MasterChef 6: Οι παίκτες "ρίχτηκαν" στην μάχη για την πολυπόθητη ασυλία

Ποιος θα την κερδίσει;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Οι παίκτες

Το βράδυ της Παρασκευής 13/5 ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef6 6 όπου σιγά σιγά η αγωνία των παικτών "φουντώνει" ολοένα και περισσότερο καθώς πλησιάζουν στην τελική ευθεία για το πολυπόθητο έπαθλο του μαγειρικού ριάλιτι του STAR.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είδαμε πριν από λίγο μετά την ομαδική δοκιμασία και το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας, ο Πάνος και ο Γιάννος θα έπρεπε να αγωνιστούν για την ασυλία έτσι ώστε να μην αναγκαστούν να αποχωρήσουν. (Δείτε εδώ ποιος παίκτης θα αποχωρήσει απόψε)

Ο Νίκος Μπέρκας και η Ελπίδα ήταν οι πρώτοι δυο υποψήφιοι που ψηφίστηκαν για αποχώρηση ενώ στο επεισόδιο της Παρασκευής (13-5) είδαμε και την πρώτη δοκιμασία ασυλίας απέναντι στον Γιάννο και τον Πάνο. Μάλιστα, οι κριτές τους έδωσαν μισή ώρα χρόνο, προκειμένου να φτιάξουν το πιο σωστό σουφλέ σοκολάτας.

Η αποψινή δοκιμασία στο MasterChef 6

«Στα ιερά τέρατα μαγειρικής δεν...» - «Καταπέλτης» ο Μπόμπαινας για τον Ηλία Μαμαλάκη

Την Τρίτη 10/5 αποχώρησε για δεύτερη φορά από το ριάλιτι μαγειρικής ο Μπόμπαινας ή κατά κόσμον Δημήτρης Ταϊρίδης, ο οποίος έφερε τα πάνω κάτω στο MasterChef με τη συμπεριφορά του και τις δηλώσεις του. Την Πέμπτη 12/5 η κάμερα της «Super Κατερίνα» πέτυχε τον μάγειρα, ο οποίος αποφάσισε να μιλήσει για την εμπειρία του στο παιχνίδι αλλά και για την προσωπική του ζωή (δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του)

Φυσικά ο πάντα αιχμηρός Μπόμπαινας δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη, που τον κόσμισε με επίθετα και τον χαρακτήρισε «τοξικό».

«Η εμπειρία στο MasterChef ήταν εξαιρετική. Θεωρώ πως βγήκα από τον στόχο μου γιατί υπήρξαν όλα αυτά τα θέματα μέσα στο σπίτι… Έχω κάνει μια διαδρομή μεγάλη μαγειρικά. Εργάζομαι τα τελευταία 6 χρόνια στο εξωτερικό, ιδιωτικά σε οικογένειες.

Ο κόσμος νομίζει πως έκλεισα τη Μπόμπαινα και πτώχευσα. Τη Μπόμπαινα θα την ανοίξω ξανά με την πρώτη ευκαιρία και θέλω αυτοί που θα έρθουν πρώτοι να φάνε, να είναι αυτοί που με βρίζουν», αν΄εφερε αρχικά ο μάγειρας και πρόσθεσε κάτι που μας σόκαρε:

Έχω κάνει 17 αρραβώνες και ετοιμάζομαι για το 18ο δαχτυλίδι» είπε αρχικά ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Όσον αφορά τα σχόλια του Ηλία Μαμαλάκη δήλωσε: «Ο κύριος Μαμαλάκης με αποκάλεσε τοξικό άνθρωπο και είπε κάποια αρνητικά σχόλια για μένα. Στα ιερά τέρατα της ελληνικής γαστρονομίας δεν απαντάς αρνητικά. Τους στέλνεις την αγάπη σου. Θα ήθελα πάρα πολύ εφόσον γνωρίσει τον Ταϊρίδη να ξαναβγεί και να πει τα ίδια πράγματα. Γιατί βλέπει ένα κομμάτι που έχει να κάνει με τις κάμερες και δε ξέρει τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι».