MasterChef 6: Έξαλλος πανηγυρισμός από την νικητήρια ομάδα μετά από την ομαδική δοκιμασία

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Έξαλλος πανηγυρισμός από την νικητήρια ομάδα μετά από την ομαδική δοκιμασία

Το βράδυ της Πέμπτης 12/5 ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 6 μετά από τη χθεσινή δοκιμασία η οποία φημίζεται ότι είναι άκρως "θρυλική". Ωστόσο, οι εξελίξεις όπως είναι λογικό δεν έχουν τέλος μιας και όπως είδαμε πριν από λίγα λεπτά η Μπλε ομάδα πανηγύρισε, σε αντίθεση με την Κόκκινη η οποία αναγκάστηκε να επιστρέψει για να μαγειρέψει.

Οι τρεις κριτές έβαλαν τις βαθμολογίες τους και ανέδειξαν νικήτρια ομάδα την Μπλε. Συγκεκριμένα η ομάδα είχε 126 βαθμούς, ενώ η Κόκκινη ομάδα 124. Η διαφορά ήταν απειροελάχιστη, καθώς ήταν μόνο 2 στους 360.

Μάλιστα, η ομάδα που κέρδισε είχε την ευκαιρία να απολαύσει λαχταριστά φαγητά κάτι που τους έκανε να πανηγυρίσουν ξέφρενα.

Ο ξέφρενος πανηγυρισμός στο MasterChef 6

«Ποπάρα είσαι πρώτη» - Το twitter αποθέωσε την παίκτρια για τις τσιρίδες της στον Νικήτα

Το επεισόδιο της Τετάρτης 12/5 στο Masterchef 6 ήταν πολύ ιδιαίτερο μιας και οι διαγωνιζόμενοι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με μια νέα ανακοίνωση, που όσο να ναι τους άφησε όλους έκπληκτους. Και ενώ λοιπόν ξεκίνησε η διαδικασία μαγειρικής δε γίνεται να μην άκουσαν όλοι τις ξαφνικές τσιρίδες της Πόπης στον Νικήτα.

Η αλήθεια είναι πως από τη μια ξαφνιάστηκαν τόσο τηλεθεατές όσο και κριτές από την άλλη το twitter βρήκε μια πολύ καλή αφορμή να σχολιάσει το γεγονός. Τα περιθώρια είναι η αλήθεια πως στενεύουν και αυτό φάνηκε από την ένταση που έβγαλε η παίκτρια την ώρα, που ήθελε να φτιάξει όσο το δυνατόν καλύτερα το γλυκό.

Τα σχόλια στο twitter για τις φωνές της Καλλιόπης στον Νικήτα στο Masterchef 6