα. Δεν προλάβαμε καν να το συζητήσουμε», εξήγησε.

Τέλος, τόνισε πως η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. «Νομίζω ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, όπως πρέπει. Τον σκέφτομαι ακόμα και τώρα τον Πέτρο, αλλά δυστυχώς, ο καθένας μας όπως στρώνει, έτσι κοιμάται. Πλέον, η ελληνική δικαιοσύνη θα αποφανθεί αν ο Πέτρος Φιλιππίδης θα αθωωθεί ή θα καταδικαστεί», είπε κλείνοντας.